Μόδα παραλίας 2014: Ρούχα και αξεσουάρ ως 14€

Στιλάτα καφτάνια, ψάθινα καπέλα, πολύχρωμα παρεό και χαριτωμένες σαγιονάρες είναι όσα χρειαζόμαστε για εντυπωσιακές εμφανίσεις στην παραλία.
Μόδα παραλίας 2014: Ρούχα και αξεσουάρ ως 14€
Στην παραλία, τα πολυτελή ρούχα και αξεσουάρ δεν έχουν θέση. Για στυλ και χρώμα κάτω από τον ήλιο, άλλωστε, δεν χρειάζονται πολλά: Αρκεί η καλή διάθεση, που ούτως ή άλλως έχουμε, και δυο-τρία βασικά κομμάτια κλειδιά τα οποία μπορούμε να αποκτήσουμε πληρώνοντας… λιγότερα απ’ όσο κάνει η βενζίνη για να πάμε μέχρι την παραλία.

Οι απόλυτα καλοκαιρινές σαγιονάρες

Αν έπρεπε να διαλέξουμε ένα και μόνο αξεσουάρ για να το ανακηρύξουμε στο απόλυτο σύμβολο παραλίας, αυτές θα ήταν προφανώς οι πολύχρωμες σαγιονάρες. Ξεχωρίσαμε, από τα τρισεκατομμύρια σχέδια που κυκλοφορούν στην αγορά, αυτές τις ροζ σαγιονάρες… παραλλαγής από το Sugar Free (στα 9,90€) αλλά και τις ιδιαίτερα funky λαχανί Bitter & Sweet από το MyShoe.gr (στα 13,60€).

Το στιλάτο καφτάνι

Δροσερό, άνετο και εντελώς chic, φοριέται σε κάθε κοσμοπολίτικη παραλία που σέβεται τα beach bar της και εξοικονομεί χώρο στη βαλίτσα των διακοπών μας. Ένα πολύ ιδιαίτερο φλοράλ καφτάνι εντοπίσαμε στο N&M Store στην τιμή των 12,90€, ενώ για ακόμα εντυπωσιακότερες εμφανίσεις στην παραλία έχουμε να προτείνουμε αυτό το πολύχρωμο Club Neuf από το Plus4u.gr στην τιμή των 8,50€.

Το πασπαρτού… παρεό

Μπορεί να θυμίζει περασμένα καλοκαίρια στα 80s και τις αρχές των 90s, όμως η αλήθεια είναι ότι όσα καφτάνια και τουνίκ κι αν δούμε σε πασαρέλες, το παρεό δεν θα χάσει ποτέ την πρακτικότητά του, κι επομένως δεν θα φύγει ποτέ από την μόδα. Μας αρέσει ιδιαίτερα στην πολύχρωμη βερσιόν του, όπως αυτό εδώ το Tye Dye από τα Αχιλλέας Accessories, που δεν κοστίζει περισσότερα από 8,45€, αλλά και αυτό το ιδιαίτερα φωτεινό πορτοκαλί που βρήκαμε στο BeMine.gr στα 10€. 
Δείτε στο Mama365.gr πέντε πρωτότυπα δεσίματα για το αγαπημένο σας παρεό

Το απαραίτητο ψάθινο καπέλο

Για να τραγουδάτε κι εσείς «τον χειμώνα δεν τον θέλω/ θέλω ψάθινο καπέλο» και για να προστατεύεστε με στυλ από την επικίνδυνη ηλιακή ακτινοβολία. Μας άρεσε ιδιαίτερα αυτό το ρομαντικό ψάθινο καπέλο με μεγάλο γείσο και δαντέλα που βρήκαμε στο Fullah Sugah στην τιμή των 13,52€ αλλά και αυτό το XL μονόχρωμο καπέλο με τη μαύρη κορδέλα που συνδυάζεται εύκολα με τα πάντα, από το Achilleas Accessories (στα 12,95€).

Τα πολύχρωμα βραχιόλια

Φοριούνται κάθε ώρα της ημέρας, εντός και εκτός παραλίας, και είναι αρκετά για να δώσουν στυλ και χρώμα στην εμφάνισή σας, ακόμα και συνδυασμένα με ένα απλό μονόχρωμο παρεό ή ένα βαμβακερό λευκό φόρεμα. Τεράστια ποικιλία θα βρείτε σε όλα τα καταστήματα με αξεσουάρ. Εμείς ξεχωρίσαμε τα πολύ ιδιαίτερα έθνικ ξύλινα βραχιόλια που κοστίζουν μόλις 2,20€ από το Studio Accessori και αυτό το πολύχρωμο boho chic υφασμάτινο βραχιόλι από το Achilleas Accessories, στην τιμή των 4,95€.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v