Φορέματα διακοπών: Δροσερές προτάσεις έως 25€

Μίνι και μάξι, εμπριμέ ή μονόχρωμα, αυτά είναι τα δροσερά και οικονομικότατα φορέματα που θα γεμίσουν φέτος τη βαλίτσα των διακοπών μας.
Φορέματα διακοπών: Δροσερές προτάσεις έως 25€
Λίγο πριν φύγουμε για διακοπές, γεμίζουμε την βαλίτσα με δροσερά, αέρινα φορεματάκια που θα μας συντροφεύουν, μαζί με τα μαγιό μας, από το πρωί ως το βράδυ δίπλα στη θάλασσα. Τα βρίσκουμε, μάλιστα, όλα σε τιμή ευκαιρίας, χάρη στις καλοκαιρινές εκπτώσεις: από 10€ έως 25€.

Εμπριμέ φόρεμα Bershka
Τιμή: 22,99€
Θα το αγοράσετε online από εδώ ή θα το βρείτε στα καταστήματα Bershka (δείτε τις διευθύνσεις εδώ)

Ιδανικό τόσο για τα απογεύματα στην πόλη, όσο και για τις εξορμήσεις στην παραλία, αυτό το χρωματιστό φορεματάκι από 100% βισκόζη εγγυάται έξτρα καλοκαιρινή διάθεση. Μας αρέσει ιδιαίτερα η λεπτομέρεια με τα κορδόνια στην πλάτη, που του προσδίδει έξτρα πόντους γοητείας.

Φόρεμα με τύπωμα Zara
Τιμή: 15,99€
Θα το αγοράσετε online από εδώ ή θα το βρείτε στα καταστήματα Zara (δείτε τις διευθύνσεις εδώ)

Το χίπικο στυλ συναντά την θηλυκότητα σε αυτό το φόρεμα από 100% βισκόζη. Το μήκος του φτάνει περίπου μέχρι το γόνατο, για να φοριέται άνετα πάντα και παντού –από το πρωί στην παραλία ως το ηλιοβασίλεμα στο beach bar. 

Κοντομάνικο φόρεμα H&M
Τιμή: 9,99€
Θα το βρείτε στα καταστήματα H&M (δείτε τις διευθύνσεις εδώ)

Ιδανικό για τις βραδιές σας στο νησί, αυτό το μίνι φόρεμα είναι φτιαγμένο από 50% βαμβάκι και 50% modal (μεταποιημένη βισκόζη). Το μεσάτο κόψιμό του κολακεύει κάθε σιλουέτα. Διατίθεται σε δύο χρώματα, μαύρο και μπεζ.

Φόρεμα με ραντάκια Pull & Bear
Τιμή: 12,99€
Θα το αγοράσετε online από εδώ ή θα το βρείτε στα καταστήματα Pull & Bear (δείτε τις διευθύνσεις εδώ)

Φλοράλ μοτίβο, αέρινο σχέδιο, ιδιαίτερα σέξι κόψιμο στην πλάτη. Αυτό το φόρεμα από 100% πολυεστέρα θα συνοδεύσει τα βήματά σας στην παραλία και τα καλντερίμια του νησιού.

Μάξι φόρεμα Bershka
Τιμή: 24,99€
Θα το αγοράσετε online από εδώ ή θα το βρείτε στα καταστήματα Bershka (δείτε τις διευθύνσεις εδώ)

Για σικάτες απογευματινές εμφανίσεις στο νησί, επιλέξαμε αυτό το μακρύ λευκό φόρεμα με τις μαύρες ρίγες, που ταιριάζει γάντι στο λευκό των Κυκλάδων. Η σύνθεσή του είναι 92% πολυεστέρας και 8% ελαστάνη, ενώ τα τολμηρά κοψίματά του προσδίδουν έξτρα δόση θηλυκότητας στις εμφανίσεις σας.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v