Ζεστός χειμώνας: Παλτό, μπουφάν και πανωφόρια

Μάλλινα, «χουχουλιάρικα», κοντά ή μακριά, καθημερινά ή βραδινά. Πέντε ανδρικά και πέντε γυναικεία πανωφόρια, που θα σας κρατήσουν ζεστούς και στιλάτους χωρίς να σας κοστίσουν ακριβά.
Ζεστός χειμώνας: Παλτό, μπουφάν και πανωφόρια
Αν υπάρχει μία χειμωνιάτικη αγορά που εγγυημένα θα «βγάλει» τα λεφτά της, αυτά είναι τα πανωφόρια, που θα σας συντροφεύουν πολύ περισσότερες μέρες –και παγωμένες νύχτες– απ’ ό,τι οποιοδήποτε ρούχο, ή αξεσουάρ. Αυτός είναι και ο λόγος που η αγορά τους συνήθως απαιτεί περισσότερο χρόνο, και περισσότερες βόλτες στα μαγαζιά, σε σχέση με τα υπόλοιπα ρούχα. Σκεφτείτε το, πόσα παλτό ή μπουφάν αγοράζετε σε ένα χρόνο, και πόσες μπλούζες ή παντελόνια; Για να σας βγάλουμε από τον κόπο της επιλογής, και να σας βοηθήσουμε να γλιτώσετε χρόνο και χρήματα, διαλέξαμε για εσάς πέντε γυναικεία και πέντε ανδρικά παλτό, μπουφάν και πανωφόρια, που θα σας κρατήσουν ζεστούς και στιλάτους χωρίς να τινάξουν τον μηνιαίο προϋπολογισμό στον αέρα.

Πέντε γυναικεία πανωφόρια για ζεστές και στιλάτες εμφανίσεις 

Μπορντώ μοντγκόμερι από το Asos.com
Τιμή:
77,78€

Το μοντγκόμερι δεν θα φύγει ποτέ από την μόδα –και το ανάλαφρα σοφιστικέ στυλ του δεν θα το βαρεθούμε ποτέ. Το συγκεκριμένο της φωτογραφίας, από μαλλί και πολυεστέρα, είναι ιδανικό για πρωινές και βραδινές εμφανίσεις. Διατίθεται, εκτός από μπορντό, σε γκρι, χακί και μπλε, ενώ διαθέτει και κουκούλα με επένδυση από (ψεύτικη, εννοείται) γούνα, για ακόμα πιο ζεστές βόλτες. Αγοράστε το online από εδώ.

Μιλιτέρ παλτό από το Zara 
Τιμή:
99,95€

Στη χακί απόχρωση που ταιριάζει με την αυστηρή μιλιτέρ γραμμή του, το παλτό της φωτογραφίας είναι φτιαγμένο από μαλλί, ακρυλικό και πολυεστέρα, με σταυρωτό κούμπωμα και μεταλλικά κουμπιά. Συνδυάζεται με casual ντύσιμο αλλά ταιριάζει και σε βραδινές, ροκ εμφανίσεις. Θα το βρείτε στα καταστήματα Zara (δείτε τις διευθύνσεις εδώ). 

Ημίπαλτο μπουκλέ από την Paranoia
Τιμή:
77€ (από 110€ αρχική τιμή)

Δώστε χρώμα στις χειμερινές σας εμφανίσεις, με το κοραλλί ημίπαλτο που θα σπάσει την μονοτονία των χρωμάτων της εποχής. Η σύνθεσή του είναι 50% μαλλί και 40% ακρυλικό, ενώ διατίθεται εκτός από το κοραλλί της φωτογραφίας και σε πετρόλ. Μπορείτε να το παραγγείλετε online από το e-shop της Paranoia, κάνοντας κλικ εδώ (σημειώστε ότι για λίγες ακόμα μέρες ισχύει online έκπτωση -30%). 

Μάλλινο πανωφόρι από τα Pull & Bear 
Τιμή: 69,99€

Από τα πιο «χουχουλιάρικα» πανωφόρια που είδαμε φέτος, κερδίζει τις εντυπώσεις με τη φαρδιά γραμμή του και τη λευκή συνθετική γούνα στον μεγάλο του γιακά. Η σύνθεση είναι 70% πολυεστερικό και 30% μαλλί, ενώ το ασύμμετρο κούμπωμα με φερμουάρ του προσδίδει έξτρα στυλ. Διατίθεται μόνο στο χρώμα της φωτογραφίας. Μπορείτε να το παραγγείλετε online από εδώ ή να το αναζητήσετε στα καταστήματα Pull & Bear (δείτε τις διευθύνσεις εδώ

Σταυρωτό βελούρ παλτό με καρφιά από το BSB
Τιμή:
189,90€

Εντυπωσιακό βελούρ σταυρωτό παλτό με μεγάλο γιακά, μεταλλικά τρουκ στους ώμους και τα μανίκια, πλαϊνές τσέπες και ζώνη. Ιδανικό για τις βραδινές σας εμφανίσεις, στιλάτο και ταυτόχρονα… ροκ. Η σύνθεσή του είναι 80% πολυεστέρας, 18% βισκόζη και 2% ελαστάνη. Διατίθεται μόνο σε μαύρο. Μπορείτε να το παραγγείλετε online από εδώ ή να περιμένετε λίγες μέρες μέχρι τις εκπτώσεις, και να το αναζητήσετε σε κάποιο κατάστημα BSB (δείτε τις διευθύνσεις εδώ)

Και πέντε ανδρικά πανωφόρια για στιλ και άνεση 

Χακί μπουφάν με κουκούλα από τα Pull&Bear 
Τιμή: 45,99€

Το χακί εξωτερικό συνδυάζεται ωραία με τα χρώματα της παραλλαγής στη φόδρα, ενώ η κουκούλα προσθέτει την απαραίτητη σπορ νότα –και σας προστατεύει από ξαφνικές νεροποντές. Ιδανικό για τις πρωινές σας εμφανίσεις, είναι 100% βαμβακερό εξωτερικά, και 70% πολυεστέρας-30% βαμβάκι στο εσωτερικό του. Διατίθεται μόνο στο χρώμα της φωτογραφίας. Μπορείτε να το παραγγείλετε online από εδώ ή να το αναζητήσετε στα καταστήματα Pull & Bear (δείτε τις διευθύνσεις εδώ

Μοχέρ ημίπαλτο από το Zara 
Τιμή:
99,95€

Το μοχέρ είναι ένα από τα αγαπημένα μας υφάσματα –ζεστό και… ιδανικό για αγκαλιές– και το συγκεκριμένο σκούρο γκρι το αναδεικνύει ωραιότατα. Αυτό το ημίπαλτο είναι ιδανικό για κάθε ώρα της ημέρας, και της νύχτας, ενώ η σύνθεσή του είναι 34% μοχέρ, 35% πολυεστέρας, 30% μαλλί και 3% ακρυλικό. Θα το βρείτε στα καταστήματα Zara (δείτε τις διευθύνσεις εδώ). 

Σκούρο μπλε μπουφάν από το Massimo Dutti
Τιμή:
120€

Ζεστό και άνετο, ιδανικό για τις καθημερινές σας κάζουαλ εμφανίσεις, αυτό το μπουφάν από 34% βαμβάκι και 66% νάιλον, έχει επένδυση από πολυουρεθάνη, για να σας κρατά ζεστούς ακόμα και τις πιο κρύες μέρες του χειμώνα. Το διπλό φερμουάρ και τα κουμπιά στο λαιμό εγγυώνται στυλ και άνεση. Μπορείτε να το παραγγείλετε online από εδώ ή να το αγοράσετε από ένα κατάστημα Massimo Dutti (δείτε τις διευθύνσεις εδώ). 

Μπουφάν με κοκάλινα κουμπιά από το Bershka 
Τιμή: 79,99€

Σε ωραία γραμμή που κολακεύει κάθε σωματότυπο, το συγκεκριμένο μπουφάν φοριέται πρωί και βράδυ. Η σύνθεσή του είναι 41% μαλλί, 49% πολυεστέρας και 3% βισκόζη, ενώ διατίθεται μόνο στο σκούρο γκρι της φωτογραφίας. Μπορείτε να το αγοράσετε online από εδώ (χωρίς έξοδα αποστολής αν το παραλάβετε από το κατάστημα που θα επιλέξετε, ή με 5,95€ για να σας αποσταλεί στο σπίτι) ή να το αναζητήσετε σε κάποιο από τα καταστήματα Bershka (δείτε τις διευθύνσεις εδώ). 

Μοντγκόμερι από το Asos.com 
Τιμή:
111,12€ (συν 6€ για τα έξοδα αποστολής)

Σε σκούρα γκρι απόχρωση, με τα λευκά κορδόνια που ενώνουν τα κοκάλινα κουμπιά του να το φωτίζουν, το μοντγκόμερι της φωτογραφίας είναι ιδανικό για στιλάτες, σοφιστικέ εμφανίσεις κάθε ώρα της ημέρας. Η σύνθεσή του είναι 75% μαλλί και 20% πολυεστέρας εξωτερικά, και 80% πολυεστέρας-20% βαμβάκι στη φόδρα. Διατίθεται μόνο στο γκρι της φωτογραφίας. Μπορείτε να το αγοράσετε online από εδώ.

Ηρώ Κουνάδη
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v