7 φθινοπωρινά φορέματα έως 45€

Πλεκτά, βαμβακερά, με γεωμετρικά prints, σε φθινοπωρινά χρώματα και σε πολλά διαφορετικά… μήκη και πλάτη. Εντοπίσαμε επτά υπέροχα φορέματα, σε τιμές από 18€ έως 45€, για να γεμίσουμε την φθινοπωρινή μας ντουλάπα.
7 φθινοπωρινά φορέματα έως 45€
Φοριούνται εύκολα όλες τις ώρες της ημέρας, συνδυάζονται με όλα τα αγαπημένα μας αξεσουάρ και αποδεικνύονται… σανίδα σωτηρίας τα πρωινά που χουχουλιάζουμε μέχρι αργά και έχουμε πέντε λεπτά στη διάθεσή μας να ντυθούμε για το γραφείο. Χρειάζονται κι άλλοι λόγοι για να επενδύσει κανείς σε όσο το δυνατόν περισσότερα φθινοπωρινά φορέματα;

Γυρίσαμε τις online και μη βιτρίνες, και ανακαλύψαμε επτά καθημερινά φορέματα σε σούπερ τιμές, για να ανανεώσουμε την ντουλάπα και την διάθεσή μας, εν όψει του φθινοπώρου.

Πουά midi φόρεμα από το Asos.com
Τιμή: 44,45€
Χωρίς έξοδα αποστολής


Ιδανικό για κάθε ώρα της ημέρας, από το πρωί στο γραφείο μέχρι τις after office εξόδους σας, το βαμβακερό φόρεμα διατίθεται σε δύο χρώματα, μαύρο και μπορντό, με λευκά ή μαύρα πουά αντίστοιχα. Το ντεκολτέ είναι όσο χρειάζεται για να μην είναι ούτε ιδιαίτερα τολμηρό αλλά ούτε και υπερβολικά σοβαρό, ενώ η μέση που βρίσκεται αρκετά ψηλά κολακεύει κάθε σιλουέτα. Αγοράστε το online από εδώ.

Μίνι φόρεμα από το H&M
Τιμή: 17,95€

Ζέρσεϊ ύφασμα για ζεστές χειμωνιάτικες εμφανίσεις, παρά το κοντό μανικάκι και το βαθύ ντεκολτέ. Το συγκεκριμένο φόρεμα διατίθεται σε δύο χρώματα, μαύρο και μπορντό. Ταιριάζει γάντι στις απογευματινές σας εμφανίσεις και συνδυάζεται άψογα με σκούρο μαύρο καλσόν και ψηλοτάκουνα μποτάκια. Η ραφή στη μέση κολακεύει ιδιαίτερα τις σιλουέτες με περιφέρεια. Το ύφασμα είναι 95% βαμβακερό και 5% ελαστάνη. Θα το βρείτε σε όλα τα καταστήματα H&M –δείτε τις διευθύνσεις εδώ.

Πλεκτό φόρεμα από το Top Shop
Τιμή: 26 λίρες (περίπου 32€)
Συν 6 λίρες (περί τα 7,50€) έξοδα αποστολής

Πλεκτό φόρεμα με γεωμετρικά σχέδια σε ουδέτερους γκρι-μαύρους τόνους, για να συνδυάζεται τέλεια με όλα τα χρωματιστά αξεσουάρ σας, ή με ένα παλτό σε έντονο χρώμα. Κολακεύει την σιλουέτα δημιουργώντας την ψευδαίσθηση μέσης –ακόμα κι εκεί που δεν υπάρχει– και φοριέται άνετα από το πρωί ως το βράδυ. Μας αρέσει πολύ το ιδιαίτερο κόψιμο στην πλάτη, που εξισορροπεί το κάπως «σοβαρό» ύφος της μπροστινής όψης. Μπορείτε να το παραγγείλετε online από εδώ.

Ντραπέ φόρεμα από το Mango
Τιμή: 29,99€
Συν 5,95€ για τα έξοδα αποστολής (δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές 50€ και άνω)


Φόρεμα από 100% βισκόζη, καθημερινό και ευκολοσυνδύαστο. Με μήκος που φτάνει λίγο πάνω από το γόνατο, μανίκια τριών τετάρτων και ιδιαίτερη, ντραπέ λεπτομέρεια στην μέση, είναι ιδανικό για πρωινές και απογευματινές εμφανίσεις. Συνδυάζεται ιδανικά με μποτάκια –ψηλοτάκουνα ή όχι– και εντυπωσιακά αξεσουάρ, όπως το βραχιόλι της φωτογραφίας ή/και ένα μακρύ, χρωματιστό κολιέ. Διατίθεται αποκλειστικά στο online κατάστημα της Mango, και μπορείτε να το παραγγείλετε online από εδώ.

Φόρεμα με έναν ώμο από το Paranoia
Τιμή: 38,16€
Χωρίς έξοδα αποστολής

Ριγέ και πολύχρωμο, για να «φωτίζει» τις φθινοπωρινές και χειμωνιάτικες νύχτες μας, είναι φτιαγμένο από 95% πολυεστερικό ύφασμα και 5% spandex. Συνδυάζεται τέλεια με μαύρο ή γκρι κολάν, και είναι ιδανικό για τις βραδινές σας εμφανίσεις. Μπορείτε να το αγοράσετε online από εδώ (χωρίς έξοδα αποστολής) ή να το βρείτε σε όλα τα καταστήματα Paranoia. Δείτε τις διευθύνσεις εδώ.

Φόρεμα με γεωμετρικό print από τα Zara
Τιμή: 35,95€

Ουδέτεροι τόνοι, μικρά γεωμετρικά prints (που είναι τάση φέτος τον χειμώνα), και «αυστηρό» κόψιμο επάνω, που εξισορροπεί το μήκος, το οποίο φτάνει λίγο πάνω από το γόνατο. Η σούρα στη μέση του δίνει το ιδιαίτερο, «χαλαρό» στυλ του. Ιδανικό για πρωινές εμφανίσεις, συνδυάζεται ωραιότατα με χαμηλά μποτάκια και ουδέτερα αξεσουάρ. Θα το βρείτε στα καταστήματα Zara. Δείτε τις διευθύνσεις εδώ.

Μπεζ φόρεμα από το Bershka
Τιμή: 29,99€
Συν 5,95€ για έξοδα αποστολής στο σπίτι (χωρίς έξοδα αποστολής αν το παραλάβετε από το κατάστημα Bershka που θα υποδείξετε εσείς κατά την παραγγελία)

Συνδυασμός υφασμάτων (80% ρεγιόν και 20% πολυεστέρας στο εξωτερικό, 65% πολυεστέρας και 35% βισκόζη στην επένδυση), σχέδιο σε Α γραμμή που κολακεύει κάθε σιλουέτα και λεπτό ζωνάκι στη μέση για έξτρα σχήμα. Διατίθεται σε δύο χρώματα, μπεζ και κόκκινο, φοριέται με τα ανάλογα αξεσουάρ όλες τις ώρες της ημέρας, και συνδυάζεται τέλεια με flat μπότες. Μπορείτε να το παραγγείλετε online από εδώ ή να το βρείτε στα καταστήματα Bershka –δείτε τις διευθύνσεις εδώ.





Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v