Καμουφλαρισμένες εκπτώσεις στην Αθήνα 1-10 Νοεμβρίου

Δεκαήμερο φθινοπωρινών προσφορών – έκπληξη ανακοίνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών, με εκπτώσεις, προσφορές και εκδηλώσεις στα καταστήματα του κέντρου, που ξεκινούν την Πέμπτη 1η Νοεμβρίου.
Καμουφλαρισμένες εκπτώσεις στην Αθήνα 1-10 Νοεμβρίου
Έκτακτο φθινοπωρινό δεκαήμερο προσφορών ανακοίνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών, για το δεκαήμερο από 1η έως 10 Νοεμβρίου. Το δεκαήμερο εντάσσεται στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών για την αναβάθμιση του κέντρου της πόλης, που ξεκίνησαν την προηγούμενη άνοιξη.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του συλλόγου, οι ιδιοκτήτες εμπορικών καταστημάτων του κέντρου καλούνται να συμμετάσχουν στη δράση «αξιοποιώντας το συγκριτικό πλεονέκτημα της προσφοράς εμπορευμάτων απ' όλα τα καταστήματα σε καθορισμένο χρονικό διάστημα, αντί των προσφορών σε διαφορετικές, ανά κατάστημα, περιόδους και να διαθέσουν τα φθινοπωρινά είδη τους σε ελκυστικές τιμές, κοινοποιώντας τις προσφορές τους στην Περιφέρεια Αττικής - Γεν. Διεύθυνση Ανάπτυξης και στον Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών».

Στο www.pameathina.net καταχωρούνται συνεχώς νέες προσφορές –κάντε κλικ για να πάρετε μια γεύση. Ενδεικτικά αναφέρουμε: έκπτωση 40% και προσφορά «ένα συν ένα δώρο» του Hondos Center, έκπτωση 20% στα Achilleas Accessories, έκπτωση 15% στα Καφεκοπτεία Λουμίδη, 30% έκπτωση στα αρώματα με κάθε αγορά ένδυσης, υπόδησης ή αξεσουάρ στο Notos Galleries, 15% έκπτωση στη φθινοπωρινή συλλογή της Paranoia, δωρεάν service ποδηλάτου και έλεγχος ελαστικών στο Podilato της οδού Κολοκοτρώνη και 10% έκπτωση σε όλα τα βιβλία του Ελευθερουδάκη.

Την πρωτοβουλία στηρίζει ο Δήμος Αθηναίων, ο οποίος θα οργανώσει διάφορες εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια του δεκαημέρου.

Η.Κ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v