Η βερμούδα είναι το πιο κουλ ρούχο του καλοκαιριού

Το καλοκαίρι είναι εδώ κι ήρθε η ώρα η βερμούδα να καθίσει στον θρόνο του πιο κουλ ρούχου της αγαπημένης μας εποχής.
Η βερμούδα είναι το πιο κουλ ρούχο του καλοκαιριού

Το καλοκαιράκι είναι εδώ κι εμείς έχουμε μπει ήδη σε mood διακοπών εφευρίσκοντας συνεχώς τρόπους για να πείσουμε το αφεντικό μας να μας δώσεις κανά δυό έξτρα μέρες άδεια για να το ζήσουμε φέτος όπως μας αξίζει. Παράλληλα, οι προετοιμασίες για τις διακοπές συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, μέχρι να φτάσουμε στο final countdown που είναι προφανώς το φτιάξιμο της βαλίτσας μας. Εκεί θα προσπαθήσουμε να χωρέσουμε όλα τα απαραίτητα καλοκαιρινά καλούδια και αξεσουάρ για να είναι οι φετινές διακοπές οι καλύτερες των τελευταίων ετών.

Δύσκολα θα πετύχεις βαλίτσα που να μην έχει εντός της κάποια βερμουδίτσα αφού 29 κατασκευαστές ρούχων συνιστούν ότι αυτή είναι το απόλυτο και πιο κουλ ρούχο του καλοκαιριού. Εμείς προσθέτουμε τον οβολό μας στην παραπάνω θεώρηση εξηγώντας τους λόγους που είμαστε βερμουδολάτρες.

Τη φοράς και πετάς

Μιλάμε για ένα ρούχο που δεν σε περιορίζει στις κινήσεις σου και δεν σε δυσκολεύει πουθενά. Αντίθετα σου προσφέρει πλήρη ελευθερία για να κάνεις ό,τι κυριολεκτικά σου αρέσει (από Instagram φωτογράφηση μέχρι ποδήλατο και watersports χωρίς να σκεφτείς σε καμία περίπτωση τα ρούχα σου σαν ανασταλτικό παράγοντα.

Γιατί έχει 40 βαθμούς Κελσίου

Δοκίμασε να βγεις και να περπατήσεις με παντελονάκι Ιούλη μήνα μια απόσταση μεγαλύτερη των 200 μέτρων οπουδήποτε στην Αθήνα. Αν δεν ιδρώσουν τα πάντα σου και δεν γυρίσεις σπίτι σιχτιρίζοντας που δεν έβαλες βερμούδα, μάλλον υπάρχει πρόβλημα με την πάρτη σου. Γάμπες και γονατάκια έξω λοιπόν να περάσει κι αυτή η καταραμένη ζέστη!

Είναι και βερμούδα, είναι και μαγιώ

Όσοι ξέρουν παίρνουν βερμουδάτο μαγιώ και δεν χρειάζεται να κάνουν τον Σπάιντερμαν για να αλλάξουν μαγιό σε ανοργάνωτες παραλίες, ούτε να περιμένουν μέσα στο λιοπύρι να βρουν κενή αλλαξιέρα σε οργανωμένη παραλία. Με το βερμουδάτο μαγιώ είσαι ανά πάσα στιγμή έτοιμος, να βουτήξεις, να αράξεις στο μπιτσόμπαρο για καφέ, κι αν σε πιάσει το βραδάκι να χτυπήσεις και την πρώτη κοκτειλάρα όσο το κύμα σκάει στα πόδια σου.

Τζιν βερμούδα έτσι για την αλητεία

Όπως και το τζινάκι είναι το πιο λατρεμένο κάζουαλ ρούχο εκεί έξω, έτσι κι η τζιν βερμουδίτσα σε βγάζει από τον κόπο του τι θα φορέσεις κάθε καλοκαίρι. Συνδυάζεται με τα πάντα από διχαλοπαντόφλα μέχρι άρβυλο ανάλογα με τα γούστα κι από t-shirt μέχρι λινή πουκαμισιά, αέρινη.

Γιατί έχει τσέπες

Μη λοιδορείς την τσεπούλα, γιατί πολλές φορές θα σε σώσει, καθώς μπορεί να φιλοξενήσει, πορτοφόλι, κλειδιά, κινητό, μάσκα και αντισηπτικά γιατί έχουμε 15 χίλιαδες κρούσματα ακόμη Μανωλιό μου. Αν μάλιστα οι τσέπες είναι φαρδουλές τότε μπορείς να χωρέσεις κι άλλο από το βιος σου, χωρίς να έχεις ανάγκη να κουβαλάς τσάντες, τσαντάκια, μπανάνες, totes ή ακόμη χειρότερα σουπερματοσακούλες σε κάθε σου καλοκαιρινό walk.

Είσαι στυλάτος, γυρνάς από του Βερμουδόπουλου

Οι υφασμάτινες βερμούδες προσδίδουν απαράμιλλο στυλ σε κάθε βραδινή καλοκαιρινή έξοδο που σέβεται τον εαυτό της. Οι επιλογές πολλές και οι πιθανοί συνδυασμοί περισσότεροι για να διαλέξεις τη βερμούδα που σου ταιριάζει.

Γιατί είναι παντοτινό καλοκαιρινό trend

Αν δεν μας πιστεύεις κι αν νομίζεις ότι τα παραλέμε καλό είναι να παρακολουθήσεις το παρακάτω βιντεάκι προκειμένου να δεις με τα μάτια σου ότι και τα φάσιο άικο κυκλοφορούν βερμουδάτα.




Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v