Τώρα το μπέικον κυκλοφορεί και σε... άρωμα (!)

Αγαπάς τόσο πολύ το μπέικον που θες να το μυρίζεις, χωρίς την ταλαιπωρία του μαγειρέματος; Αυτό το άρωμα είναι για σένα.
Τώρα το μπέικον κυκλοφορεί και σε... άρωμα (!)
Ένα νέο άρωμα με άρωμα μπέικον από την εταιρεία Wright Brand στοχεύει να κατακτήσει τις καρδιές όσων αγαπούν το δημοφιλές αλλαντικό. Το άρωμα, με το όνομα Wright N°100, κυκλοφόρησε την προηγούμενη Πέμπτη για να γιορτάσει την 100η επέτειο της μάρκας.

Το unisex άρωμα δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την Ann Gottlieb, η οποία φτιάχνει αρώματα για celebrities και εταιρείες όπως η Victoria's Secret και ο Calvin Klein. Το άρωμα δεν περιλαμβάνει μόνο τη μυρωδιά του μπέικον: Το Wright N°100 περιέχει νότες από μπέικον, applewood, περγαμόντο, λευκό πατσουλί, σανταλόξυλο και σιρόπι σφενδάμου.

«Κλείνουμε τα 100 μόνο μία φορά και έχοντας αυτό κατά νου, θέλαμε να δημιουργήσουμε κάτι μοναδικό και ξεχωριστό για να βοηθήσουμε τους καταναλωτές να γιορτάσουν την εκατονταετηρίδα μας μαζί μας», δήλωσε ο Cal Tharp, διευθυντής της Wright Brand. «Άλλωστε λίγα πράγματα μπορούν να συγκριθούν με τη μυρωδιά του μαγειρέματος μπέικον».

Το άρωμα περιέχει επίσης νότες από Mousse de Saxe, έναν συνδυασμό δέρματος και βανίλιας που ήταν δημοφιλής το 1922, όταν και ιδρύθηκε η μάρκα.

Οι λάτρεις του μπέικον μπορούν να αγοράσουν το άρωμα με 20 δολάρια από εδώ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v