Tα πιο ψαγμένα tshirts της πόλης

Δείξε μου το t-shirt σου να σου πω ποιος είσαι λέει ένα παλιό ρητό κι εμείς βρήκαμε τα καλύτερα t-shirtάδικα της πιάτσας.
Tα πιο ψαγμένα tshirts της πόλης

Δεν θα κρυφτούμε πίσω από το δάχτυλό μας. Είμαστε άνθρωποι που γουστάρουμε t-shirts με έξυπνες στάμπες, παιχνιδιάρικες ατάκες, ένοχες απολαύσεις κι αναφορές σε πράγματα που αγαπάμε. Επειδή ωστόσο πιστεύουμε ότι κι εσύ ανήκεις στην κατηγορία των t-shirtολάγνων κάναμε μια βόλτα για να ανανεώσουμε την γκαρνταρόμπα μας και βρήκαμε τα brands που κυκλοφορούν τα καλύτερα tshirts της πόλης. Τσέκαρε κι η ντουλάπα σου μας ευγνωμονεί αργότερα.

Montay Apparel



Λαρισαϊκό brand που τιμά το teamwork όπως διαλαλεί στο site του και καλά κάνει, αφού η ομαδική δουλειά αποδίδει όπως και φαίνεται στα υπέροχα t-shirts που βγάζει το Montay Apparel. Τα παιδιά αντλούν έμπνευση από τον κινηματογράφο, τη μουσική κι όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας κι αξίζουν να γίνουν στάμπα που θα φορεθεί. Τα t-shirts ξεκινούν από 15€ κι αν ζητάς κάποια από τα αγαπημένα μας, με δυσκολία θα ξεχωρίσουμε τα Ιnsanely sane, Blades of Chaos και cosmic whales.

OneTwoSix Clothing



Αλητήριο clothing brand με την καλή έννοια το OneTwoSix τιμά τις hardcore ρίζες του, όπως φαίνεται κι από το badass λογότυπο του κι απευθύνεται σε ένα streetwear punk κοινό που -έχει συνηθίσει να το ρωτούν από πού αγόρασε το μπλουζάκι του; Τα t-shirts είναι κατασκευασμένα από οργανικό υλικό κι η τιμή τους ξεκινά από τα 25€. Δεν ξέρουμε για σένα αλλά του λόγου μας χαλβαδιάζουμε το Death or Glory σχέδιο.

Choke Apparel



Όσοι περνάτε αρκετή ώρα σκρολάροντας clothing brands στο Instagram, μπορεί να έχετε πέσει πάνω στο Choke Apparel που εμπνεύστηκε το όνομα του από την ομώνυμη βιβλιάρα του Τσακ Πόλανιουκ (συγγραφέα του Fight Club) μεταξύ άλλων. Προβοκατόρικο με την καλή έννοια το Choke βρίσκει τις αναφορές τους στη μουσική και στον κινηματογράφο, μα κυρίως στην ίδια τη ζωή που άλλοτε είναι σκληρή κι άλλοτε απολαυστικά αστεία. Τα t-shirts ξεκινούν από τα 19€ κι αν θέλετε τη γνώμη μας, θα ξεκινάγαμε από το σεξουλιάρικο Sinner και το Domination σχέδιο, μιας και είμαστε περήφανοι γατόφιλοι.

Save the blonde



Αφού πούμε ένα μεγαλοπρεπές Kudos για το όνομα, να σας ενημερώσουμε ότι το Save the Blonde δουλεύει πολύ καλά τη φάση που λέγεται t-shirts δίνοντας μας κάποια πολύ ωραία σχέδια που έψαχνε καιρό η ντουλάπα μας. Με indie χαρακτήρα και minimal καρδιά το Save the Blonde θα σε ντύσει υπέροχα. Αν θες να μάθεις πληροφορίες για διαθεσιμότητα σχεδίων και τιμή, αρκεί ένα DM στη σελίδα τους στο Instagram.

2high



Είμαστε φαν της Minimal-ιας για αυτό και γουστάρουμε ιδιαίτερα το 2high brand που κυκλοφορεί αναμεσά μας και μας ντύνει με κάποια από τα πιο όμορφα street t-shirts της πιάτσας. Με επιρροές που κλείνουν το μάτι στην urban και hip hop κουλτούρα to 2high θα σε βοηθήσει να το «σκάσεις» από την πραγματικότητα. Τα t-shirts  ξεκινούν από τα 25€.

We are Hazelnut



Oι We are Hazelnut είναι ένα από τα Brands που αγαπήσαμε ιδιαίτερα για την αισθητική και τον χαρακτήρα του, που συγκεντρώνει πολλούς followers στην επίσημη σελίδα τους. Ξέχνα τις φραμπαλάδικες στάμπες και τα υπερβολικά σκίτσα. Εδώ έχουμε να κάνουμε με minimal σχεδιασμό, που προσκυνά η street κουλτούρα. Όσοι δε, λατρεύουν τις oversized γραμμές, εδώ θα βρουν την υγειά τους καθώς οι Hazelnut ανήκουν στους μάστερ του είδους.

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v