To Opel Mokka «ποζάρει» στο Golden Hall

Το μικρό και δημοφιλές SUV της Opel, θα… ποζάρει στον χώρο του Golden Hall από τις 17 Ιανουαρίου μέχρι και τις 17 Μαρτίου.
To Opel Mokka «ποζάρει» στο Golden Hall
του Σπύρου Ρέκκα

Η επιτυχημένη πορεία και η υψηλή ζήτηση που απολαμβάνει το μικρό SUV της Opel στην Ευρώπη, οδήγησε τη μάρκα σε νέες επενδύσεις που θα ξεπεράσουν τα 80 εκατομμύρια δολάρια για την μεταφορά της παραγωγής στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στη Zaragoza της Ισπανίας, όπου κατασκευάζονται τα Corsa και Meriva. Στην Ελλάδα το Opel Mokka κερδίζει όλο και περισσότερο την προτίμηση των πελατών.

Με την ευκαιρία της έλευσης της νέας βενζινοκίνητης έκδοσης 1.4 - 4Χ2, η Opel αποφάσισε να ‘τοποθετήσει’ στο GoldenHall ένα Μokka, με σκοπό να ‘ποζάρει’ δίπλα σε επώνυμες μάρκες από τις 17 Ιανουαρίου και μέχρι τις 17 Μαρτίου του 2014, για χάρη εκείνων που θέλουν να το γνωρίσουν από κοντά.

Υπάλληλοι της Opel, θα βρίσκονται εκεί τις καθημερινές από τις 17.00 έως τις 21.00, ενώ τα Σαββατοκύριακα από τις 11.30 έως τις 19.30, για να βοηθήσουν όσους επιθυμούν να το ‘εξερευνήσουν’ και να ‘αποδράσουν’ μαζί του.

Από το καλοκαίρι του 2012 που λανσαρίστηκε, το Opel Mokka διανύει μία επιτυχημένη πορεία. Το στυλάτο SUV έχει κερδίσει όχι μόνο την εκτίμηση των ειδικών αλλά και τις καρδιές των πελατών. Το Mokka είναι στο top 3 των πωλήσεων SUV σε πολλές ευρωπαϊκές αγορές.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v