Με Citroen C3 R2 οι Καρέλλης - Μαχαίρας στο Ράλλυ Ακρόπολις

Το πλήρωμα Καρέλλης - Μαχαίρας ετοιμάζεται να μπει με φόρα στο Ράλλυ Ακρόπολις με το εξελιγμένο Citroen C3 R2.
Με Citroen C3 R2 οι Καρέλλης - Μαχαίρας στο Ράλλυ Ακρόπολις

Το ελληνικό πλήρωμα Καρέλλης - Μαχαίρας, δηλώνει πανέτοιμο για το επερχόμενο Ράλλυ Ακρόπολις, που θα αγωνισθεί με Citroen C3 R2, εξελιγμένο από τη γνωστή αγωνιστική ομάδα TRT υποστηριζόμενη από την Citroen Racing εδώ και χρόνια.

Το αυτοκίνητο που θα αγωνισθεί στην κατηγορία Rally2, έχει κινητήρα 1.6 με στροβιλοσυμπιεστή, διπλό εκκεντροφόρο επικεφαλής με αλυσίδα και 4 βαλβίδες/κύλινδρο. Έχει ισχύ 282 ίππους στις 5000 σ.α.λ. και μεγίστη ροπή 42,8 χλγμ. στις 4.000 σ.α.λ.

Η τροφοδοσία γίνεται μέσω μονάδας αμέσου ψεκασμού ελεγχόμενη από SRG MAGNETI MARELLI. Είναι φυσικά τετρακίνητο, με κιβώτιο Sadev 5 ταχυτήτων σειριακό – μηχανικό.  Στα δε φρένα, έχει μπροστά & πίσω, αεριζόμενους δίσκους 355 mm για την άσφαλτο και 300 χιλ. για το χώμα με 4- πίστονες δαγκάνες.

Οι αναρτήσεις είναι McPherson και τα αμορτισέρ είναι Reiger 3 ρυθμίσεων (αργή και γρήγορη συμπίεση, επαναφορά). Οι διαστάσεις του αγωνιστικού είναι 3.996 χιλ. μήκος – 1.820 χιλ. πλάτος με μεταξόνιο 2567 χθλ., που συντελούν όχι μόνο στην ευελιξία του αγωνιστικού αλλά και στα εξαιρετικά του κρατήματα.

΄΄Αξιόπιστο, γρήγορο και συνάμα φιλικό΄΄

Ο Χρυσόστομος Καρέλλης στην πρώτη του επαφή με το αγωνιστικό, δήλωσε τα εξής:

«Η Citroen διαθέτει ένα μοναδικό αγωνιστικό DNA και είναι επόμενο να μπορεί να κατασκευάσει ένα αξιόπιστο, γρήγορο και συνάμα φιλικό αγωνιστικό αυτοκίνητο. Το Citroen C3 Rally 2, είναι εκπληκτικό το ποσό καλά συνδυάζει όλα τα παραπάνω. Όμως η μεγάλη επιτυχία της Citroen είναι το πως παρέχει την αξιοπιστία όχι μόνο στο διεθνές αγωνιστικό επίπεδο αλλά και στο συμβατικό επίπεδο, της καθημερινής οδήγησης, που αφορά όλους μας. Έχοντας οδηγήσει πολλά αυτοκίνητα, αυτό που μπορώ να πω για το Citroen C3 Rally 2, είναι ότι χαίρεσαι τόσο πολύ την οδήγηση του, που σου δημιουργεί μια εξαιρετική αίσθηση, έτσι ώστε να έχεις όλες τις προϋποθέσεις να αποδώσεις καλύτερα.»



Διακεκριμένοι χορηγοί

Το πλήρωμα έχει την υποστήριξη διακεκριμένων χορηγών, όπως, της Citroen Hellas, μεγάλο χορηγό την Santander Consumer Finance (SCF), που δραστηριοποιείται από το 2021 στην καταναλωτική χρηματοδότηση στην χώρα μας και ακόμη με την χορηγία των: DHL, Euro Repar, την πανευρωπαϊκή αλυσίδα συνεργείων και ανταλλακτικών για όλες τις μάρκες αυτοκινήτου, αλλά και την Karellis Group που αποτελεί επί σειρά ετών Επίσημο Διανομέα και Επισκευαστή των Μαρκών Citroen, Peugeot & DS Automobiles μεταξύ άλλων, στη Στερεά Ελλάδα.

Παρουσίαση στη Παύλιανη

H παρουσίαση του αυτοκίνητου και της Ομάδας έγινε στις 4/9 παρουσία των χορηγών, δημοσιογράφων αλλά και παραγόντων του μηχανοκίνητου αθλητισμού και της ευρύτερης κοινωνίας της Στερεάς Ελλάδας, στο κτήμα Βασιλικιά στην Παύλιανη.

Σχετικά με το πλήρωμα: Ο Χρυσόστομος Καρέλλης – επιχειρηματίας στον χώρο του αυτοκινήτου έχει συμμετοχή σε 2 Acropolis, με πολλές διακρίσεις, πολυνίκης σε αγώνες του Ελληνικού πρωταθλήματος και πρωταθλητής Ελλάδος στην Κατηγορία F2 το 2017. Ο Λεωνίδας Μαχαίρας – επίσης επιχειρηματίας στον χώρο του αυτοκινήτου, θα είναι συνοδηγός ενώ έχει στο ιστορικό του 172 εκκινήσεις, 12 νίκες, αλλά και δύο πρωταθλήματα το 2011 και 2016).

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v