Ford Mustang Cabrio: Σύγχρονη ελκυστικότητα

Η ομάδα της Ringbrothers κατασκεύασε μια εντυπωσιακή βερσιόν της Cabrio Ford Mustang του 1964.
Ford Mustang Cabrio: Σύγχρονη ελκυστικότητα

Η Ringbrothers, παγκοσμίου φήμης κατασκευαστής αυτοκινήτων και κατασκευαστής ανταλλακτικών, αποκάλυψε την τελευταία της δημιουργία - μια προσαρμοσμένη κατασκευή της Cabrio Ford Mustang του 1964, γνωστή ως "Caged".

Ο σχεδιαστικός στόχος ήταν να εξελίξει και να εκσυγχρονίσει διακριτικά τις γραμμές και τις αναλογίες της αρχικής Mustang, τιμώντας όμως την αισθητική του αυθεντικού αυτοκινήτου της Ford. Το αποτέλεσμα είναι μια σύγχρονη ελκυστικότητα και αχαλίνωτη απόδοση που συνδυάζει το σχέδιο μιας εικόνας του 20ου αιώνα με την τεχνολογία του 21ου.

Μοναδικό κομμάτι

Γεννήθηκε από ένα αυθεντικό κάμπριο Mustang του 1964. Σχεδόν κάθε εξάρτημα είναι ένα μοναδικό κομμάτι της Ringbrothers, με τα μόνα εργοστασιακά ανταλλακτικά Mustang να είναι τα κεντρικά καπάκια των τροχών. Η ομάδα της Ringbrothers πραγματοποίησε εκτεταμένη μεταλλοτεχνία μετατρέποντας το σασί Roadster Shop Fast Track ξανά σε unibody, καθώς και διεύρυνση και επιμήκυνση του αμαξώματος κατά μία ίντσα. Στη συνέχεια εφαρμόστηκε το φινίρισμα Basf Glasurit "Burgundy Brave" και όλη η επένδυση από χρώμιο και από ανοξείδωτο χάλυβα υποβλήθηκε σε επεξεργασία με Cerakote Titanium C-105P.

Λεπτομέρειες εκτυπωμένες σε 3D

«Ο πελάτης συμμετείχε σε μεγάλο βαθμό στη διαδικασία και ήταν ανένδοτος στη διατήρηση της εμφάνισης που μοιάζει με το αρχικό μοντέλο», δήλωσε ο συνιδιοκτήτης της Ringbrothers, Mike Ring. «Τα πάντα εξαρτήθηκαν από τον αρχικό σχεδιασμό της Mustang, αλλά ακονίσαμε τις γραμμές και προσθέσαμε μια σειρά από λεπτομέρειες εκτυπωμένες σε 3D για να την κάνουμε πραγματικά μοναδική».



Πρωτότυπα σχεδιαστικά στοιχεία

«Κάθε κομμάτι αυτού του αυτοκινήτου έχει αγγιχτεί και ενημερωθεί με γνώμονα τα πρωτότυπα σχεδιαστικά στοιχεία, μέχρι τα εμβληματικά πίσω φώτα της Mustang, το καπάκι βενζίνης και το έμβλημα του αλόγου που τρέχει», πρόσθεσε ο συνιδρυτής της Ringbrothers, Jim Ring. "Υπάρχουν πολλές ιδέες που μπήκαν στο σχεδιασμό και είμαστε περήφανοι για αυτήν την πτυχή της κατασκευής. Μόνο το έμπειρο μάτι θα μπορεί να διακρίνει τη διακριτικότητα των διαφορών."

Μοτέρ 5 λίτρων

Η επανασχεδιασμένη μπροστινή μάσκα είναι δύο ίντσες πίσω και τροφοδοτεί αέρα σε έναν κινητήρα Ford Performance 5 λίτρων Coyote V8, γεμάτο με λάδι κινητήρα για προστασία και απόδοση. Η ΄΄μελωδία΄΄ του κινητήρα διατηρήθηκε χάρη στις παρεμβάσεις της Ringbrothers και του σύστηματος εξάτμισης Flowmaster.

Τοποθετήθηκε το αυτόματο κιβώτιο 10 ταχυτήτων 10R80 της Ford. Η Mustang έχει επαφή με την άσφαλτο χάρη σε ένα σετ ελαστικών που ΄΄τυλίγονται΄΄ γύρω από ζάντες EVOD Industries 18 ιντσών. Αντικατοπτρίζουν το στυλ των εμβληματικών τροχών Rally της Mustang. Η οδική συμπεριφορά παρέχεται με την συνδρομη των αμορτισέρ Penske Racing Shocks RS Edition εμπρός και πίσω. Η πίσω ανάρτηση είναι ανεξάρτητη. Εάν σετ φρένων Baer φροντίζει για την ακινητοποίηση.



4.200 ώρες

«Συνολικά, περισσότερες από 4.200 ώρες επενδύθηκαν για να ζωντανέψει το «Caged», συνέχισε ο Jim Ring. «Ήταν χαρά μας να συνεργαστούμε και πάλι με τους έμπιστους συνεργάτες μας και άλλους για να δώσουμε ζωή σε αυτό το αυτοκίνητο».

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v