ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η δέσμευση της Ford για το περιβάλλον

H Ford δίνει τα χέρια με την RouteZero για 100% αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα σε όλο τον κόσμο μέχρι το 2040.

Η δέσμευση της Ford για το περιβάλλον

H Ford, υπέγραψε τη φιλόδοξη πρωτοβουλία RouteZero για τις οδικές μεταφορές στην COP26. Η Ford, θα συνεργαστεί με την RouteZero, μία παγκόσμια συμμαχία, αποστολή της οποίας είναι τα 100% αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα σε όλο τον κόσμο μέχρι το 2040, και στις μεγαλύτερες αγορές μέχρι το 2035.

Η ενέργεια αυτή έρχεται ως συνέχεια προηγούμενων δεσμεύσεων της μάρκας στο πλαίσιο της ατζέντας του Προέδρου Μπάιντεν για μείωση των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου στις ΗΠΑ κατά 50-52% μέχρι το 2030, και της ανακοίνωσης ότι η μάρκα βρίσκεται στο σωστό δρόμο για να επιτύχει πωλήσεις αμιγώς ηλεκτρικών αυτοκινήτων στις ΗΠΑ σε ποσοστό 40-50% μέχρι το 2030. Η Ford προσχώρησε επίσης στην πρωτοβουλία Better Climate Challenge του Υπουργείου Ενέργειας (DοE) για μείωση των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου από τις εγκαταστάσεις της τουλάχιστον κατά 50% στο ίδιο χρονικό πλαίσιο.Πλήρως ηλεκτρικά

Παράλληλα, στην Ευρώπη η εταιρεία εκτιμά ότι το 40% του παγκόσμιου μίγματος οχημάτων της θα είναι αμιγώς ηλεκτρικά μέχρι το 2030. Όλα τα επιβατικά οχήματα που θα πωλούνται στην γηραιά ήπειρο θα είναι πλήρως ηλεκτρικά στο ίδιο χρονικό πλαίσιο, ενώ τα δύο τρία των πωλήσεων επαγγελματικών οχημάτων θα είναι αμιγώς ηλεκτρικά ή plug-in υβριδικά μέχρι το 2030.

«Προχωράμε τώρα για να προσφέρουμε επαναστατικά ηλεκτρικά οχήματα για τους πολλούς και όχι για τους λίγους και για την επίτευξη στόχων που κάποτε θεωρούνταν ότι δεν μπορούν να συνυπάρχουν – την προστασία του πλανήτη μας, τη μετάβαση στην πράσινη οικονομία και τη δημιουργία αξίας για τους πελάτες μας και τα ενδιαφερόμενα μέρη. Απαιτείται η συνεργασία όλων για την επιτυχία. Συνεργασίες όπως η RouteZero μπορούν να δημιουργήσουν momentum και να προσφέρουν πραγματικές λύσεις.»

Cynthia Williams, global director sustainability, Homologation & Compliance«Η Ford υπέγραψε τη φιλόδοξη πρωτοβουλία RouteZero η οποία στοχεύει στη μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα που σχετίζονται με τις οδικές μεταφορές. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας  με πάνω από 50 επιχειρήσεις, πόλεις και περιοχές που έχουν δεσμευτεί να συνεργαστούν με στόχο τις 100% μηδενικές εκπομπές ρύπων από τα αυτοκίνητα και τα van οχήματα σε όλο τον κόσμο μέχρι το 2040, και στις μεγαλύτερες αγορές μέχρι το 2035. Ο εξηλεκτρισμός αντιπροσωπεύει τη πιο μετασχηματιστική αλλαγή της βιομηχανίας μας εδώ και μία 100ετία και στη Ford Ευρώπης, ανοίγουμε το δρόμο καθώς φιλοδοξούμε να δημιουργήσουμε ένα βιώσιμα κερδοφόρο αμιγώς ηλεκτρικό μέλλον. Είναι κάτι που κάνουμε τόσο με τα επιβατικά όσο και με τα επαγγελματικά μας οχήματα, προσφέροντας στον πελάτη επιλογές σε συνδυασμό με υψηλές αποδόσεις σε ανθρακικό αποτύπωμα.» Stuart Rowley, president, Ford Ευρώπης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Το σεξ χωρίς έρωτα δεν είναι πάντα γελοίο. Αλλά είναι πολύ πιο γελοίος ο έρωτας χωρίς σεξ."

Βολίνσκι, Γάλλος σκιτσογράφος

  • 48 π.Χ. - Ο Ιούλιος Καίσαρας νικά τον Πομπήιο στην μάχη των Φαρσάλων.
    378 - Μάχη της Αδριανούπολης: Ο Ρωμαϊκός στρατός υπό τον Αυτοκράτορα Ουάλη ηττάται από τους Βισιγότθους. Ο Ουάλης σκοτώνεται μαζί με τα 2/3 του στρατού του.
    1945 - Η δεύτερη ατομική βόμβα πέφτει στο Ναγκασάκι

© 2002-2022 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v