Paris Motor Show 2022

Το Paris Motor Show (Mondial De l΄ Auto) και η εμπορική έκθεση Equip Auto θα διοργανώσουν την έκθεση αυτοκινήτου στο Παρίσι το φθινόπωρο του 2022.
Paris Motor Show 2022

Το Paris Motor Show (Mondial De l΄ Auto) και η εμπορική έκθεση Equip Auto ενώνουν τις δυνάμεις τους για να διοργανώσουν την έκθεση αυτοκινήτου που προγραμμάτισαν στο Παρίσι το φθινόπωρο του 2022.

Αντιμετωπίζοντας ιστορικές προκλήσεις, ο τομέας της αυτοκινητοβιομηχανίας κοιτάζει το μέλλον περισσότερο από ποτέ, επενδύοντας πρωτοφανή ποσά σε οχήματα που θα παρέχουν βιώσιμες και συνδεδεμένες μεταφορές για όλους.



Tους τελευταίους μήνες και μετά από διαδοχικές περιόδους κλειδώματος, οι καταναλωτές σε όλο τον κόσμο έχουν αποδείξει τη σημασία της ελεύθερης κυκλοφορίας και των ατομικών μεταφορών.

Με τις μεγάλες εταιρείες, τους κατασκευαστές και τους προμηθευτές ανταλλακτικών που λειτουργούν σε παγκόσμια κλίμακα, καθώς και τις μηχανικές εταιρείες, τις νεοσύστατες εταιρείες και όλες τις εταιρείες διανομής και επισκευής, η αυτοκινητοβιομηχανία και η βιομηχανία μεταφορών στη Γαλλία είναι ένας από τους τέσσερις μεγαλύτερους παίκτες στον κόσμο και ένα αποτελεσματικό κίνητρο για καινοτομία στη χώρα.

Η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου στο Παρίσι θα πραγματοποιηθεί στο εκθεσιακό κέντρο Paris Expo Porte de Versailles από τις 17 έως τις 23 Οκτωβρίου 2022.

Μια ψηφιακή πλατφόρμα θα ξεκινήσει τις επόμενες εβδομάδες. Θα προσφέρει περιεχόμενο πολυμέσων για αυτοκίνητα και μεταφορές και επιτρέπει στους Γάλλους και διεθνείς επισκέπτες να εγγραφούν και να βρουν όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται.

Η έκθεση θα επικεντρωθεί σε μια σειρά εκδηλώσεων, συμπεριλαμβανομένων ομιλιών και δοκιμών των νέων μοντέλων. Αναμένεται να είναι μια παγκόσμια πρεμιέρα που θα συγκεντρώσει επαγγελματίες και ευρύ κοινό, ενώ θα παράσχει επίσης την ευκαιρία στην αυτοκινητοβιομηχανία να μοιραστεί το όραμά της για το μέλλον των αυτοκινήτων και των μεταφορών με δημοσιογράφους και επισκέπτες από τη Γαλλία και παγκοσμίως.

Το Paris Motor Show (Mondial De l΄ Auto), είναι ένα από τα κορυφαία σόου στον κόσμο όσον αφορά την παρουσία (περισσότεροι από 1 εκατομμύριο επισκέπτες το 2018) και η κάλυψη των μέσων ενημέρωσης (περισσότεροι από 10.000 διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι, με το 52% αυτού του αριθμού να προέρχεται από 100 χώρες).

Το 2018 κυκλοφόρησαν 200 νέα οχήματα και υπηρεσίες.

Πρωταγωνιστώντας στις διεθνείς εκθέσεις αυτοκινήτου, η εκδήλωση σχεδιάστηκε για πρώτη φορά στη Γαλλία από πρωτοπόρους της αυτοκινητοβιομηχανίας και γιόρτασε την 120η χρονιά της το 2018.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v