Ford Ranger Thunder Edition: Ιδανικό για τις διακοπές

Το νέο Ford Ranger Thunder είναι ιδανικό τόσο για διακοπές στη θάλασσα όσο και στο βουνό.
Ford Ranger Thunder Edition: Ιδανικό για τις διακοπές

Το ιδανικό αυτοκίνητο για όσους συνδυάζουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές με τα σπορ στη θάλασσα είτε στο βουνό είναι ένα ικανό pick up.

Το νέο Ford Ranger Thunder, αναβαθμίζει το στιλ του αυθεντικού pick up και λανσάρει  βελτιωμένες προδιαγραφές στη κατηγορία του.

Περιορισμένη παραγωγή μόνο σε 1.400 μονάδες για το Ηνωμένο Βασίλειο και 30 για την Ιρλανδία.

Εξοπλίζεται με κινητήρα ντίζελ 2.000 κ.εκ. EcoBlue της Ford, ισχύος 213 ίππων. Η μέγιστη ροπή ανέρχεται στα 50,6 χλγμ. Διαθέτει επίσης αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 10 ταχυτήτων της Ford ως στάνταρ για ομαλή αλλαγή και υψηλή απόδοση εντός και εκτός δρόμου.

Προερχόμενο από τη δημοφιλή σειρά Ranger Wildtrak, το Thunder συνδυάζει υψηλές προδιαγραφές με βελτιστοποιημένη μεταφορά φορτίων και μεγάλη ικανότητα τετρακίνησης.

Το Ford Ranger Thunder προσφέρεται σε μία μοναδική έκδοση, φινίρισμα σε Sea Grey με έντονα κόκκινα χαρακτηριστικά στη γρίλια και το σπορ στεφάνι, που συμπληρώνεται από σήματα τρισδιάστατου εφέ "Thunder" για τις πόρτες οδηγού και συνοδηγού και την πίσω πόρτα, ενώ το  λογότυπο Ranger τελειώνει σε μαύρο ματ.



Αποκλειστικές ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών και προσθήκες Ebony Black για την μπροστινή μάσκα, τον πίσω προφυλακτήρα, τις πλάκες ολίσθησης, τα φώτα ομίχλης, το σπορ στεφάνι και τις λαβές των θυρών. Οι προβολείς LED με σκούρα στεφάνη είναι επίσης στάνταρ, με σκούρα πίσω φώτα.

Στο εσωτερικό, είναι εξοπλισμένο με πλήρη δερμάτινα καθίσματα Ebony με διακριτικά κόκκινα κεντήματα "Thunder" και αντίστοιχη ραφή στο τιμόνι, στα καθίσματα, στο ταμπλό οργάνων και σε βασικά σημεία αφής σε όλη την καμπίνα. Τα μαύρα πατάκια δαπέδου είναι επίσης στάνταρ και σε αντίθεση με τις ειδικές ερυθρές πλάκες.

Ο ισχυρός βενζινοκινητήρας EcoBlue 2 λίτρων του Ford Ranger Thunder προσφέρει εξαιρετική ισχύ έλξης, χρησιμοποιώντας δύο στροβιλοσυμπιεστές.

Το 10-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο της Ford προσφέρει απόδοση και ανθεκτικότητα αποδεδειγμένη σε εφαρμογές τόσο διαφορετικές όσο το Ford F-150 pick-up και το Ford Mustang. Το κιβώτιο διαθέτει ένα ευρύ φάσμα αναλογιών και προσαρμοστικό προγραμματισμό σε πραγματικό χρόνο που προσαρμόζεται στις μεταβαλλόμενες συνθήκες - επιτρέποντας την επιλογή της βέλτιστης ταχύτητας για απόδοση, απόδοση καυσίμου ή βελτίωση σε οποιοδήποτε σενάριο οδήγησης.

Το Thunder διαθέτει το αποδεδειγμένο τετρακίνητο σύστημα Ranger για εξαιρετικά ικανή εκτός δρόμου ικανότητα.

Από 32.965 λίρες Αγγλίας, παράδοση στα τέλη του καλοκαιριού 2020.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v