Ghiso: Καθημερινές πολυτέλειες για ”βασιλιάδες”

Για εσάς που σας ”λείπει” ένα υπερπολυτελές τάβλι αξίας 2.350 ευρώ, ή για εσάς που απλώς ποθήσατε ένα ζευγάρι κλασσικά μανικετόκουμπα, υπάρχουν τα Ghiso. Τα αντρικά (και όχι μόνο) αντικείμενα που φιλοδοξούν να μετατρέψουν τις καθημερινές σας συνήθειες σε πολυτελή απόλαυση...
Ghiso: Καθημερινές πολυτέλειες για ”βασιλιάδες”

Αναρωτηθήκατε ποτέ που τελειώνουν οι ”ανάγκες” και που αρχίζουν οι ”επιθυμίες”; Πολλοί από εμάς θα ήθελαν να εξυπηρετούν τις ανάγκες τους με αυτό ακριβώς που επιθυμούν. Αυτός είναι και ο στόχος της Ghiso, της φίρμας των πολυτελών αντικειμένων καθημερινής χρήσης που απευθύνονται, κατά κύριο λόγο, στον άνδρα.

Τα αξεσουάρ ταξιδιού, τα παιχνίδια, τα αξεσουάρ ένδυσης και η φροντίδα των πούρων σας είναι κάποιοι μόνο από τους τομείς που η φιλοσοφία της Ghiso επιδιώκει να εξυπηρετήσει.

Τα προϊόντα της Ghiso έχουν τη δική τους προσωπικότητα και αυτό δεν είναι αμφισβητήσιμο. Εντυπωσιάζουν χωρίς να επιδεικνύονται και ξεχωρίζουν χωρίς να το επιδιώκουν.

Σίγουρα δεν είναι η καλύτερη επιλογή για αυτόν που αρέσκεται στο ”αστραφτερό”. Έχει όμως μια ευρεία γκάμα προϊόντων που θα μετατρέψει αρκετές από τις καθημερινές σας συνήθειες σε απολαύσεις και ίσως δώσει λύσεις στο πρόβλημα των ”επιχειρηματικών δώρων” που αυτές τις ημέρες βασανίζει αρκετούς.

Από τις προτάσεις της Ghiso, ξεχωρίσαμε τα δερμάτινα επιτραπέζια σημειωματάρια (από 185 ευρώ), το συλλεκτικό χειροποίητο τάβλι επενδυμένο με περγαμηνή και δέρμα (2.350 ευρώ) και το σετ αλληλογραφίας, που περιλαμβάνει χειροποίητο κουτί από έβενο με ειδικές θήκες και συρτάρια για τα χαρτιά αλληλογραφίας, τους φακέλλους, τις επαγγελματικές κάρτεςκαι άλλα αντικείμενα γραφής (2.277 ευρώ).

Ακόμα, χειροποίητη θήκη για μανικετόκουμπα από δέρμα και έβενο (520 ευρώ), χειροποίητα μανικετόκουμπα (από 200 ευρώ) και χειροποίητο σετ γκολφ γραφείου σε κουτί επενδυμένο από δέρμα, (1.770 ευρώ). Από τη σειρά που διατίθεται στην Ελλάδα, εντύπωση μας έκανε και ο χειροποίητος υγραντήρας ταξιδίου με εξωτερική επένδυση από έβενο και περγαμηνή (εικονίζεται στη δεύτερη μικρή φωτό), η τιμή του οποίου ξεκινά από τα 640 ευρώ.

Στην Ελλάδα μπορείτε να βρείτε τα Ghiso σε επιλεγμένα κοσμηματοπωλεία, ενώ αποκλειστικός εισαγωγέας ειναι η Golden Times (Πραξιτέλους 15, τηλ. 210 3310 601).

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v