Παζάρι τέχνης αφιερωμένο στα παιδιά από το ΜΕΛΤ

Χριστουγεννιάτικη εορταγορά με φιλανθρωπικό σκοπό διοργανώνει το Μουσείο Ελληνικής Λαϊκής Τέχνης το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στο Λουτρό των Αέρηδων και συγκεκριμένα στην οδό Καρύστου, στην Πλάκα. Μεταξύ άλλων, προς πώληση θα τεθούν ξεχωριστά κοσμήματα, γκραβούρες χαρακτικά και έργα τέχνης.
Παζάρι τέχνης αφιερωμένο στα παιδιά από το ΜΕΛΤ

Χριστουγεννιάτικη εορταγορά διοργανώνει το Μουσείο Ελληνικής Λαϊκής Τέχνης το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στο Λουτρό των Αέρηδων και συγκεκριμένα στην οδό Καρύστου, στην Πλάκα.

Η εορταγορά είναι αφιερωμένη στη στήριξη των σκοπών του Σωματείου Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος, ενώ σε αυτή θα τεθούν προς πώληση ενδιαφέρουσες καλλιτεχνικές δημιουργίες, αλλά και ξεχωριστά κοσμήματα, μπατίκ μεταξωτά μαντήλια, γκραβούρες, χαρακτικά και έργα τέχνης, ταπισερί, βιβλία, κεριά, παιχνίδια και κεραμεικά.

Επίσης θα διατίθενται αντικείμενα από το πωλητήριο του Μουσείου.

Το ΜΕΛΤ έχει προβλέψει επίσης, για γλυκά και χριστουγεννιάτικη μουσική, ενώ θα πραγματοποιηθεί και λαχειοφόρος αγορά από το Σωματείο Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος, με δώρο έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Και τις δύο ημέρες, η αγορά θα είναι ανοικτή από τις 10 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα.

Όσοι θέλετε να συνδυάσετε μια μεσημεριανή βόλτα στην πλάκα με ενδιαφέρουσες χριστουγεννιάτικες αγορές, αλλά και με το φιλάνθρωπο πνεύμα των εορτών, προσέλθετε.

Πληροφορίες μπορείτε να αναζητήσετε στο Μουσείο Ελληνικής Λαϊκής Τέχνης και στα τηλέφωνα 210.3229031 και 210.3244340.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v