Πασχαλινά bazaars για τα γιορτινά δωράκια σας

Έξι πασχαλινά bazaars που οργανώνονται αυτή την εβδομάδα στην Αθήνα και μας καλούν να προμηθευτούμε λαμπάδες και γιορτινά δωράκια, συμβάλλοντας στο έργο τους.
Πασχαλινά bazaars για τα γιορτινά δωράκια σας
Το Χαμόγελο του Παιδιού…
…διοργανώνει πασχαλινά bazaars στις 30-31/3 στο Athens Metro Mall και από 1 ως 4/4 στην πλατεία Κύπρου στην Καλλιθέα (ώρες 11.00-19.00). Εκεί θα βρείτε χειροποίητες πασχαλινές λαμπάδες και πασχαλινές κατασκευές, δώρα για μικρούς και μεγάλους που δημιούργησαν οι εργαζόμενοι και οι εθελοντές των Εθελοντικών Δημιουργικών Εργαστηρίων του οργανισμού για τη στήριξη των χιλιάδων παιδιών που μας έχουν ανάγκη. 

Η UNICEF…
...παρουσιάζει τα ανοιξιάτικα είδη της σε ένα πασχαλινό bazaar στον σταθμό του μετρό στο Σύνταγμα ως τις 27 Μαρτίου, 9.00-21.00. Στη συνέχεια, τα είδη (κάρτες, λαμπάδες, δώρα) μπορείτε να τα βρίσκετε στα καταστήματα UNICEF

Το Stray.gr…
...μας προσκαλεί στο φετινό πασχαλιάτικο bazaar το Σαββατοκύριακο 31 Μαρτίου-1 Απριλίου στο Trii Art Hub (Δράκου 9, Φιξ, 10.00-20.00). Εδώ βρίσκουμε λαμπάδες, κοσμήματα, είδη για το σκύλο ή τη γάτα, δώρα για βαφτιστήρια, φούτερ και t-shirts, κούπες, τσάντες και ένα πλούσιο μπουφέ απ’ τα χεράκια των εθελοντών που θα δοκιμάσουμε στο ειδικό… μπιστροκαφενείο του χώρου.

Το πρόγραμμα απεξάρτησης ΚΕΘΕΑ Διάβαση…
…μας καλεί στο πασχαλινό του παζάρι στη Στοά Κοραή την Παρασκευή και το Σάββατο 30-31 Μαρτίου για λαμπάδες, χειροποίητα δώρα και γλυκά, φτιαγμένα από τις δημιουργικές ομάδες του προγράμματος. Τα έσοδα θα διατεθούν για τις ανάγκες του ΚΕΘΕΑ Διάβαση.

Ο Φάρος Τυφλών Ελλάδος…
…οργανώνει πασχαλινή εορταγορά στις 28-29/3 από τις 10.00 ως τις 17.00 – Αθηνάς 17, Καλλιθέα. Θα βρούμε πασχαλινά δώρα φτιαγμένα από το Εργαστήρι Κεραμικής, το Τμήμα Κομποδετικής και το Τμήμα Πλεκτού του φορέα. Διακοσμητικά, χειροποίητα δώρα, λαμπάδες και εικαστικές δημιουργίες μας περιμένουν για να μας βάλουν στην ατμόσφαιρα των εορτών.

Το Κέντρο Φροντίδας Ατόμων με Νοητική Υστέρηση Εστία…
…μας καλεί στο πασχαλινό του bazaar (Σόνιας Νικολακοπούλου 13, Ψυχικό), όπου θα βρούμε χειροποίητες λαμπάδες, πασχαλινές συνθέσεις, σπιτικά κουλουράκια, τσουρέκια, γλυκά του κουταλιού, μαρμελάδες και λικέρ καθώς και χειροποίητα ζυμαρικά. Το bazaar θα λειτουργεί ως τις 3/4, καθημερινά 10.00-20.00. 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v