Τα second hand της Αθήνας

Μαγαζιά στην Αθήνα και online μας ταξιδεύουν πίσω σε vintage εποχές και μας ντύνουν με στιλ, χωρίς να πληρώσουμε πολλά.
Τα second hand της Αθήνας

Πού θα βρούμε τα καλύτερα second hand ρούχα στην πόλη λοιπόν;

Τα μεταχειρισμένα και vintage της Πρωτογένους



Σε μια οδό, τρία μαγαζάκια με μεταχειρισμένα και vintage ρούχα την μετατρέπουν στον απόλυτο μοδάτο second hand προορισμό. Ο λόγος για τα Like Yesterday’s στο 16, με ρούχα από την Αγγλία, την Γαλλία και την Ολλανδία των 50s και 60s, τη Γουαδελούπη στο 12 με πανέμορφες φούστες, πλεκτά και δεκάδες αξεσουάρ, ανδρικά και γυναικεία και το Treasure House στο 6, με ρούχα από ιδιωτικές συλλογές, βεστιάρια συλλεκτών και αποθέματα βιοτεχνιών εποχής.

Closet to Closet
Ερατοσθένους 4, Παγκράτι, τηλ: 21 5565 1798



Σε έναν μίνιμαλ χώρο στο Παγκράτι, η Αργυρώ Ζανιώτη μαζεύει second hand κομμάτια από διάσημα brands – παλτό, κουστούμια, φορέματα, παπούτσια και αξεσουάρ – σε άψογη κατάσταση και σε τιμές από το ένα έκτο μέχρι και το ένα δέκατο της αρχικής. Τα γυναικεία κομμάτια… υπερτερούν, όμως αυτό δε σημαίνει πώς οι άνδρες της παρέας δεν θα βρουν ενδιαφέρουσες επιλογές εδώ.

Fashion Tatyana
Λευκωσίας 13, Πλατεία Αμερικής, τηλ: 6992277223



Η συμπαθέστατη ιδιοκτήτρια θα σας κατατοπίσει για να επιλέξετε ανάμεσα στα εκατοντάδες κομμάτια για κάθε γούστο – με έμφαση στο vintage- που έχει στο μαγαζί της. Παλτά, bombers, φουστες, πλεκτά, φορέματα, πανωφόρια, γούνες βιζόν και ένα σωρό ακόμα είδη ρούχων για άνδρες και γυναίκες σε τιμές που ξεκινούν από 3€ για ένα παλτό και 1€ για πουλόβερ.

Remix Second Hand

Ένα από τα μεγαλύτερα ηλεκτρονικά καταστήματα για μεταχειρισμένη μόδα στην Ευρώπη, διαθέτει μέσω της ιστοσελίδας του περισσότερα από 100.000 προϊόντα για γυναίκες άνδρες και παιδιά: ρούχα, παπούτσια, τσάντες και αξεσουάρ σε τιμές που «πέφτουν» κατά 5% κάθε μέρα στις 16.00 με την έκπτωση να φτάνει όσο περνούν οι ώρες μέχρι και 60%. Στέλνουν με κούριερ με κόστος 4,90€. 

Bohbo
Ιπποκράτους 40, Κολωνάκι, τηλ: 21 0338 9202



Σε εντυπωσιακό νεοκλασικό κτίριο της Ιπποκράτους θα βρείτε luxury μεταχειρισμένα επώνυμα ρούχα και αξεσουάρ: τσάντες, παπούτσια, μαντήλια Hermes, Versace, YSL, Louboytin, Chloe, Chanel, Prada, Ralph Lauren, Missoni, Burberry και πολλά ακόμα, περιποιημένα και σε σούπερ χαμηλές τιμές. Δέχονται και τα δικά σας luxury brands έναντι χρημάτων ή ανταλλαγής, ενώ διαθέτουν και online κατάστημα

Priceless
Ιπποκράτους 167, τηλ: 697 096 5700



Στον ίδιο δρόμο, ένα μικρό μαγαζάκι φέρνει μεταχειρισμένα ρούχα από Ιταλία, Αμερική και Γερμανία σε φοβερή ποιότητα σε τιμές που ξεκινούν από 1-2€ για ρούχα σε καλάθια και ανεβαίνουν ανάλογα το brand. Εδώ θα βρείτε παλτά, μπλούζες, εσάρπες, τζιν, φορέματα, πιτζάμες, φόρμες, ακόμα και είδη σπιτιού τα οποία εναλάσσονται συχνά πυκνά.

Kilo shop
Ερμού 120, Αθήνα, τηλ: 21 0323 7203



Χιλιάδες μοναδικά κομμάτια όλα εισαγόμενα από την Γαλλία θα βρούμε στο πρώτο μαγαζί second hand που χρεώνει… με το κιλό τα προϊόντα του - 25 ευρώ ή 35 ευρώ το κιλό αν είναι πιο ελαφριά. Με πολλές ζυγαριές διάσπαρτες μέσα στο κατάστημα, ζυγίζετε μόνοι σας τα ρούχα που σας ενδιαφέρουν και γεμίζετε το καλάθι σας μέχρι εκεί που σηκώνει η τσέπη σας.

Νικόλας Γεωργιακώδης

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v