Black Friday: Όλες οι προσφορές των καταστημάτων

Καταστήματα και αλυσίδες ετοιμάζονται για ακόμα μια «Μαύρη Παρασκευή». Οι προσφορές και οι εγγραφές που… συμφέρουν.
Black Friday: Όλες οι προσφορές των καταστημάτων

Update: 24-11-2017

Media Markt

Η αλυσίδα έχει ήδη εμφανίσει σχετικό banner στη σελίδα της και μπορείτε να κάνετε εγγραφή για να ενημερωθείτε αμέσως με το που θα «σκάσουν» οι προσφορές είτε μέσω της ιστοσελίδας είτε μέσω του app. Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε. 

Παράλληλα, έχει βγάλει κάποιες προσφορές σε sneak peek που περιλαμβάνουν μειωμένες τιμές σε desktop, laptops, cameras, τηλεοράσεις, αφυγραντήρες, κλιματιστικά, κονσόλες και curved τηλεοράσεις. Δείτε τις εδώ

Update: κάντε κλικ για να δείτε όλες τις προσφορές εδώ.

Πλαίσιο

Και εδώ προτείνεται να κάνετε εγγραφή στο newsletter φτιάχνοντας λογαριασμό για να ενημερωθείτε δύο ώρες πριν ξεκινήσουν οι προσφορές ποια προϊόντα έχουν έκπτωση. Συμπληρώστε το e-mail σας εδώ.

Update: Δείτε τις τρέχουσες προσφορές εδώ.

Public

H αλυσίδα που έφερε την Black Friday στην Ελλάδα, ετοιμάζει τις δικές της προσφορές, ενώ ήδη, έχει ανακοινώσει προσφορές στην κατηγορία gaming για το Xbox One S 500GB, Xbox Live Gold 3 μηνών και Xbox Game Pass 3 μηνών στα 199,99 ευρώ και για το PS4 με Call of Duty ή Star Wars Battlefront στα 299€.

Ταυτόχρονα 19 προϊόντα από την κατηγορία gadgets – τηλεοράσεις, κάμερες και smartphones προσφέρονται ήδη σε προνομιακές τιμές. Δείτε τα εδώ

Update: Προλάβετε τις προσφορές εδώ.

Κωτσόβολος

Με μότο «Έχω και μπλακ φράιντεϊ στο χωριό μου», η αλυσίδα καταστημάτων μας καλεί να εγγραφούμε για να δεχτούμε τις μοναδικές προσφορές της «Μαύρης Παρασκευής» στο mail. Μέχρι τότε, μπορείτε να επωφεληθείτε από προ… προσφορές σε τηλεοράσεις (Samsung 4K Smart QLED στα 1299€ από 1999€, Huawei P10 Lite στα 229€ από 269€ και Xbox One S 500GB με 3 μήνες Xbox Game Pass και 3 μήνες Xbox Live Gold στα 199,90€.

McArthur Glen

Για μία ημέρα μόνο, την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου, το εκπτωτικό χωριό McArthurGlen ανοίγει τις πόρτες του από τις 8 το πρωί και υποδέχεται τις χαμηλότερες τιμές όλου του χρόνου.

River West

Σε πολύ χαμηλές τιμές θα προμηθευτείτε ρούχα, αξεσουάρ, είδη σπιτιού, βιβλία, κοσμήματα και καλλυντικά στο εμπορικό κέντρο την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου, με προσφορές που φτάνουν έως και το 70%.

Ryanair

Η low cost αεροπορική θα «βγάζει» κάθε μέρα αυτήν την εβδομάδα και από μια προσφορά για χαμηλά εισιτήρια στις πτήσεις της. Κάντε κλικ εδώ για να κλείσετε εγκαίρως τα εισιτήρια σας από 9,99€. 

JYSK 

Το e-shop με είδη σπιτιού JYSK.gr θα βρίσκεται σε «Black» κλίμα στη διάρκεια της Black Friday ενώ όπως και πέρσι η JYSK θα τρέξει και την ενέργεια Cyber Monday (Διαδικτυακή Δευτέρα) αμέσως μετά το Σαββατοκύριακο της Black Friday με προσφορές σε προϊόντα που είναι αποκλειστικά διαθέσιμα online και δεν διατίθενται στα φυσικά καταστήματα της JYSK.

GAP

Mοναδικές προσφορές θα έχει και η εταιρεία ρούχων GAP στα καταστήματά της στις 25 και 26 Νοεμβρίου, καθώς επίσης και έκπτωση 25€ σε αγορές άνω των 100€.

Oysho

Το online shop αλλά και τα καταστήματα ρούχων θα έχουν από την Πέμπτη στις 22.00 μέχρι την Παρασκευή 24/11 στις 23.59 όλη την κολεξιόν του σε προσφορά 20% με δωρεάν μεταφορικά. 

Prince Oliver

Από τα μεσάνυχτα της Πέμπτης προς Παρασκευή μέχρι τα μεσάνυχτα στις 26/11 όλα τα προϊόντα με την ένδειξη black Friday στο online κατάστημα θα έχουν έκπτωση 20%. 


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v