Σχολικά είδη: Οι καλύτερες online αγορές

Τετράδια, τσάντες, γραφική ύλη και ένα σωρό καλούδια για τα πιτσιρίκια εύκολα, γρήγορα και οικονομικά.
Σχολικά είδη: Οι καλύτερες online αγορές

Τα σχολεία ανοίγουν, οι αγορές ξεκινούν, οι γονείς τρέχουν. Γλιτώστε χρόνο και χρήμα αγοράζοντας online τα σχολικά είδη για τους μπόμπιρες στα κορυφαία e-shops.

Unicef  

Βοηθήστε και άλλα παιδιά να πάνε σχολείο, όπως το δικό σας. Με ένα παρεμφερές σύνθημα, η Unicef καλωσορίζει τη νέα σχολική χρονιά, πουλώντας τετράδια, σακίδια και άλλα χρήσιμα σχολικά είδη, των οποίων τα έσοδα θα εξασφαλίσουν στα παιδιά της Unicef το δικαίωμά τους στη ζωή, την υγεία, την εκπαίδευση και το παιχνίδι. Τόσο απλά.

Public 

Στο online κατάστημα των Public θα βρείτε τεράστια ποικιλία σε σχολικά είδη (τσάντες, μολύβια, μαρκαδόροι, ντοσιέ κλπ), καθώς και όλα τα σχολικά βιβλία, για όλες τις τάξεις, βιβλία ιδιωτικών σχολείων και κολεγίων και σχολικά βοηθήματα. Σημειώστε ότι η παραγγελία σας μπορεί να παραδοθεί στον χώρο σας μέσα σε 48 ώρες, ή να την παραλάβετε από κάποιο από τα 50 καταστήματά Public σε Ελλάδα και Κύπρο. 

Το Χαμόγελο του Παιδιού

Στο e-shop του εθελοντικού οργανισμού για την αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων των παιδιών και την θωράκιση των δικαιωμάτων τους βρίσκουμε τετράδια, μπρελόκ, γραφική ύλη, μπλοκ ζωγραφικής και πολλά ακόμα καλούδια, απαραίτητα για τη σχολική χρονιά που ξεκινάει.

Πλαίσιο 

Όλα τα είδη που θα βρείτε στα δεκάδες καταστήματα πωλούνται και online, από τσάντες και γραφική ύλη, μέχρι τετράδια και παιδικά γραφεία, ενώ για παραγγελίες άνω των 85 ευρώ δεν υπάρχουν έξοδα αποστολής. Ακόμα, έχετε τη δυνατότητα να κάνετε την κράτηση των ειδών σας online και να τα παραλάβετε από κάποιο κατάστημα.

E-Jumbo

Το online κατάστημα της δημοφιλούς αλυσίδας που… έχει τα πάντα δεν θα μπορούσε να υστερεί σε σχολικά είδη. Αυτήν την περίοδο τα σχολικά είδη έχουν την τιμητική τους σε σούπερ χαμηλές τιμές.

We love toys


Δεν αγαπούν μόνο τα παιχνίδια, αγαπούν και τα σχολικά είδη, τα οποία διαθέτουν σε μεγάλη ποικιλία. Στο e-shop τους θα βρείτε τσάντες νηπίων, κασετίνες, βοηθήματα, ξενόγλωσσα βιβλία, υλικά χειροτεχνίας, γραφική ύλη, καλαθάκια, παγουράκια, ακόμα και… τάπερ. Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 49€ εντός Αττικής.

Μουστάκας  

Παι-χνί-δια! Μου-στα-κας! (τουν, τουν, τουν). Σχωράτε μας αλλά μας έχει κολλήσει το σποτάκι. Στο online κατάστημα των καταστημάτων βρίσκουμε ωραιότατα σακίδια, κασετίνες, είδη ζωγραφικής, γραφική ύλη και σχολικά σετ, μεταξύ άλλων. Με αγορές άνω των 49€, δωρεάν μεταφορικά.

Perfect Toys

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα Perfect Toys θα βρείτε σάκες, σακίδια, τρόλεϋ, κασετίνες, καλαθάκια φαγητού, ταπεράκια, παγούρια και πολλά χαρτικά σε πρωτότυπα σχέδια. Με αγορές άνω των 30 ευρώ η αποστολή είναι δωρεάν.

Ν.Γ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v