Σούπερ στιλάτες γυναικείες τσάντες έως 30€

Μικρές ή μεγάλες, πολύχρωμες και χειμωνιάτικα μαύρες, αυτές είναι οι πιο στιλάτες και οικονομικές τσάντες που εντοπίσαμε σε ηλεκτρονικές και μη βιτρίνες.
Σούπερ στιλάτες γυναικείες τσάντες έως 30€
Η φθινοπωρινή ανανέωση της γκαρνταρόμπας μας δεν χρειάζεται πολλά: Αρκεί μια στιλάτη καινούρια τσάντα, για να αναδείξει κάθε μας εμφάνιση. Κάναμε μια βόλτα σε ηλεκτρονικές και μη βιτρίνες, και εντοπίσαμε τις ωραιότερες και πιο πρακτικές τσάντες που θα συντροφεύσουν τις βόλτες σας από το πρωί ως το βράδυ.

City Basic από τα Zara
Τιμή: 29,95€ 
Αγοράστε την online από εδώ ή βρείτε την στα καταστήματα Zara

Κλασική και στιλάτη, αυτή η τσάντα τύπου βαλιτσάκι θα σας βγάλει ασπροπρόσωπη από το πρωί στη δουλειά μέχρι το βράδυ στη βόλτα στην πόλη. Διαθέτει αφαιρούμενη χειρολαβή και λουρί ώμου, για να την κρατάτε όπως σας βολεύει, και εσωτερική τσέπη για να μην χάνετε ποτέ αναπτήρες και λοιπά μικροαντικείμενα. Κλείνει με μαγνητικό κούμπωμα.

Μικρή polka dot από το Fullah Sugah
Τιμή: 16€
Αγοράστε την 
online από εδώ ή βρείτε την στα καταστήματα Fullah Sugah

Mini crossbody τσαντάκι με μαύρο πάνελ και θήκη με φερμουάρ στην μπροστά και πίσω όψη. Δεν θα σας κουράσει ποτέ, ακόμα και αν το κουβαλάτε όλη μέρα στις βόλτες σας, χάρη στο μικρό του μέγεθος και το ρυθμιζόμενο λουράκι ώμου. Κλείνει με φερμουάρ στην επάνω πλευρά για να είναι 100% ασφαλές.

Aztec Prints από το Αχιλλέας Accessories
Τιμή: 18,90€
Αγοράστε την 
online από εδώ ή βρείτε την στα καταστήματα Αχιλλέας

Η τελευταία λέξη της μόδας, οι τσάντες «πουγκιά» χαρίζουν ανάλαφρο στυλ και κουβαλιούνται εύκολα στον ώμο. Τα tribal prints της συγκεκριμένης τσάντας υπόσχονται να σπάσουν την μονοτονία της χειμωνιάτικης γκαρνταρόμπας σας, ενώ ταυτόχρονα τα χρώματά τους συνδυάζονται εύκολα με τα περισσότερα ρούχα σας. 

Shoulder bag από τα H&M 
Τιμή: 14,99€
Θα την βρείτε στα 
καταστήματα H&M

Στην αγαπημένη μας απόχρωση του κρασιού της Βουργουνδίας, που ταιριάζει γάντι στις φθινοπωρινές και χειμωνιάτικες εμφανίσεις μας (αλλά και σε μαύρο για τους πιο κλασικούς τύπους ανάμεσά μας) αυτή η τσάντα είναι παντός καιρού, και ιδανική για κάθε ώρα της ημέρας. Φοριέται στον ώμο με ρυθμιζόμενο λουράκι και κλείνει με φερμουάρ για να είναι έξτρα ασφαλής.

Μεγάλη μονόχρωμη τσάντα Attrattivo
Τιμή: 29€
Αγοράστε την 
online από εδώ ή βρείτε την στα καταστήματα Attrattivo

Μπορείτε να τη διαλέξετε σε κοραλί (για να αρνηθείτε πεισματικά ότι το καλοκαίρι τελειώνει) ή σε μαύρο, για να την κρατάτε όλο τον χειμώνα. Όπως και να ‘χει, αυτή η funky τσάντα θα χωρέσει όλα όσα θέλετε να κουβαλήσετε –κι άλλα τόσα. Φοριέται με δύο τρόπους, είτε στον ώμο είτε στο χέρι, και κλείνει με φερμουάρ για έξτρα ασφάλεια.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v