Τα πάντα για το σχολείο θα τα βρεις σε μια στάση!

Από τσάντες και κασετίνες, μέχρι… υπολογιστές και ξενόγλωσσα βιβλία, ό,τι μπορεί να χρειαστείτε για την σχολική χρονιά που ξεκινά θα το βρείτε σε μια στάση, στα Public.
Τα πάντα για το σχολείο θα τα βρεις σε μια στάση!
Να περάσουμε πρώτα από εκεί να πάρουμε σάκα και κασετίνα Tinkerbell για τη μικρή που θα πάει πρώτη δημοτικού, το απόγευμα στην άλλη άκρη της πόλης, γιατί ο μεγάλος που ξεκινάει Γυμνάσιο θέλει κάτι «σοβαρό» τώρα που «μεγάλωσε». Αύριο θα πάμε για τετράδια και υλικά χειροτεχνίας –μακάρι να βρουν κι οι δύο πράγματα να τους αρέσουν στο ίδιο μαγαζί, μην τρέχουμε σε πέντε διαφορετικά– και μεθαύριο στο βιβλιοπωλείο για βοηθήματα. Α, να παραγγείλουμε και τα ξενόγλωσσα, όπου να ‘ναι θα αρχίσουν αγγλικά και γαλλικά.

Ακούγεται εφιάλτης βγαλμένος από την πραγματικότητα των αρχών της σχολικής χρονιάς; Υπάρχει λύση! Φέτος στα Public τα πάντα για το σχολείο τα βρίσκουμε σε μία και μόνο στάση.

Κι όταν λέμε τα πάντα, εννοούμε τα πάντα:
Σχολικές τσάντες για κάθε ηλικία, φύλο και προτίμηση σε ήρωα καρτούν (αλλά και «σοβαρές» για τα «μεγάλα» παιδιά), ό,τι μπορούν να χρειαστούν σε χαρτικά και γραφική ύλη –και πάλι, σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και «υφών»– αλλά και βιβλία: σχολικά, κολλεγίων, βοηθήματα, ξένων γλωσσών, λεξικά, τα πάντα. Και βέβαια, κάθε τι τεχνολογικό που μπορεί να χρειαστούν τα παιδιά, από αναλώσιμα και περιφερειακά, μέχρι υπολογιστές και tablet.

Οι δε τιμές είναι ωραιότατες: Οι σχολικές τσάντες ξεκινούν από 4,98€, τα τετράδια από 0,39€, και τα σχολικά βιβλία από 1,16€. Συγκεκριμένα για τα σχολικά βιβλία, θα βρείτε και «πακέτα» με όλα τα βιβλία ανά τάξη –ντυμένα, πράγμα που θα εκτιμήσετε δεόντως όσοι έχετε προσπαθήσει να «ντύσετε» βιβλίο στο παρελθόν– σε τιμές που ξεκινούν από 48,91€.

Και δεν είναι μόνο αυτά: Αν βαριέστε να ψάχνετε, απλώς κάνετε τη λίστα με όλα όσα χρειάζεστε, τη δίνετε σε ένα κατάστημα Public, ή την υποβάλλετε ηλεκτρονικά από εδώ ή τηλεφωνικά στο 801.11.40000 (Δευτέρα έως Παρασκευή 9πμ - 9μμ και Σάββατο 9πμ - 8μμ) και… ξενοιάζετε.

Τέλος, κάνοντας κλικ εδώ θα βρείτε τα πάντα συγκεντρωμένα ανά σχολική τάξη και ανά εύχρηστη κατηγορία, για να κάνετε τις αγορές σας online ή για να δείτε απλώς τις τιμές πριν ξεκινήσετε με τα πιτσιρίκια για το πλησιέστερο Public.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v