8 οικονομικά δώρα για τον Γιώργο

Οκτώ οικονομικές αλλά εγγυημένες ιδέες για να χαρίσετε δώρα και χαμόγελα στους… Γιωργάδες της ζωής σας που γιορτάζουν στις 23 Απριλίου.
8 οικονομικά δώρα για τον Γιώργο
Στο όνομα Γιώργος απαντούν όχι ένας, ούτε δύο, ούτε καν εκατόν δύο χιλιάδες Έλληνες: Πάνω από 171.000 άνθρωποι στην χώρα μας μοιράζονται το ίδιο όνομα. Αυτό σημαίνει πως είναι πρακτικά αδύνατο να μην έχετε κάποιον δικό σας άνθρωπο που γιορτάζει στις 23 Απριλίου. Αν σκέφτεστε τι δωράκι να πάρετε στους Γιώργηδες και τις Γεωργίες της ζωής σας, πάρτε ιδέες από τις παρακάτω οικονομικές προτάσεις και… να τους χαίρεστε. 

Ο βίος και η πολιτεία του Σκρουτζ Μακ Ντακ
Τιμή
: 22,50€

Η ιστορία του πιο πλούσιου παπιού στον κόσμο, όπως την σχεδίασε ο μέγας παπιο-σχεδιαστής Ντον Ρόσα, σε ένα επικό έργο δώδεκα επεισοδίων, τα οποία γράφτηκαν και σχεδιάστηκαν από το 1991 έως το 2005. Οι πρώτες περιπέτειες του Σκρουτζ Μακ Ντακ ξεκινούν στους λασπωμένους δρόμους της Γλασκώβης, με τον μικρό Σκρουτζ να γυαλίζει παπούτσια και να κερδίζει την πρώτη του δεκάρα, και εν συνεχεία τον ακολουθούν καθώς φεύγει από την Σκωτία για την άγρια αμερικανική δύση, την εποχή του πυρετού του χρυσού. Το τέλειο δώρο για τους λάτρεις των παπιο-ιστοριών και των κόμικς γενικότερα, το βρήκαμε διαθέσιμο στα Public (και για online παραγγελία από εδώ)

Αυθεντική γραφομηχανή (και άλλα vintage αντικείμενα) από το Retrosexual
Αγίας Ειρήνης 3, τηλ.: 210 5451553
Τιμή: από 45€

Ένα μαγαζάκι – μηχανή του χρόνου δυο βήματα από την πλατεία Αγίας Ειρήνης συγκεντρώνει στα ράφια του τα δώρα των ονείρων κάθε λάτρη των νοσταλγικών αντικειμένων. Αυθεντικές γραφομηχανές που λειτουργούν κανονικότατα, αλλά γίνονται και τέλεια διακοσμητικά για το σπίτι, σαν αυτή της φωτογραφίας, και επίσης vintage τηλέφωνα με καντράν, παλιές φωτογραφικές μηχανές, κάμερες, και άλλους θησαυρούς του παρελθόντος θα βρείτε εδώ σε ωραιότατες τιμές.

Εισιτήρια για τη συναυλία των Stranglers στο Fuzz
Τιμή
: 24€

Οι θρυλικοί men in black της βρετανικής punk καταφτάνουν στο Fuzz ακριβώς σε ένα μήνα από τώρα (στις 23 Μαΐου) για να μας τραγουδήσουν Nice ‘n’ Sleazy, Always the Sun, Golden Brown, No More Heroes, και άλλους ύμνους που παίζουν ακόμα δυνατά στα ροκάδικα κάθε πόλης του πλανήτη. Μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια online από το Viva.gr να τα εκτυπώσετε επιτόπου και να κάνετε τους μουσικόφιλους Γιώργους της ζωής σας ευτυχισμένους.

Nike Downshifter 6
Τιμή
: 62€
Αν ο Γιώργος σας είναι εκτός από… πονηρός και αθλητικός, τότε σίγουρα θέλει ένα ζευγάρι άνετα αθλητικά παπούτσια για τρέξιμο. Ιδανική επιλογή τα Downshifter 6 της Nike, σε γκρι σκούρα με λαχανί απόχρωση, από mesh και λεπτομέρειες από δέρμα για καλύτερη κυκλοφορία του αέρα και στήριξη. Διαθέτουν εσωτερική υφασμάτινη επένδυση mesh για καλύτερη απορρόφηση του ιδρώτα, ενώ η εύκαμπτη εξωτερική σόλα από καουτσούκ διαθέτει αυλακώσεις ώστε να μιμείται την φυσική κίνηση του ποδιού και να εξασφαλίζει την καλύτερη δυνατή πρόσφυση και ευελιξία. 

Εscape - The curse of the temple
Τιμή
: 31€ 
Το συνεργατικό παιχνίδι που κατάφερε να μαζέψει περίπου 58 χιλιάδες δολάρια στο Kickstarter και προκάλεσε φρενίτιδα σε χιλιάδες παίκτες από όλον τον κόσμο είναι εξαιρετικά γρήγορο, αγωνιώδες και πρωτότυπο σαν σύλληψη. Ό,τι πρέπει δηλαδή για τον Γιώργο που αγαπά την παρεϊστικη ατμόσφαιρα και τις διασκεδαστικές βραδιές. Υπόθεση: Ο ναός στον οποίο βρίσκεστε εσείς και οι αρχαιολόγοι φίλοι σας θα γκρεμιστεί ολοσχερώς και εσείς έχετε μόλις δέκα λεπτά για να ξεφύγετε. Πώς θα το κάνετε αυτό; Ρίχνοντας τα ζάρια και ανοίγοντας νέα δωμάτια, μαζεύοντας διαμάντια τα οποία θα σας διευκολύνουν στο να ξεκλειδώσετε την τελική έξοδο και σπάζοντας τις κατάρες οι οποίες παραμονεύουν (σχεδόν) σε κάθε δωμάτιο. Για να κερδίσετε το παιχνίδι θα πρέπει όλοι οι παίκτες να καταφέρουν να φτάσουν και να βγουν από την έξοδο του ναού, αλλιώς όλοι οι παίκτες χάνουν. 

Χαλαρωτικό μασάζ
Τιμή
: 25€
Αν ο Γιώργος είναι συνεχώς στρεσαρισμένος και πιεσμένος από τον φόρτο εργασίας, τότε θα εκτιμήσει ιδιαίτερα το συγκεκριμένο δώρο. Πρόκειται για ένα χαλαρωτικό μασάζ για όλο το σώμα με αιθέρια έλαια συνοδευόμενο από 20 λεπτά χαμάμ και σάουνα, το οποίο εγγυημένα θα τον χαλαρώσει. Το βρήκαμε σε προσφορά στο Elena’s Day Spa στο Κολωνάκι.

Ψησταριά για barbecue από τα Praktiker 
Τιμή: 29,99€

Αν ο Γιώργος σας διαθέτει κήπο, ή έστω βεράντα, θα εκτιμήσει ιδιαίτερα το δώρο σας το καλοκαίρι που έρχεται και εσείς με τη σειρά σας θα έχετε… τα τυχερά σας, καθώς οφείλει να σας καλέσει στα barbecue party που θα οργανώσει τους προσεχείς μήνες, για να αποδείξει στην παρέα τις ικανότητές του ως ψήστης. 


Εξατομικευμένο t-shirt από το Mplouzaki4u.gr 
Τιμή: 14€
Μπείτε στον κατάλογο του παραπάνω t-shirtάδικου και βρείτε την στάμπα που ταιριάζει στην προσωπικότητα του εορτάζοντα, διαλέγοντας κάτι ωραίο και πρωτότυπο. Στην τελική σελίδα μπορείτε να διαλέξετε χρώμα και μέγεθος, ενώ στα «εξτρά» του online shop θα βρείτε εξατομικευμένες κούπες, θήκες για smartphones και hoodies.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v