Φιλανθρωπικά δώρα: 7 e-shop για καλό σκοπό

Αγορές με νόημα, δώρα για έναν καλύτερο κόσμο, προσφορές αγάπης. Επτά ηλεκτρονικές διευθύνσεις για φιλανθρωπικές και φιλοζωικές αγορές.
Φιλανθρωπικά δώρα: 7 e-shop για καλό σκοπό
Το ότι η περίοδος των εορτών είναι κατά κύριο λόγο περίοδος δώρων είναι γνωστό. Ότι με τα δώρα αυτά χαρίζουμε – κάμποση – χαρά στα αγαπημένα μας πρόσωπα είναι και αυτό γνωστό. Όμως πώς θα σας φαινόταν αν με ένα σας δώρο πέρα από το γεγονός ότι θα κάνατε χαρούμενο έναν δικό σας άνθρωπο θα συμβάλλατε παράλληλα στην προστασία του περιβάλλοντος, των ζώων και της ανθρώπινης ζωής;

Φιλανθρωπικές και φιλοζωικές οργανώσεις ενισχύουν για ακόμα μια φορά τα e-shop τους και μας προσφέρουν άκρως δελεαστικές προτάσεις για δώρα με νόημα.

Action Aid
Η φιλανθρωπική οργάνωση απέκτησε κατάστημα στο Κουκάκι, στο οποίο θα βρείτε μεγάλη ποικιλία unisex, γυναικείων και παιδικών- βρεφικών ρούχων ActionAid, διάφορα αξεσουάρ και βιβλία, χειροποίητα προϊόντα από όλο τον κόσμο, τρόφιμα δίκαιου εμπορίου καθώς και προϊόντα Ελλήνων παραγωγών. Παράλληλα, λειτουργεί και e-shop το οποίο έχει «ενισχυθεί» με νέα χριστουγεννιάτικα δώρα, όπως ανδρικά και γυναικεία χειροποίητα βραχιολάκια, εορταστικές φορμίτσες για πιτσιρίκια και χειροποίητες μινιατούρες. Δείτε τις προτάσεις της Action Aid για δώρα εδώ. 

Αρκτούρος
Η καφέ αρκούδα, την οποία με συνέπεια και κόπο προστατεύει εδώ και χρόνια ο Αρκτούρος θα σας… ευχαριστεί αν αγοράσετε τα δώρα που προτείνει το e-shop της οργάνωσης. Μας αρέσουν πολύ τα νέα φούτερ και τα χριστουγεννιάτικα στολίδια που προστέθηκαν εν όψει εορτών, ενώ σταθερές αξίες για δώρα αποτελούν το κοντομάνικο με την ατάκα «Είμαι Ibearαλιστής» και οι όμορφες ποδιές κουζίνας με τη λεζάντα «Τρως σαν αρκούδα;».

Unicef
68 χρόνια ζωής κλείνει φέτος η Unicef συνεχίζοντας να προσφέρει ελπίδα σε κάθε παιδί του κόσμου που την έχει ανάγκη. Πλήρως ανανεωμένο το e-shop της με εορταστικά δώρα, περιλαμβάνει μεγάλη ποικιλία από κάθε λογής γούρια, διακοσμητικές μπάλες, γιρλάντες, χριστουγεννιάτικα στολίδια για το σπίτι, ημερολόγια του 2015 και ευχετήριες κάρτες. Μας αρέσουν ιδιαίτερα παιδικά αρκουδάκια με το σήμα της οργάνωσης, και τα χειμερινά φούτερ με κουκούλα. Δείτε εδώ όλα τα προϊόντα

Χαμόγελο του Παιδιού
Δεκάδες χριστουγεννιάτικα δώρα για κάθε γούστο βρίσκουμε στο ενημερωμένο e-shop της οργάνωσης, όπως αυτό το όμορφο χριστουγεννιάτικο αρωματικό κερί ή αυτή η χριστουγεννιάτικη κάλτσα με ελαφάκι στην μπροστινή της όψη. Σταθερή αξία για δώρα που φέρνουν γούρι το γυάλινο ρόδο με πέταλο, ενώ στην κατηγορία ένδυση βρίσκουμε είδη ρούχων για τα πιτσιρίκια σε αρκετά οικονομικές τιμές.

WWF
Η φιλοζωική οργάνωση γιορτάζει… panda και φιλοξενεί στο ισόγειο του Golden Hall από 1 έως 31 Δεκεμβρίου μοναδικές προτάσεις δώρων εμπνευσμένα από τα συμπαθέστατα θηλαστικά. Παράλληλα, μπορείτε κανονικά να κάνετε τις online αγορές σας από το ενημερωμένο e-shop του WWF, στο οποίο βρήκαμε πρωτότυπα οικολογικά παιχνίδια για κάθε ηλικία, χειροποίητα χριστουγεννιάτικα στολίδια (μπάλες, καρδιές, μπότες), είδη για το σπίτι όπως αυτές εδώ οι πετσέτες και όμορφα υφασμάτινα ζωάκια

Γιατροί χωρίς σύνορα
Έναν πρωτότυπο τρόπο έχει επιλέξει η φιλανθρωπική οργάνωση των «Γιατρών» στην κατηγορία των δώρων: Διαλέγετε ένα από τα δώρα που χρειάζονται άμεσα οι άνθρωποι στις αναπτυσσόμενες χώρες όπου δραστηριοποιείται η οργάνωση: χάπια για ασθενείς με έμπολα, μερικά εμβόλια, θεραπευτική τροφή, kit εξυγίανσης νερού, φάρμακα κατά του HIV, χειρουργικά kits. Εν συνεχεία, διαλέγετε έναν φίλο σας, ο οποίος θα λάβει μια κάρτα από την οργάνωση που θα τον ενημερώνει για τα ανθρωπιστικά οφέλη του δώρου του. Περισσότερα εδώ.

Παιδικά χωριά SOS
Για ακόμα μια χρονιά μπορούμε να συνεισφέρουμε στο έργο των Παιδικών Χωριών αγοράζοντας κάποιο από τα προϊόντα του ανανεωμένου εορταστικού καταλόγου. Χιονόμπαλες σε τρία σχέδια, υφασμάτινες αρωματικές καρδιές, εορταστικό σετ με κούπες, χριστουγεννιάτικα μπουκάλια για νερό, μπωλ για μπισκότα και χριστουγεννιάτικα βάζα είναι μερικές μόνο από τις αγορές που μας κέντρισαν το ενδιαφέρον.  Παράλληλα, στο e-shop της οργάνωσης θα βρείτε βιβλία και ημερολόγια, διακοσμητικά είδη και γούρια και είδη επίπλων σε ικανοποιητική ποικιλία.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v