Απόκριες 2015: 6 διευθύνσεις για να ντυθείτε

Αποκριάτικες στολές για παιδιά, για γυναίκες και για άνδρες σε μεγάλη ποικιλία και συμφέρουσες τιμές. Έξι διευθύνσεις για μικρούς και μεγάλους καρναβαλιστές.
Απόκριες 2015: 6 διευθύνσεις για να ντυθείτε
Διανύουμε ήδη περίοδο Αποκριάς και οι… προβληματισμοί για το τι θα ντυθούμε φέτος έχουν ήδη αρχίσει να βγαίνουν στην επιφάνεια. Πειρατής; Πρίγκιπας; Βασίλισσα; Σέξι υπηρέτρια; Κολομπίνα;

Και τα πιτσιρίκια; Αυτά πώς θα ντυθούν για τα αποκριάτικα πάρτι των συμμαθητών τους; Λύσεις στα παραπάνω διλήμματα δίνουν τα online και μη καταστήματα της Αθήνας τα οποία ανοίγουν ακόμα μια χρονιά τις πύλες τους, στοκάρουν τα ράφια τους με αποκριάτικες στολές και κάθε λογής αξεσουάρ και μας υποδέχονται για μασκαρεμένες αγορές. 

Down Town (Αριστοφάνους 24, Χαλάνδρι, τηλ: 210 6859800) 
Το πιο «καρναβαλικό» κατάστημα του Χαλανδρίου γεμίζει κάθε αποκριάτικη περίοδο με πρωτότυπες και οικονομικές στολές προς ενοικίαση (αλλά και αγορά σε συγκεκριμένες περιπτώσεις). Εδώ θα βρείτε επίσης αξεσουάρ για τρικ και φάρσες και όλα τα εφόδια για ένα τέλειο μασκέ πάρτι. Αφεθείτε στις προτάσεις της κυρίας Λορέττα, υπεύθυνης του καταστήματος, η οποία θα σας καθοδηγήσει έτσι ώστε να φύγετε με την πλέον κατάλληλη στολή για να τραβήξετε τα βλέμματα. 

Μαγέψτε (Σπευσίππου 26-28, Κολωνάκι, τηλ: 2107294566)
Η κ. Σοφία Κόντα συνεχίζει να μας μαγεύει με τα προσεγμένα της θεατρικά κοστούμια, που σε τίποτα δεν θυμίζουν τα «ψεύτικα» αποκριάτικα. Χειροποίητες στολές προς ενοικίαση, θεατρικές, αρχαιοελληνικές, κινηματογραφικές, πάντα με στιλ, αλλά και βενετσιάνικες μάσκες προς αγορά ή ενοικίαση διατίθενται στο κολωνακιώτικο βεστιάριο, σε τιμές ενοικίασης που ξεκινούν από χαμηλά σε σχέση με την ποιότητα – θα βρείτε στολές και με 30€. 

Βεστιάριο (Σωκράτους 16, Ομόνοια, τηλ. 210-5227906)
Οκτώ ολόκληροι όροφοι στο κέντρο της Αθήνας σας περιμένουν γεμάτοι στολές, μάσκες και αξεσουάρ για να βρείτε την ιδανική για εσάς. Ανάμεσα στα φορέματα εποχής, στις μεταμφιέσεις του… ζωικού βασιλείου, στα φανταχτερά κοστούμια, στις πιο “pop” επιλογές και στις πιο τρομακτικές στολές, θα βρείτε σίγουρα κάτι να σας ταιριάζει, σε τιμές ενοικίασης που ξεκινούν από τα 15€. 

Ο Κόσμος της Χαράς
To 1994 η Xαρά και η Μάρια Παπαδοπούλου έκαναν την αγάπη τους επάγγελμα και δημιούργησαν αυτό το εργαστήρι στολών, ζωντανεύοντας ήρωες από τα αγαπημένα μας παραμύθια – και όχι μόνο. Η άριστη ραφή, η υψηλή ποιότητα υλικών και η μοναδική αισθητική των στολών, τους έχουν εξασφαλίσει ουκ ολίγες φορές βραβεία στο Πατρινό Καρναβάλι. Από εδώ θα βρείτε και θα παραγγείλετε online στολές ενηλίκων και παιδιών, σε τεράστια ποικιλία, αξεσουάρ χειρός και δεκάδες καπέλα για κάθε γούστο. Οι τιμές ξεκινούν από 15€ για ένα καπέλο και από 19€ για μια στολή γυναικεία. Δείτε τον κατάλογο εδώ.

MySeason.gr
Στο εποχικό κατάστημα, εντοπίσαμε στολές bebe, παιδικές, ανδρικές και γυναικείες, και μεταμφιέσεις μιας μεγάλης γκάμας θεμάτων (στολές χορού, διασημοτήτων, καρτούν, ζώων, ανατολίτικων, αρχαιοελληνικών, αιγυπτιακών, εποχιακών, τρόμου, sexy κ.α.), καθώς και μάσκες ή αξεσουάρ. Διαθέτει επίσης στολές σε τιμές χονδρικής για καρναβαλικές ομάδες και αποκριάτικα groups. Όλα αποστέλλονται δωρεάν σε όλη την Ελλάδα. Μπορείτε να δείτε από κοντά την ποικιλία στα «φυσικά» καταστήματα του Πειραιά (Γρ. Λαμπράκη 95) ή στα Μελίσσια (Λ. Πεντέλης 29). Οι παιδικές στολές ξεκινούν από τα 10€, ενώ των ενηλίκων από 20€. 

Jumbo
Όσο προφανής κι αν φαίνεται σαν επιλογή, δεν θα μπορούσαμε να αφήσουμε εκτός αυτής της λίστας τα Jumbo, καθώς διαθέτουν τα πιο οικονομικά αποκριάτικα είδη της αγοράς – παιδικές στολές προς αγορά από μόλις 5€, στολές ενηλίκων και χιλιάδες αξεσουάρ (η «πηγή» της περούκας, κυνόδοντες για βαμπίρ, μύτες, σπρέι, βαφές σε ασυναγώνιστες τιμές και αντίστοιχης βέβαια ποιότητας. Δείτε τον πλήρη κατάλογο εδώ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v