Crystal Queen: Τα νέα αγαπημένα μας κοσμήματα

Μοναδικές χειροποίητες δημιουργίες από ημιπολύτιμους λίθους και καθαρό ασήμι σε προσιτές τιμές προτείνει η Crystal Queen για τον φετινό χειμώνα.
Crystal Queen: Τα νέα αγαπημένα μας κοσμήματα
Τα κοσμήματα Crystal Queen έγιναν γνωστά για τις δημιουργίες τους με ημιπολύτιμους λίθους και σύμβολα που φέρουν ιδιαίτερη σημασία και αξία. Κοσμήματα σε προσιτές τιμές που κοσμούν μοναδικά την κάθε γυναίκα ή (γιατί όχι;) τον άντρα που θα τα επιλέξει προσφέροντας όμως και μια εσωτερική φροντίδα στον εαυτό μας.

Η νέα συλλογή για το χειμώνα 2014-2015 εμπλουτίζεται με λίθους όπως το ζαφείρι, ο οπάλιος, ο σιδηροπυρίτης και το mother of pearl και με στοιχεία από γκρι και μαύρο πλατινωμένο ασήμι. Μια συλλογή με προσοχή στη λεπτομέρεια και με σχέδια προσαρμοσμένα στις τάσεις της μόδας, αλλά πάντα με επιλογές για τη γυναίκα που υποστηρίζει το «less is more».

Η νέα συλλογή για το χειμώνα 2014 – 2015 παραμένει στα πλαίσια του λιτού και απέριττου στιλ. Δίνει έμφαση, όμως, στη μαύρη πλατίνα, στις χειροποίητες αλυσίδες και στα ιδιαίτερα κουμπώματα.

Η κορώνα – σήμα κατατεθέν της Crystal Queen συνεχίζει να στολίζει τα νέα σχέδια που είναι λίγο πιο παιχνιδιάρικα και νεανικά αλλά πάντα ιδιαίτερα κομψά. Επίσης, η συλλογή των κρυστάλλων αυξήθηκε, ομολογουμένως, με νέες μοναδικές αφίξεις. 

Κάντε κλικ εδώ για να επισκεφθείτε το e-shop της Crystal Queen, να δείτε τα νέα εκπληκτικά σχέδια και να τα αγοράσετε online. Θα έρθουν στο σπίτι σας σε λίγες μέρες, αμπαλαρισμένα σε πανέμορφα κουτάκια.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v