Ανδρικά ρολόγια: Η μόδα στην ώρα της

Swatch, Oozoo, Seiko, Calvin Klein και όλα τα επώνυμα ανδρικά ρολόγια μέσα από εννέα στιλάτες σπορ και κλασικές προτάσεις αγοράς σε τιμή που δεν ξεπερνά τα 100€.
Ανδρικά ρολόγια: Η μόδα στην ώρα της
Ένα ρολόι δεν χρειάζεται να έχει διαμάντια και να στοιχίζει εκατοντάδες ευρώ για να σας δώσει στιλ. Το σημαντικό είναι να σας ταιριάζει. Να ταιριάζει στην προσωπικότητά σας, στις συνήθειές σας, στην καθημερινότητά σας. Και αυτά τα κριτήρια, ευτυχώς, μπορούν να ικανοποιηθούν και με επιλογές που στοιχίζουν λιγότερα από 100€, όπως τα παρακάτω επώνυμα ανδρικά ρολόγια στα οποία θα βρείτε προτάσεις για κάθε τύπο – αθλητικό ή κλασικό, μίνιμαλ ή πληθωρικό, έντονο ή μοντέρνο.


Ρολόι French Connection
Μοντέλο
: Brown Leather Strap FC1166T

Κλασικό και ιδανικό για επαγγελματικό look, το ανδρικό ρολόι French Connection είναι φτιαγμένο από ανοξείδωτο ατσάλι με λευκό καντράν και καφέ δερμάτινο λουράκι.
Αποκτήστε τοΑπό εδώ 
Τιμή: 90€


Ρολόι OOZOO
Μοντέλο
: Timepieces Large Three Hands Black Metal Leather Strap C6484
Με σπορ αλλά και μοντέρνο, casual look, τα ρολόγια της Oozoo ξεχωρίζουν για τα αδρά χαρακτηριστικά τους - το συγκεκριμένο ρολόι διαθέτει μαύρη ανθεκτική μεταλλική κάσα με ενδείξεις και δείκτες σε διακριτικές, ευχάριστες αποχρώσεις.
Αποκτήστε τοΑπό εδώ 
Τιμή: 69€

Ρολόι Seiko
Μοντέλο
: Mens Watch SNXS77

Αν προτιμάτε το ασημί μπρασελέ, η Seiko προτείνει αυτό το απλό και κομψό ρολόι με μπλε καντράν και ορυκτό αντιχαρακτικό γυαλί.

Αποκτήστε τοΑπό εδώ 
Τιμή: 98€

Ρολόι Citizen
Μοντέλο
: Strap BF0582-01PE
Πιο κλασικό και διαχρονικό δεν γίνεται: Το μοντέλο της Citizen διαθέτει σκούρο καφέ δερμάτινο λουράκι και καντράν που χρυσαφίζει, με αποτέλεσμα να δίνει στιλ και κύρος σε όποιο χέρι κοσμεί.
Αποκτήστε τοΑπό εδώ 
Τιμή: 73,95€

Ρολόι Calvin Klein
Μοντέλο
: CK K2621126

Μίνιμαλ και απλό, το ρολόι Calvin Klein με τους διακριτικούς αριθμούς των ωρών παντρεύει το κλασικό με το μοντέρνο και το δερμάτινο λουράκι με την μεταλλική υφή του καντράν από ανοξείδωτο ατσάλι.

Αποκτήστε τοΑπό εδώ 
Τιμή: 92€

Ρολόι Guess
Μοντέλο
: Yellow Dial-Yellow Rubber Strap W0044G7
Βάλτε χρώμα στην καθημερινότητά σας με αυτό το κίτρινο ρολόι που διαθέτει φωσφορίζοντες δείκτες και ενδείξεις, πλαίσιο από ανοξείδωτο ατσάλι, λουράκι από καουτσούκ και μαύρες-ασημί λεπτομέρειες.
Αποκτήστε τοΑπό εδώ 
Τιμή: 95€

Ρολόι Hugo Boss
Μοντέλο:
Hugo Boss Orange 1512987

Μοντερνισμού… συνέχεια με το όμορφο ρολόι Hugo Boss που ποντάρει στον trendy συνδυασμό ασημί και μπλε – το λουράκι είναι από καουτσούκ και το πλαίσιο από ανοξείδωτο ατσάλι.

Αποκτήστε τοΑπό εδώ 
Τιμή: 86€

Ρολόι Superdry
Μοντέλο
: SYG103TB
Η Superdry συνδυάζει τις ιαπωνικές επιρροές στο design και το βρετανικό στιλ στις ραφές, με αποτέλεσμα urban ρολόγια με προσοχή στη λεπτομέρεια, όπως αυτό εδώ το ρολόι με καφέ δερμάτινο λουράκι με ιδιαίτερη υφή και μαύρο καντράν.
Αποκτήστε τοΑπό εδώ 
Τιμή: 95€

Ρολόι Swatch
Μοντέλο
: Charcoal Suit YGS744
Back in black για την Swatch, με αυτό το ρολόι που διαθέτει μαύρο δερμάτινο λουράκι, μαύρο καντράν, ασημένιους δείκτες/λεπτομέρειες και πλαίσιο από ανοξείδωτο ατσάλι. Το συγκεκριμένο μοντέλο είναι unisex.
Αποκτήστε τοΑπό εδώ 
Τιμή: 80€
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v