5 αδιάβροχες φωτογραφικές μηχανές από 39€

Πέντε προτάσεις για αγορά αδιάβροχης ψηφιακής φωτογραφικής μηχανής, για εντυπωσιακές υποβρύχιες λήψεις σε τιμές από 39€.
5 αδιάβροχες φωτογραφικές μηχανές από 39€
Οι ωραιότερες αναμνήσεις από το καλοκαίρι μας είναι σίγουρα οι βουτιές στη θάλασσα και οι ανακαλύψεις μας στις παραλίες των νησιών. Γι’ αυτό και, αν έπρεπε να απαθανατίσουμε κάποιο σκηνικό από τις διακοπές μας, αυτό είναι ο… θαυμαστός κόσμος του βυθού, που μας δροσίζει και μας δίνει την ευκαιρία να γεμίσουμε το προφίλ μας με τις πιο εντυπωσιακές λήψεις κάτω από το νερό. Αρκεί να έχουμε αδιάβροχη φωτογραφική μηχανή – όπως οι πέντε προτάσεις που ακολουθούν και καλύπτουν κάθε γούστο και βαλάντιο.

Rollei Sportsline 60

Η πιο οικονομική επιλογή που εντοπίσαμε έρχεται από την Rollei και μπορεί να φτάσει στα 3 μέτρα βάθος, ενώ είναι ιδιαίτερα ανθεκτική στη σκόνη. Διαθέτει οθόνη 2,4 ιντσών, παίρνει μπαταρίες και έχει ανάλυση 5.0 Mpixels, με ψηφιακό ζουμ 8x, ενώ διατίθεται σε υπέροχο καλοκαιρινό πράσινο χρώμα.

Τιμή: 39,90€ από τα καταστήματα Γερμανός 


Panasonic Lumix DMC-FT25
Με προδιαγραφές waterproof ως τα 7 μέτρα, dustproof για ασφάλεια από άμμο και σκόνη, drop proof για πτώση από ύψος 1,50 μέτρων και freezeproof για χρήση σε ακραίες θερμοκρασίες, η συγκεκριμένη μηχανή της Panasonic θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους στην παραλία και στις υποβρύχιες λήψεις σας. Διαθέτει ανάλυση 16.1 Mpixels και την ωραιότατη λειτουργία timelapse για εντυπωσιακά HD video.
Τιμή: 169€ στα Public 

Nikon S32 Blue
& Δώρο Τσάντα

Διαθέτει 13.2 Mpixels, οπτικό ζουμ 3x, αντικραδασμική προστασία και φυσικά αντοχή κάτω από το νερό, μέχρι και τα δέκα μέτρα βάθος. Μαζί θα πάρετε δώρο την απόλυτη pop καλοκαιρινή τσάντα με έναν… καρχαρία φωτογράφο.

Τιμή: 109,90€ στα καταστήματα Κωτσόβολος 


Olympus Stylus Tough TG-835
Το αδιάβροχο compact μοντέλο της Olympus αντέχει σχεδόν τα πάντα: ακραίες θερμοκρασίες, υγρασία, σκόνη, χτυπήματα και πτώσεις. Έτσι εγγυάται ότι δεν θα σας είναι απαραίτητη μόνο στις βουτιές του καλοκαιριού αλλά και στα… χιονισμένα σλάλομ του χειμώνα. Διαθέτει κάρτα FlashAir για να συνδέεται αυτόματα με το smartphone σας, καθώς και ισχυρό φακό, υψηλή ευαισθησία, 11 διαφορετικά φίλτρα για φωτογραφίες και videos, και ανάλυση 16 Mpixels.
Τιμή: 219€ στα καταστήματα FotoMarket 

Fuji Finepix XP70

Άλλη μία φωτογραφική μηχανή που αντέχει κάθε κακουχία, η Fuji θα σας παρασύρει μέχρι και τα 10 μέτρα βάθος για λήψεις στον βυθό με ανάλυση 16 Mpixels. Διαθέτει λειτουργία αυτόματης ισορροπίας και σταθεροποίησης, ευρυγώνιο φακό και έξυπνο ζουμ, καλλιτεχνικά φίλτρα και δυνατότητα ασύρματης μεταφοράς των φωτογραφιών σας.
Τιμή: 169€ στα καταστήματα Foto-δεσμος 


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v