Sleeping bag: 10 αγορές για ύπνο στη φύση

Ετοιμάζεστε για καλοκαιρινό camping; Δείτε πού θα βρείτε οικονομικούς υπνόσακους από 10€ για να κοιμηθείτε με ασφάλεια στο… φυσικό σας μονόκλινο.
Sleeping bag: 10 αγορές για ύπνο στη φύση
Πόσο υπολογίζετε ότι στοιχίζει ένα μονόκλινο για τις διακοπές σας; Για ένα κρεβάτι σε μια παραθαλάσσια περιοχή της Ελλάδας αυτή την περίοδο μπορεί να χρειαστεί να πληρώσετε πολλές εκατοντάδες ευρώ για λίγες ημέρες διακοπών. Εκτός αν αποφασίσετε να ποντάρετε στην επιλογή «camping», οπότε το κρεβάτι χωρά στο σακίδιό σας, το παίρνετε μαζί σας και σας κοστίζει λίγα μόλις κέρματα. Όσοι ψηφίσετε για φέτος διανυκτέρευση στην ύπαιθρο, ιδού μερικές επιλογές για αγορά sleeping bags, που ξεκινούν από τιμές κάτω των 10€.

Υπνόσακος Panda Basic
Με εξωτερικό πολυεστέρα 190T PU Coating και εσωτερικό 100% πολυεστέρα για ικανοποιητική μόνωση, που συγκρατείται σταθερή χάρη στη ραφή σχήματος S. Οι διαστάσεις του είναι 180 x 75 cm και το βάρος του 0,9 κιλά.
Τιμή: 9,50€
Το εντοπίσαμε: Στο Terramare.com.gr 

Υπνόσακος Bo Camp Camper XL
Μεγάλος για άνεση στον ύπνο, και με συνθετικό γέμισμα μίας στρώσης, αδιάβροχο εξωτερικό ύφασμα από πολυεστέρα και εσωτερικό ύφασμα από polycotton, ο διαστάσεων 200+30 x 0,90 cm υπνόσακος ζυγίζει 1,15 κιλά και είναι κατάλληλο για θερμοκρασίες ύπνου από 5 έως 18 βαθμούς Κελσίου.
Τιμή: 19,90€
Το εντοπίσαμε: Στο On-Holidays.gr 

Υπνόσακος McKinley Tour 200 195L
Κατασκευασμένος από άνετα και ελαφριά υλικά, ο νέος υπνόσακος του brand των καταστημάτων Intersport είναι ιδανικός για camping ενώ διατίθεται σε μπλε-πράσινο χρωματικό συνδυασμό για να σας θυμίζει… φύση.
Τιμή: 19,90€
Το εντοπίσαμε: Στο e-shop των Intersport 

Παιδικός υπνόσακος Panda
Αν ψάχνετε sleeping bag για τα μικρότερα μέλη της οικογένειας για την πρώτη τους επαφή με τον κόσμο του camping, εντοπίσαμε σε προσφορά τον Panda υπνόσακο με διαστάσεις 140 x 70 cm βάρους μισού κιλού.
Τιμή: 11,90€
Το εντοπίσαμε: Στα καταστήματα Petridi.gr 

Υπνόσακος Campus Simple
Άνετος, χάρτη στις διαστάσεις 200 x 75 cm, απλός στη σχεδίαση και ελαφρύς (μόλις 900 γραμμάρια), ο υπνόσακος Campus είναι αδιάβροχος, φτιαγμένος από βαμβάκι και πολυεστέρα και διατίθεται σε μπλε ή πορτοκαλί απόχρωση.
Τιμή: 9,99€
Το εντοπίσαμε: Στα καταστήματα Praktiker 

Βοηθητικά προϊόντα

Στα καταστήματα Praktiker εντοπίσαμε επίσης οικονομικό υπόστρωμα αφρώδους υλικού πάχους 7 χιλιοστών σε μπλε και πράσινη απόχρωση, στην τιμή των 6,99€. Εντοπίσαμε επίσης μαξιλάρι Campus φουσκωτό για άνετο ύπνο στα 3,99€ και υπόστρωμα από αφρολέξ με ιμάντες ανάλογα με το ύψος και το βάρος σας στο Getitnow.gr, στα 3,30€. Στο On-Holidays.gr βρήκαμε υπνόσακο μικρού όγκου που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ανεξάρτητα αλλά και να προσαρμοστεί εσωτερικά σε άλλον υπνόσακο με φερμουάρ, ιδανικό για άτομα με αλλεργίες σε άλλα υλικά – στα 17,90€. Στο ίδιο e-shop θα βρείτε και σετ δύο σεντονιών και μίας μαξιλαροθήκης, ιδανικά για το εσωτερικό υπνόσακων στα 4,90€. 
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v