Κερδίστε υπέροχα δώρα από το bazaar του Ακαδήμεια

Το Ακαδήμεια φιλοξενεί στην υπέροχη αυλή του 10 διαφορετικούς δημιουργούς που θα εκθέσουν τη δουλειά τους. Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό και κερδίστε υπέροχα δώρα.
Κερδίστε υπέροχα δώρα από το bazaar του Ακαδήμεια
Για ακόμα μια χρονιά, το Ακαδήμεια ανοίγει την αυλή του και φιλοξενεί δέκα υπέροχους δημιουργούς, οι οποίοι θα εκθέσουν τα αντικείμενά τους την Κυριακή 6 Απριλίου από τις 10:00 π.μ. και μέχρι τις 6:00 μ.μ.

Δείτε παρακάτω και πάρτε μια γεύση από τις δημιουργούς.

* Η συλλογή χειροποίητων κοσμημάτων HLis αποτελείται από μικρά καθημερινά αντικείμενα τέχνης, που μεταφέρουν στο σήμερα την τεχνογνωσία και την οικογενειακή παράδοση 40 ετών.
* Τα γλυκύτατα Pretty Little Things θα είναι για μία ακόμα χρονιά στο bazaar προσφέροντας λαχταριστές δημιουργίες από πολυμερικό πυλό.
* Τα Nature’s Chic χειροποίητα προϊόντα δείχνουν πώς η φύση μας προσφέρει μυρωδάτα σαπούνια, αιθέρια έλαια και οδηγίες για χειροποίητα απορρυπαντικά.
* Ήρωες των παιδικών μας χρόνων, του χθες και του σήμερα ξεπηδούν από την μηχανή του χρόνου και μας γυρνούν πίσω, λίγο ή πολύ, σε μυρωδιές, εικόνες και συναισθήματα γλυκά γραμμένα στα μάτια και τις καρδιές μας. Μια φορά και έναν καιρό ήταν ο άνθρωπος, Κάντυ Κάντυ, Φρουτοπία με τον Πίκο Απίκο, Τεν Τεν, Μαδαγασκάρη, σκίτσα του Τιμ Μπάρτον. Όλα ξαναζωντανεύουν μπροστά μας, μοναδικά, χειροποίητα, φτιαγμένα με αγάπη και νόστο για το γλυκό παιδί που κρύβεται μέσα μας σε υπέροχες λαμπάδες από τη Μαίρη.

Η Δέσποινα και η Αλεξία θα παρουσιάσουν πασχαλινα αυγά διακοσμημένα με μαλλί, βαζάκια και αυγά διακοσμημένα, ξύλινα και άλλα χειροποίητα μαγνητάκια, κατασκευές από δέρμα ( βραχιόλια, πορτοφολάκια), κοσμήματα με χάντρες και μενταγιόν, ευχετήριες καρτούλες, υφασμάτινες τσάντες διακοσμημένες, λευκά T- shirt με στάμπες και δημιουργίες patchwork (κασετίνες από τζιν κ.α.).

Γυάλινες χάντρες, ημιπολύτιμοι λίθοι, δαντέλα και ασήμι. Ένα παιχνίδι λιτών γραμμών και προσωπικότητας αποτυπωμένα στα κοσμήματα καμωμένα με μεράκι και αγάπη από τις S.L.K.

Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό αναφέροντας το δώρο που θέλετε και κερδίστε υπέροχα αντικείμενα. Τα δώρα είναι τα εξής:

* Κολιέ από τη συλλογή χειροποίητων κοσμημάτων HLis.


* Καρφίτσες – τσουρεκάκια από Pretty Little Things.


* Χειροποίητα σαπουνάκια από τα Nature’s Chic.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v