Αγαπησιάρικα δωράκια για τους Βαλεντίνους σας

Βρίσκουμε την τέλεια αφορμή για να εκφράσουμε… χειροπιαστά την αγάπη μας, με μικρά και οικονομικά αλλά αγαπησιάρικα δωράκια που θα εκτιμηθούν.
Αγαπησιάρικα δωράκια για τους Βαλεντίνους σας
της Ηρώς Κουνάδη

Ναι, ξέρουμε. Ο έρωτας γιορτάζει κάθε μέρα, κι εσείς δεν είστε από αυτούς που περιμένουν σαχλογιορτές για να δείξουν την αγάπη τους μαζί με λίγη εκτίμηση στο έτερό τους ήμισυ. Αλήθεια; Πότε ήταν, δηλαδή, η τελευταία φορά που του/της αγοράσατε ένα αυθόρμητο δωράκι; Αυθόρμητο είπαμε, γιορτές και γενέθλια δεν πιάνονται.

Όποια και αν είναι τα αισθήματά σας για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, δεν μπορείτε να αρνηθείτε ότι, όπως κάθε άλλη τέτοιου είδους γιορτή (του πατέρα, της μητέρας, της γυναίκας και πάει λέγοντας) αποτελεί μια πρώτης τάξεως αφορμή για λίγη παραπάνω αγάπη, που δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. Κι επί τη ευκαιρία, έχουμε οκτώ ιδέες για να την εκφράσετε… χειροπιαστά.

Για εκείνη… 

Παντατίφ Follie di Fiori, Folli Follie 
Τιμή: 40€

Απλό, κομψό και γοητευτικό το επιχρυσωμένο ροζ Follie di Fiori παντατίφ λουλούδι ξεχωρίζει χάρη στις μοβ κρυστάλλινες πέτρες του, ενώ φοριέται εξίσου εύκολα με μακριά ή κοντή, λεπτή αλυσίδα στο λαιμό. Διατίθεται, εκτός από μοβ, και σε ροζ, πράσινο και μπεζ. Θα το βρείτε στα καταστήματα Folli Follie, ή θα το αγοράσετε online από εδώ

Κολιέ Pacman από το Apples to Zebras
Τιμή: 13,50€

Εμπνευσμένα από τα video games της παιδικής μας ηλικίας, τα κοσμήματα της Χριστίνας Μπιλιούρη είναι ιδανικά αν αναζητάτε ένα δωράκι παιχνιδιάρικο και με χιούμορ. Εκτός από το Pacman της φωτογραφίας, μας αρέσουν πολύ και οι χρωματιστοί Space Invaders. Όλα είναι φτιαγμένα από ακριλικό Perspex και κρέμονται σε επίχρυσο αλυσιδάκι. 

Νεγκλιζέ πουά με σατέν 
Τιμή: 22,99€

Σέξι ημιδιαφανές νεγκλιζέ, με μπανέλες και ενίσχυση στο μπούστο. Διατίθεται σε δύο χρώματα, κόκκινο και μαύρο, και ανήκει σε εκείνη την κατηγορία των δώρων που… απολαμβάνετε και οι δύο. Θα το βρείτε στα καταστήματα Oysho, ή θα το αγοράσετε online από εδώ.

Σειρά περιποίησης σώματος, από το Body Shop
Τιμή: 12€ η κρέμα σώματος και 15,50€ το scrub

Η νέα λαχταριστή σειρά περιποίησης του Body Shop έχει βάση το blueberry, που της χαρίζει το υπέροχο άρωμα σε συνδυασμό με τις ευεργετικές του ιδιότητες. Το scrub-gel σώματος έχει, εκτός από φανταστικό άρωμα, και υφή μαρμελάδας, ενώ συνδυάζεται τέλεια με τη δροσερή κρέμα σώματος, που αφήνει το σώμα ενυδατωμένο για πολλές ώρες.

…Και για εκείνον 

Άρωμα DSquared Ocean Wet Wood
Τιμή: 32€ το σετ των 50ml μαζί με αφρόλουτρο/ σαμπουάν

Ένα από τα αγαπημένα μας ανδρικά αρώματα, συνδυάζει τις νότες του ξύλου με εκείνες του vetiver, του κέδρου και του musk, σε ένα αποτέλεσμα που φέρνει στο μυαλό την φύση και την θάλασσα. Ό,τι πρέπει, δηλαδή, για τον αρρενωπό, ταξιδιάρη Βαλεντίνο σας. Θα το βρείτε στα καταστήματα καλλυντικών, ή θα το αγοράσετε online από εδώ

Μάθημα ιππασίας από το Days4U
Τιμή: 40€

Χαρίζονται οι εμπειρίες; Σε ορισμένες περιπτώσεις, όπως στα δωράκια εμπειριών που προτείνει το Days4U.gr, συμβαίνει και αυτό. Με 40€ αγοράζετε ένα μάθημα ιππασίας διάρκειας μίας ώρας στη Βαρυμπόμπη, και είτε το στέλνετε απευθείας ως voucher στο e-mail του Βαλεντίνου σας, είτε το ζητάτε σε συσκευασία δώρου (συν 4,50€) αν θέλετε το δώρο σας να είναι… χειροπιαστό. 

T-shirt Tokotoukan 
Τιμή: από 12,60€

Μία από τις πιο αγαπημένες μας συλλογές T-shirt στο ελληνικό internet, τα Tokotoukan διαθέτουν μερικά από τα πιο έξυπνα, αστεία και χαριτωμένα σχέδια που έχουμε δει σε ανδρικά μπλουζάκια τον τελευταίο καιρό. Οι στάμπες τυπώνονται σε 100% βαμβακερά μπλουζάκια, ενώ η ποικιλία είναι μεγάλη –οι λάτρεις του Game of Thrones, πρέπει οπωσδήποτε να δείτε αυτήν εδώ τη συλλογή.

Comic book Neurotica 
Τιμή: 8€

Ιδανικό δωράκι για τον λάτρη των comics, το Neurotica αποτελεί προϊόν της συνεργασίας του Τάσου Παπαϊωάννου και του συγκροτήματος My Wet Calvin. Στις σελίδες του παρελαύνουν μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα όσο και απροσδόκητα σέξι σκίτσα που έχετε δει τελευταία. Θα το βρείτε αποκλειστικά στο Apples to Zebras.




Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v