8 ιδέες για δώρα… πριν έρθουν τα Χριστούγεννα

Κάντε την έξυπνη κίνηση και αγοράστε νωρίς τα δώρα που θα παίρνατε τα Χριστούγεννα. Δείτε πώς θα τα βρείτε τώρα σε οικονομικότερες τιμές.
8 ιδέες για δώρα… πριν έρθουν τα Χριστούγεννα
Των φρονίμων τα παιδιά, προνοούν από νωρίς ώστε να γλιτώσουν τυχόν ταλαιπωρίες. Και αυτή η προνοητικότητα δεν θα μπορούσε να βρει καλύτερη εφαρμογή από την περίπτωση των Χριστουγέννων, στο peak της οποίας τα εμπορικά καταστήματα αφενός αποτελούν το μαρτύριο των αγοραφοβικών και αφετέρου εκμεταλλεύονται την μοναδική πλέον έξαρση καταναλωτισμού της χρονιάς, με αποτέλεσμα να μην βρείτε κανένα προϊόν σε προσφορά.

Γι’ αυτό λοιπόν σας έχουμε οκτώ ιδέες για να πραγματοποιήσετε αγορές και να πάρετε δώρα για τους δικούς σας ανθρώπους… για τα Χριστούγεννα, πριν τα Χριστούγεννα. Εδώ που τα λέμε, αν ο Άη Βασίλης μας βγαίνει φθηνότερα ερχόμενος ένα μήνα νωρίτερα, γιατί να περιμένουμε την Πρωτοχρονιά;

*Κλείστε χριστουγεννιάτικο ταξίδι για απόδραση με το άλλο σας μισό
Τα αεροπορικά ναύλα για χριστουγεννιάτικη απόδραση στο εξωτερικό θα γίνονται όλο και πιο απλησίαστα όσο πλησιάζει ο Δεκέμβριος. Δεν χρειάζεται να κλείσετε την «εβδομάδα αιχμής» που ήδη είναι αρκετά ακριβή: Αν φροντίσετε να κλείσετε τώρα εισιτήρια για ένα ευρωπαϊκό city break μία από τις δύο ή τρεις πρώτες εβδομάδες του Δεκεμβρίου, μπορείτε ακόμη να βρείτε λογικές τιμές. Για παράδειγμα, εντοπίσαμε πτήση της Easyjet για Μιλάνο με επιστροφή το τριήμερο 14-17 Δεκεμβρίου με 120€ μετ’ επιστροφής. Κάντε φύλλο και φτερό τις μηχανές αεροπορικών αναζητήσεων όσο προλαβαίνετε και κάντε έκπληξη στο άλλο σας μισό αυτές τις γιορτές – ούτως ή άλλως οι ευρωπαϊκές πόλεις βάζουν τα χριστουγεννιάτικά τους από πολύ νωρίς.

*Κλείστε εγκαίρως δωμάτια σε ελληνικούς προορισμούς
Είτε για εσάς και τον/την σύντροφό σας, τον κολλητό, την παρέα ή τους γονείς σας, κάντε τη σοφή κίνηση και κλείστε από τώρα δωμάτιο σε κάποιον από τους δεκάδες ιδανικούς για Χριστούγεννα προορισμούς της χώρας (πάρτε ιδέες από εδώ) ώστε όχι μόνο να βρείτε διαθεσιμότητα (ναι, ακόμη και με τα σημερινά οικονομικά δεδομένα, τα δωμάτια εξαντλούνται) αλλά και σε οικονομική early booking τιμή. Εντοπίσαμε για παράδειγμα δίκλινα δωμάτια στο Πήλιο ανήμερα Χριστούγεννα από 35€

*Κάντε τις αγορές σας online
Δείτε εδώ τα κορυφαία e-shops παγκοσμίως, όπου μπορείτε να βρείτε τα πάντα, από ρούχα και παιχνίδια μέχρι συλλεκτικά αντικείμενα και πρωτότυπες ιδέες για δώρα, χωρίς να αγχωθείτε για το αν προλάβουν να έρθουν εγκαίρως στην πόρτα σας – αυτά είναι τα καλά του early Xmas shopping. 

*Παιδικά παιχνίδια
Τα Χριστούγεννα είναι αναμφισβήτητα η γιορτή των παιδιών, τα οποία περιμένουν τα δώρα τους με αγωνία. Μόνο που τις τελευταίες ημέρες του Δεκεμβρίου, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να πετύχετε προσφορά στα καταστήματα παιδικών δώρων. Αντίθετα, τώρα, πετύχαμε προσφορές όπως έκπτωση 20% στα rollers και τα πατίνια, δώρα με κάθε αγορά παιδικής κούκλας Mattel και εκκαθάριση εκπτωτικών ειδών έως και στο 50% της τιμής τους στο WeLoveToys.gr. Στα καταστήματα Μουστάκας θα βρείτε επίσης εκπτώσεις 20% σε προϊόντα Cars για αγόρια και Hello Kitty για κορίτσια. 

*Δώρα τεχνολογίας
Smartphones, tablets και άλλα gadgets εντοπίσαμε στα καταστήματα Public με καλό ποσοστό έκπτωσης ή δώρο που συνοδεύει την αγορά τους, όπως antivirus προγράμματα και αξεσουάρ σε μισή τιμή. Θα βρείτε τα εκπτωτικά είδη στα «Special Offers» των Public, που ανακοινώνονται και ανανεώνονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα μέσα στον Νοέμβριο. Μάθετε περισσότερα εδώ

*Βιβλιοδώρα
Πόσο φθηνότερα μπορείτε να βρείτε τα βιβλία σε σχέση με τον Δεκέμβριο; Κι όμως, πολύ φθηνότερα: Στην Αθήνα πραγματοποιείται στην πλατεία Κοτζιά το ετήσιο παζάρι βιβλίων της Ένωσης Εκδοτών ως τις 20 Νοεμβρίου, ενώ και στην Θεσσαλονίκη, στην κάτω είσοδο της ΔΕΘ έχουν απλωθεί δεκάδες πάγκοι με χιλιάδες βιβλία, ακόμα και πρόσφατες εκδόσεις, σε πραγματικά καλές τιμές.

*Online deals
Είτε πρόκειται για πακέτα διακοπών, είτε για κουπόνια μασάζ ή δείπνο σε καλά εστιατόρια, το μόνιμο πρόβλημα είναι πως συνήθως χρειάζεται αρκετός καιρός αναμονής για να κλείσεις συγκεκριμένες ημερομηνίες – πόσο μάλλον όταν πρόκειται για τις… δημοφιλέστερες αργίες της χρονιάς. Αυτή τη φορά, μπείτε στο Tsibato.gr, πληκτρολογήστε την λέξη «Χριστούγεννα» στην αναζήτηση και κλείστε κουπόνι για δωμάτιο ή δείπνο εγκαίρως, και κάντε το δώρο στον εαυτό σας ή τα δικά σας πρόσωπα, επικοινωνώντας νωρίς με τους υπευθύνους ώστε να προλάβετε τις ημερομηνίες.

*Δώρα από bazaar
Ένα από τα ωραιότερα bazaars της Αθήνας στήνεται στην καρδιά της πόλης ένα μήνα πριν τα Χριστούγεννα. Συγκεκριμένα, τα «Χειροποίητα της Κολοκοτρώνη» θα καταλάβουν τον ομώνυμο δρόμο της πόλης το Σάββατο 23/11 από τις 10 το πρωί ως τις 10 το βράδυ (Κολοκοτρώνη 47, τρίτος όροφος), με ιδέες για δώρα από δεκάδες έλληνες δημιουργούς, όπως χειροποίητα κοσμήματα, φυτικά προϊόντα, σαπούνια, κασκόλ, σκούφους, τσάντες, διακοσμητικά, κατασκευές και άλλα χρήσιμα και μη δώρα για όλους σας τους φίλους.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v