Εσώρουχα: 10 σέξι προτάσεις για άνδρες και γυναίκες

Νέες ωραίες και οικονομικές προτάσεις για να ανανεώσετε την γκαρνταρόμπα και την διάθεσή σας… εκ των έσω.
Εσώρουχα: 10 σέξι προτάσεις για άνδρες και γυναίκες
Η εποχή που τα ρούχα επάνω μας σταδιακά πολλαπλασιάζονται μας βάζει σε πειρασμό να πειραματιστούμε με νέα εσώρουχα, που θα μας κάνουν να αισθανθούμε σέξι… εκ των έσω. Και η αγορά (ηλεκτρονική και μη) έχει πάντα φρέσκες ωραίες και οικονομικές προτάσεις, όπως αυτές που εντοπίσαμε με μια βόλτα σε ηλεκτρονικές και γυάλινες βιτρίνες.

Luna Miracle Platinum σετ
Τιμή: 19,50€ το σλιπ και 22,60€ το σουτιέν

Απαλό, σατέν ύφασμα με την υφή του μεταξιού και εντυπωσιακός σχεδιασμός αποτελούν τα δυνατά χαρτιά αυτού του σέξι σετ. Το σουτιέν στολίζεται με ένα στρασάκι το οποίο μπορεί να αφαιρεθεί, όπως και οι τιράντες του, ενώ το σλιπ χαρακτηρίζεται από την κομψή ζακάρ δαντέλα στο μπροστινό και το πίσω μέρος. Διατίθενται σε κόκκινο, μαύρο, λευκό και μπεζ. Αγοράστε τα online από εδώ.

Σετ Minerva Gossip Sugar Strass
Τιμή: 34,90€ το σουτιέν και 16,90€ το σλιπ

Κομψό και θηλυκό, φτιαγμένο για να κολακεύει τις καμπύλες σας, και επενδυμένο με δαντέλα, για την απαραίτητη ρομαντική πινελιά. Το σουτιέν διαθέτει ενίσχυση και τεχνολογία push-up για εντυπωσιακές εμφανίσεις. Διατίθεται σε τρία χρώματα: μαύρο, κρεμ και το ροζ της φωτογραφίας. Μπορείτε να το αγοράσετε online από εδώ.

Σλιπάκι Triumph Dream On Mini
Τιμή: 7,13€

Δαντέλα, microfiber και βαμβάκι είναι τα υλικά της επιτυχημένης συνταγής για ένα εσώρουχο που είναι ταυτόχρονα άνετο και (πολύ) σέξι. Θα το αγοράσετε online από το e-shop της Triumph ή θα το βρείτε στα καταστήματα (δείτε τις διευθύνσεις εδώ).

Σετ Fox από τα Med
Τιμή: 37,90€ το σουτιέν και 16,90€ το σλιπ

Σε φλούο κοραλί, για να… ξορκίσετε τον χειμώνα. Το σουτιέν διαθέτει ενίσχυση, ενώ το σλιπ είναι φτιαγμένο από δαντέλα, για σέξι εμφανίσεις. Μπορείτε να το αγοράσετε online από εδώ ή να το αναζητήσετε στα καταστήματα Med (δείτε τις διευθύνσεις εδώ).

Σετ Venus Victoria
Τιμή: 10€ το σλιπ και 20€ το σουτιέν

Ρομαντικό και κομψό, το σετάκι αυτό θα αναδείξει την girlie πλευρά σας. Το σλιπ είναι σατινέ χαμηλοκάβαλο string με δαντέλα στο τελείωμα, ενώ το σουτιέν είναι ενισχυμένο και με προφορμαρισμένα cups, και διαθέτει μπανέλα και σιλικόνη περιμετρικά για μεγαλύτερη στήριξη. Τα βρήκαμε και τα δύο online, στο LeFonte.gr (κάντε κλικ εδώ για το σλιπ και εδώ για το σουτιέν)

Μαύρο μποξεράκι Apple
Τιμή: 8€

Φτιαγμένα από 95% βαμβάκι και 5% λύκρα, για να εξασφαλίζει τη μέγιστη δυνατή άνεση. Διατίθεται σε πολλούς διαφορετικούς συνδυασμούς χρωμάτων (μαύρο με κόκκινο, πράσινο, μοβ, μπλε και πάει λέγοντας). Μπορείτε να το αγοράσετε online από εδώ ή να το βρείτε στα καταστήματα Apple (δείτε τις διευθύνσεις εδώ).

Μπόξερ Leon από τα Med
Τιμή: 19,90€

Μποξεράκι σε κλασική γραμμή, με ασημί ρίγα στο επάνω μέρος και σύνθεση από βαμβάκι και ελαστάνη. Μπορείτε να το αγοράσετε online από εδώ ή από τα καταστήματα της αλυσίδας Med.

Σλιπ Pierre Cardin Uomo
Τιμή: 13€

Βαμβακερό σλιπ από 95% βαμβάκι και 5% λύκρα, με μαλακό λάστιχο. Διατίθεται σε δύο χρώματα, μαύρο και λευκό. Το βρήκαμε διαθέσιμο για online αγορά στο LeFonte.gr όπου αυτές τις μέρες «τρέχει» η προσφορά 3 ανδρικά εσώρουχα στην τιμή των 2.

Μποξεράκια Dim από τη La Redoute
Τιμή: 14,90€ τα δύο

Φτιαγμένα από 90% βαμβάκι και 10% ελαστάνη, για να προσαρμόζονται στις κινήσεις του σώματος και να προσφέρουν τέλεια εφαρμογή. Διατίθενται σε σετ δύο αποχρώσεων, λευκό και ναυτικό μπλε. Μπορείτε να τα αγοράσετε online από εδώ.

Σλιπ Nikos Apostolopoulos από το Unzip.gr
Τιμή: 14,30€

Μοβ σλιπάκι σε «παλιομοδίτικη» γραμμή, με την υπογραφή του σχεδιαστή Νίκου Αποστολόπουλου. Η σύνθεσή του είναι 90% βισκόζη και 10% λύκρα. Μπορείτε να το αγοράσετε online από το Unzip.gr.
 
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v