Πέντε απίστευτα καλοκαιρινά gadgets!

Τι συμβαίνει όταν η τεχνολογία βάζει μπόλικη φαντασία και εμπνέεται από το καλοκαίρι; Δείτε πέντε καλοκαιρινά gadgets που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα.   
Πέντε απίστευτα καλοκαιρινά gadgets!
Καλοκαιρινά gadgets. Τι σας έρχεται στο μυαλό όταν ακούτε αυτήν την φράση; Ένα mp3 player; Μια ψηφιακή κάμερα; Ίσως μια αδιάβροχη θήκη για το κινητό σας; Λογικό. Υπάρχουν όμως και κάποια άλλα gadget τα οποία δεν είναι και τόσο… mainstream όπως τα παραπάνω. Τι εννοούμε; Διαβάστε παρακάτω.

To ηλιακό μπικίνι

Η τελευταία λέξη της γκατζετο-μόδας ακούει στο όνομα Solar Bikini και είναι ακριβώς αυτό που φαντάζεστε: ένα μπικίνι με φωτοβολταϊκά στοιχεία το οποίο σας επιτρέπει να κάνετε ηλιοθεραπεία ενώ παράλληλα φορτίζετε τις συσκευές σας. Δημιουργός του ο Andrew Schneider, ο οποίος μέσω της ιστοσελίδας του αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να σχεδιάσει και ένα αντίστοιχο (μαγιό) για άντρες. Όσες ενδιαφέρεστε, μπορείτε να παραγγείλετε το μπικίνι από εδώ.

Usb- ανοιχτήρι μπύρας

Αποθηκεύει μέχρι 8GB δεδομένων για να περάσετε μέσα όλες τις ταινίες και την μουσική του καλοκαιριού, όμως δεν σας αφήνει ξεκρέμαστους ούτε στις εξόδους σας. Το συγκεκριμένο flash drive είναι έτσι σχεδιασμένο ώστε να ανοίγει και… μπύρες στην παραλία ή οπουδήποτε αλλού. Καταναλώστε και κατεβάστε υπεύθυνα. Το βρήκαμε εδώ με 10€ χωρίς μεταφορικά.

Ηλιακή τσάντα παραλίας

Χωράει όλα τα αξεσουάρ της παραλίας (καπέλο, μάσκα, ψάθα, ομπρέλα, κουβαδάκια, ταπεράκια, ρακέτες κτλ.), είναι στιλάτη και κάνει και κάτι ακόμα: φορτίζει τις ηλεκτρονικές σας συσκευές μαζεύοντας ηλιακή ενέργεια με φωτοβολταϊκά στοιχεία. Τα 6,3 Watts που παράγει η τσάντα αρκούν για να φορτίσουν το κινητό, το mp3, την ψηφιακή σας κάμερα ή οτιδήποτε άλλο gadget πάρετε μαζί σας στην παραλία. Ταιριάζει ιδανικά με το μπικίνι- φορτιστή. Την βρήκαμε εδώ.

Συγκρουόμενο πισίνας

Ακούγεται διασκεδαστικό και μόνο από τον τίτλο. Και είναι. Το συγκεκριμένο φουσκωτό διαθέτει ειδικό μηχανισμό ο οποίος του επιτρέπει να επιταχύνει και να στρίβει μέσα στο νερό, ενώ μέσω ενός ειδικού σωλήνα που βγαίνει στο τιμόνι πετάει νερό από την θάλασσα στους… αντιπάλους. Επικό. Το βρήκαμε εδώ.

Jet pack νερού

Μια άκρως πρωτότυπη διασταύρωση jet ski και jet pack, η νέα αυτή μόδα έχει χιλιάδες θαυμαστές στην άλλη όχθη του Ατλαντικού και αν κρίνουμε από τα βίντεο και τις φωτογραφίες φαίνεται εντυπωσιακή. Ο υποψήφιος… πιλότος φοράει την συσκευή η οποία συνδέεται με μια αντλία που τραβάει νερό, και όταν την ενεργοποιήσει επωφελείται από την πίεση του νερού το οποίο πετιέται με δύναμη για να πετάξει πάνω από τη θάλασσα. Το βρήκαμε εδώ με 12, 990€.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v