Μέρα της Μητέρας 2013: Δώρα αγάπης με άρωμα γυναίκας

Της αρκεί μια αγκαλιά και ένα λουλούδι από την γλάστρα σας. Αν, όμως, θέλετε κάτι παραπάνω, έχουμε έξι ιδέες για αγαπησιάρικα μαμαδίστικα δωράκια.
Μέρα της Μητέρας 2013: Δώρα αγάπης με άρωμα γυναίκας
Να και μία παγκόσμια μέρα για την οποία δεν μπορείτε να γκρινιάξετε περί εμπορευματοποίησης και «γιορτής των ανθοπωλών». Όχι γιατί τα λουλούδια και τα γλυκερά δωράκια δεν βρίσκονται εν δυνάμει στην ημερήσια διάταξη, αλλά γιατί αν δεν τα πολυσυμπαθείτε, υπάρχει μία και μοναδική γυναίκα στον κόσμο που αποκλείεται να σας παρεξηγήσει: Εκείνη που χαιρόταν με μια κακοφτιαγμένη ζωγραφιά και δύο μαραμένα λουλούδια που κόβατε από τον δρόμο, τότε που ήσασταν μικροί –κι εδώ που τα λέμε, ακόμα και τώρα θα χαιρόταν, γιατί στα μάτια της ακόμα μικροί είστε.

Αν, τώρα, εσείς αισθάνεστε ότι το έχετε παρακάνει με τις κακοφτιαγμένες ζωγραφιές, αλλά θέλετε να αποφύγετε και τα κλισέ λουλούδια, έχουμε έξι ιδέες για να της δείξετε την αγάπη σας λίγο περισσότερο απ’ ό,τι τις άλλες μέρες.

Για την βιβλιοφάγο μαμά
Ο τελευταίος χορός, της Victoria Hislop (Εκδόσεις Διόπτρα)
Τιμή: 10,71€

Μέσα από δέκα πολύ δυνατά διηγήματα, η Victoria Hislop μας βγάζει σεργιάνι στους αθηναϊκούς δρόμους αλλά και στις πλατείες των ελληνικών χωριών. Σκιαγραφώντας την ξεχωριστή ατμόσφαιρα κάθε τόπου, η συγγραφέας ζωντανεύει μπροστά στα μάτια μας μια σειρά από αλησμόνητους ήρωες – από έναν μοναχικό παπά έως δύο αδερφούς σε διαμάχη και από έναν ανεπιθύμητο ξένο έως ένα γαμπρό που βασανίζεται από μια μουσική και μια ανάμνηση. Θα το βρείτε σε όλα τα βιβλιοπωλεία, ή θα το αγοράσετε online από την Πρωτοπορία (στην οποία διατίθεται και μεταχειρισμένο, προς 8€)

Για την κοκέτα μαμά
Άρωμα No.5 της Chanel
Τιμή: περί τα 56€

Μπορεί οι μόδες στα αρώματα να έρχονται και να παρέρχονται, το number 5 όμως της αξεπέραστης Coco θα είναι πάντα κλασικό –θα συμφωνήσει και η μαμά, η οποία έχει και πολλές πιθανότητες να συγκινηθεί, θυμόμενη τα νιάτα της. Νότες από περγαμόντο, λεμόνι, αιθέρια έλαια πορτοκαλιάς και νεραντζιάς στην κορυφή, γιασεμί, ίριδα, τριαντάφυλλο και κρίνο στην καρδιά, σανδαλόξυλο, βανίλια και κεχριμπάρι στη βάση είναι η μαγική του συνταγή. Θα το βρείτε σε όλα τα καταστήματα καλλυντικών, ή θα το παραγγείλετε online από το Plus4U.gr.

Για την μαμά που αγαπά τα κοσμήματα
Mum Charm από τα Swarovski
Τιμή: 39€

Μεταλλικό, επισμαλτωμένο γούρι με χαραγμένη την λέξη Mum και μία κρυστάλλινη καρδιά στο κέντρο, για να το τοποθετήσει είτε στο κινητό, είτε στα κλειδιά, είτε στην τσάντα της. Θα το βρείτε στα καταστήματα Swarovski ή μπορείτε να το αγοράσετε online από εδώ.

Για τη μαμά με χιούμορ
T-shirt με την πιο αστεία στάμπα που μπορείτε να σκεφτείτε
Τιμή: από 9€

Βρείτε την πιο αστεία φωτογραφία σας, σκανάρετέ την και πηγαίνετέ την σε ένα κατάστημα που τυπώνει στάμπες και ζητήστε να σας την κάνουν μπλουζάκι (διευθύνσεις τέτοιων καταστημάτων έχουμε εδώ). Εναλλακτικά, μπορείτε να τις γράψετε μια αφιέρωση πάνω σε ένα μπλουζάκι, ή –αν νομίζετε ότι το t-shirt δεν θα την ενθουσιάσει να επιλέξετε ανάμεσα σε κούπα, καμβά, πόστερ, mousepad ή puzzle. Οι τιμές ξεκινούν από 9 ευρώ.

Για κάθε μαμά
Σετ περιποίησης και χαλάρωσης σώματος από την Apivita
Τιμή: 68€ (ή λιγότερα, αν επιλέξετε ένα σετ με λιγότερα καλλυντικά)

Χαρίστε της ένα σετ με οργανικά καλλυντικά σώματος Apivita, από την σειρά λευκό γιασεμί και λευκό τσάι, το οποίο μπορεί να περιλαμβάνει αφρόλουτρο, γαλάκτωμα σώματος, άρωμα γιασεμί και ένα κεράκι με άρωμα γιασεμί που μπορεί να ανάβει όταν θα απολαμβάνει το αφρόλουτρό της. Θα το βρείτε στο κεντρικό κατάστημα της Apivita (Σόλωνος 26, Αθήνα), στα Notos Galleries, το Attica, στα Hondos Center και σε πολλά φαρμακεία.

Για τη στιλάτη μαμά
Ψάθινο καπέλο από τα Accessorize
Τιμή: 26€

Προστατέψτε την από τον ήλιο, φροντίζοντας παράλληλα το στιλ της στις ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές βόλτες, με ένα ψάθινο καπέλο από την πλούσια (όπως πάντα) φετινή καλοκαιρινή συλλογή των Accessorize. Εμείς επιλέξαμε αυτό της φωτογραφίας, για τη ρετρό του διάθεση, με το απλικέ λουλούδι το οποίο μπορεί και να αφαιρεθεί τις μέρες που νιώθει πιο… σοβαρή. Θα το βρείτε σε όλα τα καταστήματα Accessorize (δείτε τις διευθύνσεις εδώ)  



Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v