Εκπτώσεις 2013: Τι «παίζει» πού;

Γυρνάμε τις τέσσερις «μεγάλες» αγορές της Αθήνας (Ερμού, Κηφισιά, Χαλάνδρι και Γλυφάδα) και καταγράφουμε ποσοστά, εντυπώσεις, προϊόντα και εκπλήξεις για να ξέρετε τι να περιμένετε αν βγείτε στον πηγαιμό για τις εκπτώσεις.
Εκπτώσεις 2013: Τι «παίζει» πού;
από την συντακτική ομάδα του in2life

Δεν θα σας πούμε κι εμείς για το «αμήχανο κλίμα που επικρατεί στις αγορές» και για την «στάση αναμονής που τηρούν οι έμποροι στις φετινές εκπτώσεις». Όχι γιατί έχουμε βαρεθεί να τα ακούμε επί τρία χρόνια στις ειδήσεις –ή τουλάχιστον όχι μόνο για αυτό– αλλά γιατί δεν είναι αυτά που συζητάμε με τους φίλους μας, μετά την πατροπαράδοτη βόλτα στις πρώτες στολισμένες με χρωματιστά ποσοστά εκπτώσεων βιτρίνες της πόλης. Έστω και αν αυτή η βόλτα περιορίστηκε στις βιτρίνες, και δεν κατέληξε σε ένα πορτμπαγκάζ γεμάτο σακούλες με καινούρια ρούχα όπως παλιά, αυτό που θέλουμε να μοιραστούμε είναι η πληροφορία: Το -60% στα φορέματα με τη συνάδελφο που ψάχνει κάτι καλό για τον γάμο του αδερφού της, την φανταστική συλλογή που βρήκαμε σε ένα κατάστημα αξεσουάρ με την φίλη που τα λατρεύει, τις μεγάλες εκπτώσεις που είδαμε στη βιτρίνα της Camper με τον ξάδερφο που έχει ορκιστεί να μη βάλει άλλο παπούτσι στη ζωή του.

Βολτάραμε, λοιπόν, όπως κάθε χρόνο σε τέσσερις «μεγάλες» αγορές της Αθήνας –Ερμού, Κηφισιά, Χαλάνδρι και Γλυφάδα– και σας μεταφέρουμε τις καλύτερες εκπτώσεις που εντοπίσαμε… για ό,τι μπορεί να θέλετε να αγοράσετε.

Κατ’ αρχάς, ψυχραιμία

«Πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα τις ενδείξεις ενιαίας έκπτωσης στις βιτρίνες των καταστημάτων. Τα ποσοστά της έκπτωσης αφορούν καθορισμένες κατηγορίες ομοίων προϊόντων και όχι όλο το εμπόρευμα του καταστήματος. Πολλές φορές, στις βιτρίνες αναγράφονται υψηλά ποσοστά εκπτώσεων, που χρησιμοποιούνται ως "κράχτες". Όταν, όμως, μπαίνουμε στο κατάστημα, αντιμετωπίζουμε διαφορετικά ποσοστά, συνήθως πολύ μικρότερα» λέει η ανακοίνωση του Κέντρου Προστασίας Καταναλωτών. Με λίγα λόγια, το δελεαστικό -70% που βλέπετε στη βιτρίνα μπορεί να αφορά δύο ζευγάρια παπουτσιών που έχουν ξεχαστεί στο ράφι από πρόπερσι, και όλα τα υπόλοιπα να έχουν έκπτωση -20%.

«Πριν ξεκινήσουμε για ψώνια πρέπει να προγραμματίσουμε τις αγορές μας σύμφωνα με τις πραγματικές μας ανάγκες, για να μην πέσουμε θύματα της υπερκατανάλωσης. Όσο φθηνό και αν είναι κάτι όταν δεν το χρειαζόμαστε είναι περιττό και δεν έχουμε κανένα όφελος από την αγορά του. Πριν αγοράσουμε οτιδήποτε πρέπει να κάνουμε έρευνα αγοράς, να συγκρίνουμε τιμές και ποιότητα προϊόντων ώστε να επιλέξουμε σωστά» συνεχίζει η ανακοίνωση του ΚΕΠΚΑ.

Αν υπάρχει έστω και η παραμικρή πιθανότητα να παρασυρθείτε και να… τινάξετε την μπάνκα στον αέρα αγοράζοντας περισσότερα πράγματα απ’ όσα μπορείτε να πληρώσετε, δοκιμάστε τα εξής δύο τρικ: Κατ’ αρχάς, ξεκινήστε από το σπίτι με ένα συγκεκριμένο ποσό σε μετρητά στην τσέπη σας –ούτε κάρτες αναλήψεων, ούτε πιστωτικές, ούτε λίγα παραπάνω απ’ όσα θέλετε να διαθέσετε, πχ, για ένα καινούριο μπουφάν, αν έχετε αποφασίσει ότι φέτος στις εκπτώσεις θα πάρετε μόνο ένα καινούριο μπουφάν. Δεύτερον, εκεί που περιμένετε στην ουρά του ταμείου με το νέο σας έρωτα το μπλουζάκι που σκοπεύετε να αγοράσετε, απαντήστε ειλικρινά στην ερώτηση: το χρειάζεστε/ θέλετε τόσο, που θα το αγοράζατε ακόμα και στην αρχική τιμή του, χωρίς την έκπτωση; Αν η απάντηση είναι όχι, το μπλουζάκι ανήκει στο ράφι όπου το βρήκατε, και όχι στη ντουλάπα σας.



Τι βρήκαμε στις αγορές

Ερμού

Στην αγορά της Ερμού εντοπίσαμε αρκετές συμφέρουσες προσφορές, οι περισσότερες από τις οποίες αφορούν κυρίως καταστήματα με νεανικά γυναικεία ρούχα, τα οποία καταλαμβάνουν άλλωστε και τον περισσότερο χώρο της αγοράς. Ωστόσο αυτό δεν αποκλείει από τον κατάλογο των καλών προσφορών και περαιτέρω είδη.

Migato: Και τα δύο καταστήματα της γνωστής αλυσίδας υποδημάτων που βρίσκονται στην αγορά της Ερμού έχουν εκπτώσεις έως και 50%. Ωστόσο η έκπτωση δεν αφορά όλο το εμπόρευμα του καταστήματος. Πολύ καλές τιμές, από 19-25€ είχαν αρκετές casual γυναικείες επιλογές.
Μούγερ: Μεγάλη ποικιλία παιδικών και βρεφικών παπουτσιών με εκπτώσεις που κυμαίνονται από 20 έως 60%, οι οποίες κατηγοριοποιούνται ανάλογα με το μέγεθος.
Promod: Στο κατάστημα εντοπίσαμε κάποιες από τις πιο συμφέρουσες προσφορές της αγοράς σε γυναικεία ρούχα (κυρίως), παπούτσια και αξεσουάρ. Οι εκπτώσεις φτάνουν μέχρι και 60%, ενώ εντοπίσαμε σορτσάκια στα 15€, φορέματα για όλες τις ώρες στα 20€ και αρκετές επιλογές πουλόβερ από 15 έως 25€. Στο κατάστημα υπάρχει ποικιλία επιλογών τόσο σε κλασσικές, όσο και σε πιο νεανικές γραμμές.
Μango: Στο κατάστημα μπορείτε να βρείτε πολλές επιλογές γυναικείας ένδυσης με πολύ καλές εκπτώσεις, οι οποίες φτάνουν μέχρι και 70%. Συμφέρουσες τιμές εντοπίσαμε σε πουλόβερ που ξεκινούν από 15€ και σε αρκετά πανωφόρια από 30€.
Zic Zac: Το κατάστημα προσφέρει επιλογές για γυναικεία βραδινή ένδυση με εκπτώσεις που αγγίζουν και το 50%. Αν και οι τιμές μπορεί να παραμένουν τσιμπημένες, είναι σημαντικό πως απέχουν πολύ από την αρχική τους τιμή. Σε περίπτωση που είχατε εντοπίσει κάτι «απαγορευμένο», καλό θα είναι να επισκεφτείτε το κατάστημα την περίοδο των εκπτώσεων, καθώς το υψηλό ποσοστό της έκπτωσης περιλαμβάνει μεγάλο μέρος του εμπορεύματος του καταστήματος. Ενδεικτικά, οι τιμές των περισσότερων φορεμάτων ξεκινούν από 80€.
axevsky: Επιλογές γυναικείας ένδυσης σε κλασικές κυρίως γραμμές με εκπτώσεις 50% σε όλο το εμπόρευμα του καταστήματος, οι οποίες σας δίνουν την ευκαιρία να αγοράσετε ό,τι διαλέξετε στη μισή τιμή έναντι της αρχικής.
Elite: Γυναικεία παπούτσια με εκπτώσεις που ξεκινούν από 20% και σε αρκετά σχέδια αγγίζουν μέχρι και το 60%. Αρκετές επιλογές ξεκινούν από 19€.
On Line: Πολύ καλές προσφορές για γυναικεία νεανική ένδυση και υπόδυση (ελληνικής παραγωγής) με εκπτώσεις που αγγίζουν το 50%. Ιδιαίτερα μεγάλη ποικιλία σε μπλουζάκια καθημερινά και βραδινά τα οποία ξεκινούν από 9€.
Body Talk: Ανδρική και γυναικεία αθλητική κολεξιόν με έκπτωση 40% σε ολόκληρο το εμπόρευμα του καταστήματος.
BSB: Και στα δύο καταστήματα της Ερμού θα βρείτε πολλές επιλογές γυναικείων παπουτσιών με έκπτωση έως και 50%, όπως επίσης και αρκετές επιλογές ρούχων με 40% έκπτωση.
Rouxo Mania: To κατάστημα προσφέρει πολλές επιλογές για casual γυναικεία αλλά και ανδρική ένδυση. Οι εκπτώσεις αγγίζουν το 70%. Αν και δεν περιλαμβάνουν όλο το εμπόρευμα του καταστήματος, περιλαμβάνουν μεγάλο μέρος αυτού. Ενδεικτικά μπορείτε να βρείτε γυναικεία και ανδρικά φούτερ και πουλόβερ από 15€.
Paranoia: Το συγκεκριμένο κατάστημα της γνωστής εταιρείας, η οποία προσφέρει νεανικές αλλά και αρκετές πιο κλασικές επιλογές γυναικείας ένδυσης, προσφέρει εκπτώσεις 50% σε όλο το εμπόρευμα του καταστήματος.
Ana Riska: Κλασικές γραμμές γυναικείας ένδυσης με έκπτωση 50% σε όλο το εμπόρευμα του καταστήματος. Στο κατάστημα θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε πανωφόρια και σακάκια, μερικά από τα οποία ξεκινούν από 50€.
S Oliver: Στο κατάστημα θα βρείτε επιλογές για όλη την οικογένεια σε προσιτές τιμές, αφού τόσο στα γυναικεία, στα ανδρικά, αλλά και στα παιδικά οι εκπτώσεις φτάνουν το 50%.
Pink Woman: Νεανικές επιλογές γυναικείας ένδυσης με εκπτώσεις που αγγίζουν το 70% σε μεγάλο μέρος του εμπορεύματος του καταστήματος. Ενδεικτικά θα βρείτε μπλουζάκια για κάθε μέρα τα οποία ξεκινούν ακόμη και από 7€.



Γλυφάδα

Μούγερ: Στα ράφια του θα βρείτε παιδικά παπούτσια σε εκπτώσεις που κυμαίνονται από -20% έως -60%, διαφοροποιημένες ανά ομάδες μεγεθών. Την προσοχή μας τράβηξαν παιδικά μποτάκια Ugg, στα 63€.
Grant: Η παιδική συλλογή της γνωστής φίρμας έχει έκπτωση -50%.
Καλογήρου: Η συλλογή με τα αθλητικά παπούτσια που σχεδίασε ο Alexander McQueen για την Puma διατίθεται με έκπτωση -25%. Σε παρόμοιο ποσοστό κυμαίνονται και τα υπόλοιπα υποδήματα.
Timberland: Σε χαμηλά σχετικά ποσοστά κυμαίνονται κι εδώ οι εκπτώσεις. Στα ανδρικά πουλόβερ η έκπτωση είναι -20%, ενώ για τα μπουφάν κυμαίνεται στο -30%.
Nine West: Πέραν της έκπτωσης, που κυμαίνεται στα αναμενόμενα -30%, για συγκεκριμένα νούμερα παπουτσιών (35, 36 και 40) ισχύει προσφορά στα δύο ζευγάρια το δεύτερο στη μισή τιμή, και στα τρία ζευγάρια το τρίτο δώρο.
Bodytalk: Όλη η αθλητική κολεξιόν, ανδρική και γυναικεία, διατίθεται με έκπτωση -40%.
H&M: Όλη η ανδρική κολεξιόν έχει έκπτωση -50%. Σημαντικές εκπτώσεις και στα γυναικεία: Ενδεικτικά, βρήκαμε πουλόβερ με 10-20€, φούστες από 3€ έως 10€ και βαμβακερά κοντομάνικα στα 9,95€ τα δύο.
Tommy Hilfiger: Τα ποσοστά των εκπτώσεων κυμαίνονται στο 40-50%. Συγκεκριμένα, βρήκαμε τουίντ φόρεμα στα 129€ από 215€, γυναικείο παλτό στα 245€ από 490€ και ανδρικό μπουφάν στα 137€ από 275€. Πιο συγκρατημένες, της τάξης του -30%, είναι οι εκπτώσεις στα υποδήματα: Ανδρικά παπούτσια στα 101,43€ από 144,90€ επί παραδείγματι.
Oxford: Η ανδρική συλλογή απολαμβάνει εκπτώσεων που ξεκινούν από -30% για πουκάμισα και γραβάτες και φτάνουν το -50% στα πουλόβερ. Στο -50% κινείται η έκπτωση στη γυναικεία κολεξιόν.
Guy Laroche: Στο 30% κυμαίνεται η συντριπτική πλειοψηφία των εκπτώσεων –βρήκαμε ωραιότατα ανδρικά τζιν στα 60€ από 85€.
Romano: Το μικρό μαγαζάκι γυναικείων ρούχων επί της οδού Αγγέλου Μεταξά κάνει εκπτώσεις έως -40%, ενώ παράλληλα «ρίχνει» όλες τις μπλούζες στα 19,90€.
Replay: Τα τζιν της γνωστής φίρμας απολαμβάνουν έκπτωση της τάξης του -40%, ενώ πολλά ρούχα διατίθενται με έκπτωση -50%. Βρήκαμε ανδρικό δερμάτινο μπουφάν στα 294€ από 490€.
Elite: Το κατάστημα εντός του εμπορικού κέντρου της Αγγέλου Μεταξά φιλοξενεί bazaar υποδημάτων, με όλα τα γυναικεία στα 19€.
New Cult: Casual, νεανικά, πολύχρωμα ρούχα και παπούτσια εντός του εμπορικού κέντρου, σε εκπτώσεις που κυμαίνονται στο -50-70%. Τα γυναικεία, χρωματιστά Doctor Marten’s που τραβούν το βλέμμα στη βιτρίνα κοστίζουν 65€ από 129€.
Αχιλλέας Accessories: Μεγάλο μέρος της συλλογής χειμωνιάτικων αξεσουάρ (γάντια, κασκόλ και τσάντες) διατίθεται με έκπτωση -50%.
Pull and Bear: Εκπτώσεις που αγγίζουν το -50% σε όλη την ανδρική και γυναικεία κολεξιόν: Βρήκαμε τζιν με 15,99€ και σορτσάκια τουίντ και τζιν στα 5,99€.
Bershka: Από την έκπτωση του -20-30% εξαιρείται, δυστυχώς, η καινούρια, χειμερινή κολεξιόν. Οι τιμές, βέβαια, παραμένουν όπως πάντα εξαιρετικές: Βρήκαμε πλεκτά στα 12,99€ και τζιν στα 19,99€.
Vertice: Μεγάλα μεγέθη (από 48 έως 62) επί της οδού Αγγέλου Μεταξά, σε έκπτωση που κυμαίνεται στο -40% για όλη την κολεξιόν.
Prince Oliver: Με διαφορά οι καλύτερες εκπτώσεις που βρήκαμε στη γλυφαδιώτικη αγορά, αγγίζουν σε πολλές περιπτώσεις το -80% –ως επί το πλείστον σε ανδρικά μπουφάν. Η υπόλοιπη ανδρική κολεξιόν απολαμβάνει έκπτωση της ταξης του -60%, ενώ η αντίστοιχη έκπτωση στην γυναικεία συλλογή Karen Millen, στον επάνω όροφο είναι σαφώς χαμηλότερη, και κυμαίνεται στα επίπεδα του -20%.
Green: Ανδρικά πουκάμισα και πουλόβερ Armani, Cerutti και άλλων βαρυσήμαντων υπογραφών, σε έκπτωση που κυμαίνεται στο -40-50%.
Adidas: Γυναικείες και ανδρικές κολεξιόν διατίθενται με έκπτωση -30%.



Χαλάνδρι

Στην αγορά του Χαλανδρίου, εντοπίσαμε αρκετές καλές προσφορές, αλλά ίσχυσε και εδώ ο κανόνας του «παραπλανητικού» ανώτατου ποσοστού έκπτωσης στην βιτρίνα, κυρίως στην κατηγορία των υποδημάτων. Οι γνωστές αλυσίδες καταστημάτων ρουχισμού εφαρμόζουν κι εδώ τις κοινές –καλές ως μέτριες- εκπτωτικές τους πολιτικές, ενώ οι μεγαλύτερες προσφορές κρύβονται στα «συνοικιακά» καταστήματα που θα βρείτε στην οδό Παπανδρέου και στους κάθετους σε αυτή πεζοδρόμους και λεωφόρους. Πιο συγκεκριμένα:

-Στο κατάστημα Iveris (Αγ. Γεωργού 19) εντοπίσαμε πολύ καλές εκπτώσεις σε γυναικεία φορέματα και παλτά (παραπάνω από 40€ έκπτωση στα τελευταία)
-Στο κατάστημα LaLika (Παπανδρέου 61), πιο stylish γυναικεία ρούχα με έκπτωση 60%
-Στο κατάστημα Passager (Σωκράτους 2) όλα τα γυναικεία ρούχα στην μισή τιμή (παλτό, ημίπαλτο, μπουφάν, παντελόνια, κλπ)
-Στο κατάστημα Prive (Παπανδρέου 20) εντοπίσαμε bazaar ανδρικών ρούχων, με επώνυμες φίρμες (GF Ferre, DKNY, JOOP, Galliano, Moschino κ.α.) σε καλές προσφορές. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι τα jeans και τα t-shirts διατίθενται στην μισή τιμή, επιλεγμένες μπλούζες και κοστούμια μείον 70%, και γενικότερα τιμές που γίνονται από απρόσιτες… ελαφρώς πιο προσιτές (αν λάβει κανείς υπόψη ότι μια μπλούζα των 80 ευρώ κοστίζει τώρα 30 και ένα τζιν των 200 ευρώ, 80).
-Η μεγάλη απογοήτευση ήταν αυτή των παπουτσιών, που ενώ οι τεράστιες επιγραφές στις βιτρίνες υπόσχονται εκπτώσεις έως 70%, αυτό το ποσοστό αφορά μόνο τα μοντέλα των 450€ (που είναι ούτως ή άλλως αδικαιολόγητα ακριβά), ενώ στα πιο «βατά» η έκπτωση κατά κανόνα περιορίζεται στο ταπεινό 20%. Ελάχιστες είναι οι εξαιρέσεις – για παράδειγμα στο κατάστημα After Hours Shoes, λόγω ανακαίνισης, όλα τα γυναικεία υποδήματα διατίθενται μισοτιμής, με τις αρχικές τιμές να κυμαίνονται στο «φυσιολογικό» εύρος 40-100€, ενώ στο κατάστημα Migato θα βρείτε αρκετά «κομμάτια» στην μισή τιμή.
-Στις μεγάλες αλυσίδες ρούχων (Zara, H&Μ, Bershka, Pull&Bear), εμπιστευθείτε το μάτι σας και ακολουθήστε τις κόκκινες εκπτωτικές ταμπέλες για να αποφύγετε τα «New Collections» και να εντοπίσετε τις μεγαλύτερες προσφορές. Στο Zara για παράδειγμα, ψάξτε για τα stands με την ένδειξη «Super Τιμές» για τις μεγαλύτερες εκπτώσεις, ενώ επισκεφθείτε τα ειδικά ράφια με γυναικεία ρούχα από 7€, παιδικά από 5€ και bebe από 3€. Στην Bershka θα βρείτε μερικές από τις καλύτερες εκπτώσεις αυτού του είδους, με έμφαση στα παντελόνια (από 7€), ενώ στα Benneton, οι εκπτώσεις ξεκινούν από 30%, οι μάλλινες ζακέτες στοιχίζουν 25€ ενώ τα σακάκια έχουν ποσοστό έκπτωσης 50%.
-Στα Bodytalk, για όσες ετοιμάζονται για το γυμναστήριο, θα βρείτε τα προϊόντα με την ένδειξη «Crime Sales» - τα αθλητικά γυναικεία ρούχα έχουν έκπτωση 40%.
-Στα ανδρικά Colin’s και Madiz Men (Παπανδρέου 19) εντοπίσαμε προσφορές 70% σε ακριβά πουλόβερ (που με την έκπτωση γίνονται προσιτά), ενώ όλα τα παντελόνια στοιχίζουν 40 ευρώ, οι ζακέτες 30-40€ και τα μπουφάν από 70€, όλα πολύς καλής ποιότητας και νεανικού/stylish «χαρακτήρα».
-Στα Calzedonia και στα Intimissimi εντοπίσαμε γενικές εκπτώσεις 30% σε γυναικεία και ανδρικά εσώρουχα, ενώ στα Αχιλλέας Accessories θα βρείτε τσάντες, πορτοφόλια και λοιπά αξεσουάρ στην μισή τιμή – επικεντρωθείτε στα ράφια γύρω από το ταμείο, στην είσοδο, όπου βρίσκονται τα προϊόντα με τις καλύτερες εκπτώσεις.
-Στο κατάστημα Green (Χαϊμαντά 14) θα βρείτε κλασικά, πολύ όμορφα ανδρικά ενδύματα με εκπτώσεις 40-50% στα πιο ακριβά είδη (παλτά, μπουφάν, πουλόβερ) και 25% σε μπλουζάκια, που είναι ούτως ή άλλως αρκετά φθηνά.



Κηφισιά

Η πιο classy αγορά της Αθήνας, περνάει και αυτή την… κρίση της. Στο εμπορικό κέντρο της Κηφισιάς, αυτό που ορίζεται από της οδούς Κασσαβέτη, Λεβίδου, και Κολοκοτρώνη, αρκετά είναι τα καταστήματα τα οποία έχουν κλείσει, ενώ οι εκπτώσεις για φέτος είναι σαφώς υψηλότερες συγκριτικά με άλλες χρονιές. Συγκεκριμένα:

* St-9: Κοσμήματα και ρούχα με έκπτωση μέχρι 50%.
* Kapolis: 30% με 50% έκπτωση σε όλα τα οπτικά.
* Marianna Stavropoulou: Τιμές στοκ σε όλα τα ρούχα από 20% μέχρι 50%.
* Milk and Honey: Έκπτωση 30% σε όλα τα ρούχα και 10% στα κοσμήματα.
* Soul Kitchen: Εκπτώσεις 25% σε συγκεκριμένα οικιακά είδη και σκεύη.
* Fan Fan: Έκπτωση 30% σε ανδρικά και γυναικεία ρούχα
* Hugo Boss: 50% έκπτωση σε συγκεκριμένα υποδήματα, 30-40% έκπτωση σε πουκάμισα.
* Moda per Due: 40% έκπτωση σε επιλεγμένα ρούχα και παπούτσια.
* Miss Symbolo: 40% σε ρούχα και 30% σε αξεσουάρ. 
* Detroit: 30% με 60% έκπτωση σε ρούχα, φορέματα, μπλούζες και παντελόνια και bazaar με ρούχα και φορέματα σε πολύ χαμηλές τιμές.
* Heel Athens: 20% έως 50% εκπτώσεις σε όλα τα φορέματα.
* Lacoste: 30% σε πουλόβερ και 40% στα πουκάμισα με το «κροκοδειλάκι».
* Gianetos: 20% με 50% σε πουκάμισα και κουστούμια.
* Zic –Ζac: 50% σε επιλεγμένα ρούχα και αξεσουάρ, όπως μπλούζες, κολάν, παντελόνια, ζακέτες, φούστες και φόρμες, τσαντάκια και σκούφους. 
* Rebecca Blu: 50% και 60% σε ρούχα, υποδήματα και αξεσουάρ της διάσημης φίρμας.
* Badila: 20% και 30% σε όλα τα ρούχα.
* Ch. Lentzos: 30%-50% έκπτωση σε ανδρικά και γυναικεία ρούχα.
* Lapin House: 40% έκπτωση σε ρούχα της παιδικής φίρμας.
* Oxford Company: 30% μέχρι 50% σε πουκάμισα.
* Fratteli Karida: Μέχρι και 40% σε τσάντες και παπούτσια.
* Nike: 30% σε φούτερ, φόρμες, κοντομάνικες, τζάκετ, αλλά και στα υποδήματα της αθλητικής φίρμας.
* Sugarfree: Εκπτώσεις μέχρι και 60% σε εσώρουχα, πιτζάμες, φόρμες, t-shirt και αξεσουάρ.
* Follie Follie: 30% και 40% σε επιλεγμένες τσάντες.
*Christina Koutra: Εκπτώσεις από 30% μέχρι 80% σε επιλεγμένα είδη.
*Xaris Kazakos: Εκπτώσεις μέχρι και 50% σε τσάντες και παπούτσια και 60% σε επιλεγμένα ρούχα.
* Aladin: 30% έκπτωση σε όλα τα ρολόγια Cartier, 50% σε τσάντες, ζώνες και πορτοφόλια και 20% σε ρολόγια.
*Intimissimi: 30% στα εσώρουχα της δημοφιλούς φίρμας.
*Venus Victoria: 10% σε καλσόν, 30% σε εσώρουχα και 50% σε πιτζάμες.
* Sergio Tachinni: Εκπτώσεις μέχρι 50% σε ρούχα και παπούτσια.
* Calzedonia: 30% έκπτωση σε εσώρουχα.
* Marks and Spencer: Εκπτώσεις μέχρι και 60% σε επιλεγμένα ρούχα και τιμές που ξεκινούν από 20€ για φορέματα και παντελόνια.
* Στρογγυλός: 20% σε όλα τα πουκάμισα.
*BSB: Εκπτώσεις μέχρι και 50% σε τζιν και ρούχα.



Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v