Εσώρουχα: Ανανέωση εκ των έσω

Εν όψει της φθινοπωρινής σεζόν ξεκινάμε την ανανέωση της γκαρνταρόμπας μας από τα συρτάρια του μπουντουάρ, αποκτώντας μερικά νέα σετ εσωρούχων, κατάλληλα για κάθε περίσταση…
Εσώρουχα: Ανανέωση εκ των έσω
Αναρωτιόμαστε αν είναι οι άνδρες ή οι γυναίκες που λατρεύουν περισσότερο τα γυναικεία εσώρουχα. Και αν ένα συρτάρι γεμάτο δαντελένια κιλοτάκια και σατέν στράπλες είναι ποτέ αρκετό για να «χορτάσει» τα αδηφάγα βλέμματα των πρώτων και τις αυτάρεσκες, αισθησιακές πόζες στον καθρέφτη, των δεύτερων.

Όποια κι αν είναι η απάντηση, το μόνο σίγουρο είναι πως ένα σετ νέων εσωρούχων, ακόμα κι αν δεν πρόκειται να το θαυμάσουν περισσότερα από δύο ζευγάρια μάτια, ανανεώνει την διάθεση και δημιουργεί την κατάλληλη ψυχολογία προς τον σκοπό για το οποίο είναι προορισμένο.

Το άνετο και καθημερινό

Body Makeup, από την συλλογή Triumph
Σετ από άνετο και ανάλαφρο ύφασμα που αγκαλιάζει το σώμα και σας κάνει να το νιώθετε σαν δεύτερο δέρμα. Τόσο το σουτιέν όσο και το σλιπ έχουν λεία τελειώματα για να μη διαγράφουν κάτω από τα ρούχα. Διατίθεται ακόμα σε λευκό, σαμπανιζέ και σοκολατί.

Τιμή σετ: Δεν είναι ακόμα διαθέσιμο στην αγορά, πάντως δεν θα ξεπερνά τα 50-60 ευρώ.
Δείτε πού θα το βρείτε εδώ.

Το sexy αθλητικό

Σουτιέν Adidas και σλιπ, από την συλλογή Stella McCartney
Κομψό και σούπερ βολικό σουτιέν από την συλλογή της Stella McCartney για την Adidas, το οποίο προσφέρει καλή στήριξη και είναι φτιαγμένο από ειδικό ύφασμα που «αναπνέει». Συνδυάστε το με το πολύ ελαστικό σλιπ από την κλασική συλλογή εσωρούχων της σχεδιάστριας.

Τιμή: σουτιέν 54 ευρώ (αγοράστε το online από εδώ), σλιπ 24,19 ευρώ (αγοράστε το online από εδώ.)

To «θα-κοιμηθώ-στην-κολλητή-μου-απόψε»

Sofia Floral Print, από την συλλογή Intimissimi
Balconette σουτιέν, για έξτρα στήριξη, και French Knickers, από μετάξι και τούλι, για άνεση και παιχνιδιάρικη διάθεση. Θα το βρείτε σε ρομαντικές, παστέλ αποχρώσεις. Δείτε περισσότερα σχέδια εδώ.

Τιμή: σουτιέν 32,90 ευρώ, knickers: 20,30 ευρώ.
Δείτε πού θα το βρείτε εδώ.

Το κομψό, βραδινό

Froth, από την συλλογή Venus Victoria
Push-up σουτιέν με διπλή ενίσχυση τύπου air-cookie, η οποία αφαιρείται, σε σχήμα V για βαθύ ντεκολτέ. Με ποιοτική δαντέλα που καλύπτει το σύνολο των cups και το πίσω μέρος, προσφέρει άριστη εφαρμογή και κράτημα ακόμα και για μεγάλα στήθη.

Τιμή: σουτιέν 15 ευρώ (με την έκπτωση), σλιπ: 6 ευρώ (με την έκπτωση).
Δείτε πού θα το βρείτε εδώ.

Το «δεν-θα-κοιμηθώ-καθόλου-απόψε» (ούτε εκείνος)

Esme Playsuit, από την συλλογή Agent Provocateur
Θα σας κοστίσουν κάτι παραπάνω, όμως θα… βγάλουν τα λεφτά τους. Τα εσώρουχα Agent Provocateur συνδυάζουν την πολυτέλεια με τον αισθησιασμό όσο τίποτε άλλο και το μόνο βέβαιο είναι ότι δεν θα μπορείτε να ξεκολλήσετε από τους απίθανους καταλόγους τους.

Τιμή: 280 ευρώ.
Αγοράστε το online από εδώ.

Έλενα Μπούλια
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v