Office style: Ντυθείτε έξυπνα με 50 ευρώ

Δείτε ρούχα και αξεσουάρ της ανοιξιάτικης σεζόν που θα ενισχύσουν το στιλ σας στο γραφείο, θα ταιριάξουν με τα περισσότερα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σας και δεν θα σας κοστίσουν μια περιουσία.
Office style: Ντυθείτε έξυπνα με 50 ευρώ
της Έλενας Μπούλια

Οι γυναίκες αγαπούν τα ψώνια γιατί τα ρούχα και τα αξεσουάρ τους φτιάχνουν την διάθεση. Και η καλή διάθεση είναι κάτι που όλες χρειαζόμαστε για να πάρουμε κουράγιο κάθε πρωί που ετοιμαζόμαστε για την δουλειά, ειδικά τον τελευταίο καιρό. Ανανεώστε, λοιπόν, έξυπνα την «εργασιακή» σας γκαρνταρόμπα προσθέτοντας κομμάτια που θα ενισχύσουν το στιλ σας, που θα ταιριάξουν με τα ήδη υπάρχοντα ρούχα «δουλειάς» σας και που δεν θα σας κοστίσουν περισσότερα από 50 ευρώ για να τα αποκτήσετε. Δείτε τις προτάσεις μας για την ανοιξιάτικη σεζόν.

Είσαι… smart and chic;

Επίλεξε στιλάτα αλλά οικονομικά κομμάτια που μπορείς να συνδυάσεις εύκολα με αυτά που ήδη έχεις και κάνε την διαφορά με εκκεντρικά αξεσουάρ.

- Στενή ελαστική φούστα Pull & Bear – τιμή: 3,99 ευρώ – δείτε τα καταστήματα
- Μπλούζα σε ίσια γραμμή, σε σατινέ ύφασμα, με τρουακάρ μανίκια και λεπτό δέσιμο στην πλάτη, από τα H&M – τιμή: 19,95 ευρώ – δείτε τα καταστήματα.
- Τουίντ καπέλο με κορδέλα και λουλούδια από τα Αχιλλέας Accessories – τιμή: 10,45 ευρώ – δείτε τα καταστήματα.
- Στενό πουκάμισο σε ίσια γραμμή με μανικετόκουμπα, από τα Mango – τιμή: 29,99 ευρώ – δείτε τα καταστήματα.

Είσαι… vintage;

Σίγουρα λατρεύεις τα ρομαντικά δαντελωτά φορέματα, τα παντατίφ που θα μπορούσε να φοράει στα νιάτα της η γιαγιά σου και τις χουχουλιάρικες ζακετούλες σε παλ χρώματα τις οποίες μπορείς να φορέσεις πάνω από -σχεδόν- τα πάντα τις δροσερές ανοιξιάτικες ημέρες.

- Δαντελωτό φόρεμα Pull & Bear – τιμή: 35,99 ευρώ – δείτε τα καταστήματα.
- Εμπριμέ μπλούζα με στρογγυλεμένο γιακά από 100% πολυεστέρα, στα Zara – τιμή: 29,95 ευρώ – δείτε τα καταστήματα.
- Μενταγιόν με αλυσίδα και πουλάκι, από τα Accessorize – τιμή: 12,90 ευρώ - δείτε τα καταστήματα.
- Μακριά ζακέτα από βαμβάκι και βισκόζη σε παλ ροζ. Θα την αγοράσετε online από το Topshop. τιμή: 47,40 ευρώ.

Είσαι… classic;

Αναζητάς ανδρόγυνα και άνετα ρούχα σε κλασικές γραμμές. Λατρεύεις τα σακάκια με μικρές λεπτομέρειες που προσδίδουν θηλυκότητα και τα παντελόνια είναι η δεύτερη φύση σου. Δεν θα πεις, όμως, όχι και σε ένα κομψό αλλά και casual φόρεμα.

- Κοντό σακάκι από 100% πολυεστέρα, γιακά με πέτο και «φουσκωμένους» ώμους, La Redoute. Διατίθεται και σε μπλε σκούρο. –τιμή: 30,50 ευρώ –αγοράστε το online από εδώ.
- Τσάντα από δερματίνη και ψάθα, με προσαρμόσιμο λουράκι για τον ώμο, στα H&M – τιμή:19,95 ευρώ – δείτε τα καταστήματα.
- Παντελόνι με λάστιχο στη μέση από ελαστίνη, βαμβάκι και λινό, από τα Zara. – τιμή: 49,95 ευρώ – δείτε τα καταστήματα.
- Φόρεμα σε γραμμή tulip, με ενιαίο πουκάμισο και φούστα, τρουακάρ μανίκια, από πολυεστέρα και βαμβάκι. Θα το βρείτε στα Mango. –τιμή: 39,99 ευρώ - δείτε τα καταστήματα.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v