Μοναδικά, χειροποίητα κοσμήματα από το Χρυσόψαρο στο Crisis Art Bazaar

Κοσμήματα σε εποχές κρίσης; Στο Crisis Art Bazaar, που πραγματοποιείται στον πολυχώρο Parapera από τις 11 έως τις 13 Νοεμβρίου, πρωτότυπα χειροποίητα κοσμήματα από το Χρυσόψαρο -και όχι μόνο- πωλούνται σε άκρως προσιτές τιμές.
Μοναδικά, χειροποίητα κοσμήματα από το Χρυσόψαρο στο Crisis Art Bazaar
Από τον περασμένο Μάιο, στο πλέον υποβαθμισμένο κομμάτι του κέντρου, στην ευρύτερη περιοχή του Αγ. Παντελεήμονα, δημιουργήθηκε ένας καινούργιος πολυχώρος, το Parapera!

Στεγάζεται σε ένα γωνιακό νεοκλασσικό κτίριο στην διασταύρωση της Αχαρνών (στο 61) με την οδό Φερρών. Εκεί φιλοξενούνται νέοι χειροτέχνες με χαμήλο budget και φρέσκες ιδέες. Επίσης, διοργανώνονται διάφορες εκδηλώσεις, σεμινάρια χειροτεχνίας και άλλες καλλιτεχνικές δραστηριότητες.

Το τριήμερο 11-13 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί εκεί ένα bazaar με τίτλο CrisisArtBazaar, όπου θα πωλούνται διάφορα χειροτεχνήματα, σε τιμές προσαρμοσμένες στην κρίση!

Ένας από τους εκθέτες (περίπτερο 1) θα είναι και το εργαστήριο κοσμημάτων «Χρυσόψαρο» (Ν.Βότση 48, Κ.Πατήσια, τηλ. 6977 236 132 –πώληση χονδρική και λιανική). Εκεί θα βρείτε χειροποίητα κοσμήματα από ασήμι και άλλα υλικά, των οποίων οι τιμές κυμαίνονται από 8 έως 90 ευρώ. Τα κοσμήματα, όπως μας λέει η Σοφία που τα κατασκευάζει, είναι εμπνευσμένα από την φύση και τα παραμύθια και τα περισσότερα κοσμούνται από ημιπολύτιμους λίθους (δείτε Photo Gallery).

Εφόσον το επιθυμείτε μπορείτε να ζητήσετε από το «Χρυσόψαρο» κάποια ειδική παραγγελία, ώστε να δημιουργήσουν ένα μοναδικό κόσμημα αποκλειστικά για εσάς.

Είναι σημαντικό να στηρίξουμε ηθικά τους νέους καλλιτέχνες- δημιουργούς, σε μια τόσο δύσκολη εποχή. Γι’αυτό δίνουμε ραντεβού στο Parapera από την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 17,00 με 22,00 και το Σαββατοκύριακο 12 και 13 Νοεμβρίου 12,00-22,00 και κάνουμε shopping με νόημα.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v