Ημέρα του πατέρα: Μικρά δωράκια για μεγάλες αγάπες

Νοσταλγός του rock’n’roll, βιβλιοφάγος, gadgetάκιας, εργασιομανής. Σε όποια κατηγορία και αν ανήκει ο… άνδρας της ζωής σας, έχουμε ένα δώρο που θα λατρέψει. Και μια πολύ καλή αφορμή για να του το δώσετε αυτήν την Κυριακή.
Ημέρα του πατέρα: Μικρά δωράκια για μεγάλες αγάπες
Ακριβώς όπως γιορτή της μητέρας, του περιβάλλοντος ή των ερωτευμένων (θα έπρεπε να) είναι κάθε μέρα, έτσι και οι μπαμπάδες αυτού του κόσμου δεν γιορτάζουν, στην πλειοψηφία τους, την τρίτη Κυριακή του Ιουνίου ως ιδιαίτερη ημέρα. Και δεν υπάρχει τίποτα λάθος σε αυτό. Όπως δεν υπάρχει, αντίστοιχα, και τίποτα λάθος στο να εκμεταλλευτούμε αυτήν την –έστω αφελή– αφορμή για να τους εκφράσουμε έμπρακτα την αγάπη μας με ένα μικρό δωράκι, που ναι, θα μπορούσαμε να τους αγοράσουμε οποιαδήποτε άλλη μέρα του χρόνου. Αλλά δεν το έχουμε κάνει –τουλάχιστον όχι πρόσφατα.

Για τον περιπετειώδη μπαμπά: Ένα τρίωρο canoe – kayak στο Λάδωνα, και ένα πλήρες γεύμα barbecue για την τελική επιβράβευση. Το δώρο – εμπειρία, μαζί με πολλές ακόμη πρωτότυπες ιδέες, θα βρείτε στο Days 4U, και θα σας κοστίσει 47 ευρώ.

Για τον bon viveur μπαμπά: Καλάθι με δύο φιάλες κόκκινο κρασί Merlot Ν. Λαζαρίδη, δύο μπουκάλια Sauvignon-Semillon Ν. Λαζαρίδη και ένα rustic μεταλλικό φαναράκι. Θα το βρείτε στην τιμή των 86 ευρώ στο WineShop.gr, μαζί με πολλές ακόμη προτάσεις για τους bon viveur μπαμπάδες.

Για τον μπαμπά – βιβλιοφάγο: Το μυθιστόρημα του Δημήτρη Μπουραντά, «Όλα σου τα ’μαθα, μα ξέχασα μια λέξη», που πραγματεύεται τρυφερά την αγωνία ενός πατέρα να δώσει όλες τις γνώσεις - εφόδια ζωής στην κόρη του. Αγοράστε το online, στην τιμή των 17 ευρώ, από το Public.

Για τον gadget-άκια μπαμπά: Μίνι βιντεοκάμερα (camcorder αν προτιμάτε) Toshiba Camileo S20, για να τραβά φωτογραφίες και βίντεο όλο το καλοκαίρι. Αγοράστε την online από το e-shop.gr, στην τιμή των 105 ευρώ.

Για τον μουσικόφιλο μπαμπά: Το cd «Εδώ Λιλιπούπολη» με τα τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι για τη θρυλική εκπομπή του Τρίτου Προγράμματος, που θα τον «ταξιδέψει» δεκαετίες πίσω. Θα το βρείτε online στο Greek Books, στην τιμή των 10 ευρώ.

Για τον trendy μπαμπά: Το T-shirt Tipster, 100% βαμβακερό και δροσερό, που βρήκαμε στο La Redoute, στην τιμή των 15,90 ευρώ.

Για τον θεατρόφιλο μπαμπά: Εισιτήρια για τις παραστάσεις του Φεστιβάλ Αθηνών, τα οποία μπορείτε να αγοράσετε online από το επίσημο site. Ίσως η καλύτερη επιλογή για την Κυριακή, το εξαιρετικό «Raoul» του εγγονού του Charlie Chaplin, James Thierree, στο Θέατρο Rex. Τα εισιτήρια κοστίζουν 20 ευρώ.

Για τον εργασιομανή μπαμπά: Η επιχρυσωμένη πένα Lombard, που βρήκαμε στη Ricardo, στην τιμή των 60 ευρώ.

Ηρώ Κουνάδη
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v