Δέκα δώρα για του Αγίου Δημητρίου

Η μέρα που γιορτάζει η... μισή Ελλάδα πλησιάζει. Αν το σκέφτεστε ακόμα για το τι θα πάρετε δώρο στον Δημήτρη ή στην Δήμητρα, έχουμε να σας προτείνουμε δέκα επιλογές για κάθε γούστο και τσέπη, ώστε να μείνουν αμφότεροι ευτυχισμένοι.
Δέκα δώρα για του Αγίου Δημητρίου
Δημήτρης, Μίμης, Ντίμης, Μήτσος, Δήμητρα, Ντίμη, Μιμή, όπως και να τους/τις αποκαλούμε, αυτήν την Δευτέρα έχουν την τιμητική τους. Στις 26 Οκτωβρίου ο πολιούχος της Θεσσαλονίκης γιορτάζει και οι περισσότεροι από εσάς ήδη θα έχετε βγει στο... κυνήγι του ιδανικού δώρου για το αγαπημένο σας πρόσωπο. Για να σας ανακουφίσουμε από το κουραστικό πέρα δώθε σε μαγαζιά και καταστήματα, σας προτείνουμε 10 δώρα που αναμφίβολα δεν θα περάσουν απαρατήρητα.

Για την Δήμητρα ή Ντίμη ή Μιμή ή...

Vip Spa Χαλάρωσης και Ευεξίας από το Days4u
To  Days4u σε συνεργασία με το Aithra Spa του ξενοδοχείου Πεντελικόν στο Κεφαλάρι προσφέρει το απόλυτο δώρο χαλάρωσης και αναζωογόνησης στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο. Χαρίστε στο αγαπημένο σας πρόσωπο ένα τετράωρο πλήρους ευεξίας με ένα ωριαίο μασάζ αρωματοθεραπείας, ένα μασάζ προσώπου, λαιμού και ντεκολτέ με πουγκιά από φύκια, μία θεραπεία προσώπου, μανικιούρ και πεντικιούρ. Στο μασάζ αρωματοθεραπείας χρησιμοποιούνται αιθέρια έλαια που θα την ανακουφίσουν από το στρες. Στην συνέχεια θα απολαύσει μια χαλαρωτική θεραπεία για τους πονοκεφάλους με μασάζ σε ενεργειακά σημεία στο πρόσωπο το λαιμό και το ντεκολτέ και θα συνεχίσει με Blue Mask Laminaria, μια θεραπεία ενυδάτωσης και σύσφιξης προσώπου με φύκια laminaria. Η εμπειρία ολοκληρώνεται με μανικιούρ και πεντικιούρ.
Τιμή: 220€ + 4.50€ για συσκευασία δώρου.
Πληροφορίες - κρατήσεις: 210 2721040

Λουλούδια από το Flowernet
Ό,τι και αν σας πουν για το πόσο ξεπερασμένα είναι τα λουλούδια σε γιορτή ή γενέθλια αγνοήστε τους. Μία ανθοδέσμη γοήτευε και πάντα θα γοητεύει αυτήν που την δέχεται. Μπαίνοντας στην ιστοσελίδα του Flowernet έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα από έναν μεγάλο αριθμό λουλουδιών και συνθέσεων που δεν πρόκειται να αφήσουν κανέναν (ή μάλλον καμία) ασυγκίνητη. Αν λοιπόν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε το... πατροπαράδοτο δώρο της ανθοδέσμης,κάντε το όπως πρέπει. Εισάγετε την διεύθυνση της εορτάζουσας, επιλέξτε κάποιο από τα προτεινόμενα δώρα, κάντε log in χρησιμοποιώντας το mail σας, χρησιμοποιήστε την πιστωτική σας για να παραγγείλετε τα λουλουδιά και... αυτό ήταν! Η εορτάζουσα θα παραλάβει τα λουλούδια μαζί με τις ευχές σας. Σημειώστε πως με κάθε αγορά από το flowernet κερδίζετε tokens, εξασφαλίζοντας έκπτωση στις επόμενες παραγγελίες. Επιλέξτε κάποια από τις προτεινόμενες ανθοδέσμες και εντυπωσιάστε το αγαπημένο σας πρόσωπο.
Τιμή: Από 29€ μέχρι 115€, ανάλογα με την ανθοδέσμη.
Πληροφορίες: 210 89 40 100

Lancome Hypnose Eau de Parfum 50ml
Οι γυναίκες τρελαίνονται για αρώματα. Αποδεδειγμένα. Εμείς γνωρίζουμε πόσο δύσκολο είναι να επιλέξετε το σωστό άρωμα για μια γυναίκα. Το γυναικείο Hypnose της Lancome όμως, το πεντηκοστό άρωμα του διάσημου οίκου έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για τις απαιτητικές γυναίκες. Αν αποφασίσετε να κάνετε δώρο ένα άρωμα που θα αναδείξει την δυναμικότητα της γυναίκας και τα προσωπικά της χαρίσματα, τότε το Hypnose θα πρέπει να είναι η πρώτη σας επιλογή. Εκπέμπει αισθησιασμό και σαγήνη, χάρη στα συστατικά της βανίλιας και στις ρίζες σανταλόξυλου που το χαρακτηρίζουν. Το άρωμα είναι βασισμένο στο Passion Flower και το γιασεμί Sambac, τα αρώματα των οποίων, όπως υποδηλώνει και το ονομά του, υπνωτίζουν τις αισθήσεις. Οι oriental νότες των τροπικών λουλουδιών έρχονται για να τελειοποιήσουν μόνο την σύνθεση ενός ελιξίριου ομορφιάς και θηλυκότητας.
Τιμή: 89€ από το plus4u

Tinker Bell Star Pendant από την Swarovski
Τα κοσμήματα πάντα γοητεύουν τις γυναίκες. Το είχε τραγουδήσει και η Μέριλυν. Αν θέλετε όμως το δώρο σας να ξεχωρίσει πραγματικά από τα μονότονα δαχτυλίδια, μενταγιόν και σκουλαρίκια, τότε η Swarovski έχει να σας προτείνει κάτι διαφορετικό. Εντάξει, έβαλε βέβαια και η Disney το... χεράκι της, αλλά η συγκεκριμένη δημιουργία του γνωστού οίκου είναι πραγματικά εντυπωσιακή και πρωτότυπη. Πρόκειται για το ολοκαίνουργιο μενταγιόν στο σχήμα της νεράϊδας Tinkerbell από το παιδικό παραμύθι του Peter Pan. Χαρίστε την στο αγαπημένο σας πρόσωπο και αφήστε την μαγεία και την... αστερόσκονή της να γοητεύσει εορτάζουσες και μη. Η νεράϊδα είναι τοποθετημένη πάνω σε ένα κρεμαστό κόσμημα με ασημένια αλυσίδα ροδίου, η οποία αντέχει σε γρατζουνιές και δίνει λευκή εικόνα αντανάκλασης στο κόσμημα. Με κρύσταλλους peridot που έχουν τοποθετηθεί με την μέθοδο Pointiage, η παραμυθένια νεράϊδα κρατάει με περηφάνια ένα αστέρι στα χέρια σας. Αστέρι που θα λάμπει όπως και το πρόσωπο της τυχερής που θα το χαρίσετε..
Τιμή: 100€ από την ιστοσελίδα της Swarovski.

Πέδιλα Jimmy Choo
Αν είστε διατεθειμένοι να δώσετε "κάτι παραπάνω" για να αγοράσετε υποδήματα στην εορτάζουσα, τότε σίγουρα θα της αξίζει το καλύτερο. Και τι καλύτερο για μία γυναίκα από ένα ζευγάρι πέδιλα του διάσημου σχεδιαστή μόδας Jimmy Choo. Ναι, είναι αυτά που φόραγε η Κάρι Μπράντσοου στο Sex and the City και ναι, το πιο πιθανό είναι να σας μείνει στα... χέρια όταν θα της τα φορέσετε στα πόδια! Το χρυσαφένιο δέρμα, το τακούνι 12 πόντων και τα ντελικάτα δεσίματά τους, όλα συντελούν στον εντυπωσιακό χαρακτήρα των πέδιλων που θα γίνουν απαραίτητα στις νυχτερινές εξόδους της - και όχι μόνο. Μπορεί επίσης να τα συνδυάσει με το παραπάνω κόσμημα από την Swarovsky και να γίνει πραγματικά το επίκεντρο της βραδιάς. Είστε έτοιμοι να της χαρίσετε ένα δώρο που θα της μείνει αξέχαστο; 
Τιμή: 575€ (σε προσφορά), από το net-a-porter.  

Για τον Δημήτρη, τον Μίμη, τον Μήτσο, τον Ντίμη τον...

Το Χαμένο Σύμβολο - Νταν Μπράουν
Αμφιλεγόμενος συγγραφέας. Είτε τον μισείς είτε τον αγαπάς. Αν έχετε την παραμικρή υποψία ότι ο φίλος σας ενδιαφέρεται έστω και λίγο για αστυνομικό μυστήριο, συνωμοσίες και ατελείωτους γρίφους, τότε μην το σκεφτείτε. Πηγαίντε το συντομότερο στο πιο κοντινό σας βιβλιοπωλείο και αγοράστε του Το Χαμένο Σύμβολο. Καθώς ανοίγει η αυλαία του μυθιστορήματος, ο γνωστός μας Ρόμπερτ Λάνγκντον, καθηγητής  στο Χάρβαρντ και ειδικός σε θέματα κρυπτολογίας, καλείται απρόσμενα να δώσει μια βραδινή διάλεξη στο κτίριο του αμερικανικού Καπιτωλίου. Μέσα σε διάστημα ελάχιστων λεπτών από την άφιξή του όμως, η βραδιά παίρνει αλλόκοτη τροπή. Ένα μυστηριώδες αντικείμενο, περίτεχνα κωδικοποιημένο, ανακαλύπτεται στο κτίριο του Καπιτωλίου. Ο Λάνγκντον αντιλαμβάνεται ότι το αντικείμενο είναι μια πανάρχαιη πρόσκληση, ένα μήνυμα που προορίζεται να αποκαλύψει στον αποδέκτη του τα χαμένα μυστικά της σοφίας του αποκρυφισμού. Το βιβλίο έκανε εντυπωσιακό "άνοιγμα" στα βιβλιοπωλεία πουλώντας 2.000.000 αντίτυπα παγκοσμίως μόλις σε μία εβδομάδα.
Τιμή: 21.60€ από τον Παπασωτηρίου.

ION iCUE Music Mixing Station
Ένα πρωτότυπο δώρο για αυτούς που ασχολούνται με μουσική και έχουν όνειρο να γίνουν έστω και για λίγο... Armin Van Buuren. Εντάξει, μπορεί να τα παραλέμε, αλλά το συγκεκριμένο σύστημα προσφέρει πολλές δυνατότητες στο χρήστη. Το ION iCUE επιτρέπει να κάνετε μίξεις σε φακέλους MP3, απευθείας από τον υπολογιστή σας. Διαθέτει επαγγελματικό λογισμικό και μια κονσόλα, ώστε να μπορείτε να μιξάρετε και να καταγράφετε τη ψηφιακή μουσική σας. Οι δύο ειδικοί τροχοί σας δίνουν την αίσθηση του αξέχαστου βινύλιου, καθώς σας επιτρέπουν να προχωράτε τα κομμάτια σας και να σκρατσάρετε. Με το λογισμικό που διαθέτει ενσωματωμένη δειγματοληψία για πραγματοποίηση ομαλής μετάβασης από ένα κομμάτι στο επόμενο, θα κάνετε πρόγραμμα σαν επαγγελματίας DJ. Αφού καταγράψετε το πρόγραμμα σας, θα έχετε τη δυνατότητα να το ακούτε στο iPod σας ή σε κάποια άλλη ηχητική συσκευή.
Τιμή: 166 € από το e-gadgets.

Dsquared2 He Wood Rocky Mountain Eau de Toilette
Από τα πιο γνωστά και ιδιαίτερα ανδρικά αρώματα, με την υπογραφή του διάσημου οίκου μόδας Dsquared. O Dean και ο Dan έκαναν πάλι το θαύμα τους, δημιουργώντας ένα άκρως αρρενωπό άρωμα. Εμπνευσμένο από τα Καναδικά βραχώδη όρη, μία δημιουργία για τους λάτρεις της φύσης, το άρωμα Dsquared2 He Wood Rocky Mountain, πλαισιώνεται από θερμές σημειώσεις ξύλου σε συνδυασμό με νότες κεχριμπαριού, κρίνου και λευκού πιπεριού. Η ξυλώδης οσφρητική δομή, δροσερή και αρρενωπή σε πλήρη αρμονία με τα ιώδη φύλλα, τη βιολέτα και ήπια βετιβερία, ταξιδεύει σε ένα ατμοσφαιρικό, παραδεισένιο δάσος παρέχοντας μία γλυκιά, δροσερή αίσθηση.
Τιμή: 60€ από το e-men.

Agricola
Αν ο φίλος σας είναι "κολλημένος" με το Farmville στο Facebook ή έστω αν πιστεύετε ότι η αγορά ενός επιτραπέζιου παιχνιδιού είναι το καλύτερο δώρο που μπορείτε να κάνετε στο αγαπημένο σας πρόσωπο, τότε σας συστήνουμε ανεπιφύλακτα αυτό το παιχνίδι. Με παραπάνω από 15 διακρίσεις σε παγκόσμια κλίμακα, το Agricola είναι ένα κλασσικό παιχνίδι οικονομικής ανάπτυξης. Δημιουργήθηκε από τον Uwe Rosenberg και κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2007. Το 2008 μεταφράστηκε στα Αγγλικά. Ποιός είναι ο σκοπός του; Στο Agricola, είστε ένας αγρότης που ζει σε μια ξύλινη καλύβα με τη σύζυγο του. Σε κάθε γύρο μπορείτε να κάνετε μόνο δυο ενέργειες, μια για εσάς και μια για τη σύζυγο σας. Οι δραστηριότητες αυτές έχουν να κάνουν με το αγρόκτημα. Μπορείτε να μαζέψετε πηλό, ξύλο, πέτρες, να χτίσετε φράχτες κ.ο.κ. Μπορείτε επίσης να κάνετε και παιδιά, προκειμένου να "βγάζουν" περισσότερη δουλειά, αλλά πρώτα θα πρέπει να επεκτείνετε το σπίτι σας και να βρείτε τρόπο να τα ταΐσετε. Για το παιχνίδι έχουν βγει πέντε expansions που προσθέτουν περισσότερο βάθος, στο ήδη ενδιαφέρον gameplay.
Τιμή: 70€ από την Κάισσα.

Navy Cotton Twill Cropped Mac από το Topman
Τα πρώτα κρύα έκαναν την εμφάνισή τους και ένα ανδρικό παλτό είναι ο,τι πρέπει για δώρο αυτήν την περίοδο. Είναι σίγουρο ότι ο παραλήπτης θα το εκτιμήσει δεόντως, πολύ περισσότερο όταν πρόκειται για δημιουργία της γνωστής αλυσίδας Topman. O επενδύτης αυτός όπως ονομάζεται, είναι στην μόδα από πέρσι και φέτος φοριέται πολύ. Θυμίζει Navy ντύσιμο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί άνοιξη αλλά και φθινόπωρο. Είναι βαμβακερό με επένδυση, σε χρώμα μπλε, με τα καφέ κουμπιά στην μπροστινή πλευρά να κάνουν όμορφη αντίθεση. Όλα αυτά σε μια πολύ λογική τιμή για ένα τέτοιο πανωφόρι.
Τιμή: 66€ από το Topman.

Επιμέλεια: Νικόλας Γεωργιακώδης
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v