Folli Follie: Η χειμερινή συλλογή χορεύει... jazz

Σε ένα κατάμεστο Mall, με jazz ήχους και εντυπωσιακά χορευτικά παρουσίασε πρόσφατα την ολοκαίνουργια συλλογή της για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2009-2010 η Folli Follie και το In2life ήταν εκεί για να δοκιμάσει τα λαμπερά κοσμήματα και τα πρωτότυπα αξεσουάρ.
Folli Follie: Η χειμερινή συλλογή χορεύει... jazz
It’s showtime again
The world is your stage
Go flirt, dance and live
The Folli Follie way

Σε ένα κατάμεστο Mall, με jazz ήχους και εντυπωσιακά χορευτικά παρουσίασε την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου την ολοκαίνουργια συλλογή της για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2009-2010 η Folli Follie, και το In2life ήταν εκεί για να δοκιμάσει τα λαμπερά κοσμήματα και τα πιο πρωτότυπα αξεσουάρ της σεζόν.

Η Folli Follie ανέβηκε στην σκηνή με παιχνιδιάρικη διάθεση και ανάλαφρη κομψότητα για ένα μαγευτικό show όπου ξεχώρισαν το σατέν, η δαντέλα και τα κρόσσια, τα ογκώδη μοτίβα λουλουδιών και τα χυμώδη κόκκινα χείλη που γέμισαν την ατμόσφαιρα με ανέμελη διάθεση. Με αναφορές στην εποχή της τζαζ και σύνθημα «ζήσε τη ζωή στο έπακρο», το show time περιλάμβανε εντυπωσιακές εμφανίσεις και deco γραφικά σχέδια. Και όπως θα δείτε και εσείς από τις φωτογραφίες (Photo Gallery) αυτή η συλλογή είναι εμπνευσμένη από την μόδα του ’20 και του ’30, την μόδα που αντικατοπτρίζει την φύση της τζαζ μουσικής, βασισμένη στον αυτοσχεδιασμό και τον πειραματισμό.

Το show της Folli Follie ξεκινά με τη συλλογή αξεσουάρ All that Jazz. Μια ολοκληρωμένη σειρά από ευρύχωρες καθημερινές τσάντες (η συγκεκριμένη της φωτογραφίας είναι στα 190 ευρώ) και εκπληκτικά μικρά αξεσουάρ με προσοχή στη λεπτομέρεια. H αρχική σύλληψη όσον αφορά στην υφή, το σχέδιο, το χρώμα, εμπλουτίζεται με νέα στοιχεία, ακριβώς όπως ο καλλιτέχνης της τζαζ βασίζεται στον αυτοσχεδιασμό. Κάθε κομμάτι περιγράφει μια ιστορία με αρχή και τέλος και ισορροπεί ανάμεσα σε σκούρους και φωτεινούς τόνους.

Συμπληρωματική ως προς τη συλλογή αξεσουάρ, η σειρά κοσμημάτων All that Jazz αποτελείται από κοσμήματα που δημιουργούν fashion statement σε ένα δημιουργικό παιχνίδι υλικών, με πρωταγωνιστές μια μοναδική γκάμα από charm pendants. Από σαξόφωνα, ψηλά τακούνια και χυμώδη κόκκινα χείλη μέχρι art deco σχέδια και πέρλες σε πιο σοφιστικέ ύφος, η συλλογή κοσμημάτων All that Jazz μεταφέρει το ρυθμό μιας εποχής που αποτέλεσε πηγή αληθινής έμπνευσης, μια έκρηξη αχαλίνωτης δημιουργικότητας και νέου οπτιμισμού.

Και όλα αυτά σε εξαιρετικά προσιτές τιμές, οι οποίες κυμαίνονται στα 150 ευρώ για τα κολιέ, στα 100 ευρώ για τα βραχιόλια (αυτό της φωτογραφίας είναι στα 150 ευρώ), στα 60 ευρώ για τα σκουλαρίκια, στα 40 ευρώ για τα δαχτυλίδια και στα 100 με 150 ευρώ για τις τσάντες (θα δείτε τις ακριβείς τιμές και θα μπορείτε να αγοράσετε on-line τα προϊόντα Folli Follie σύντομα από το e-shop, στο site της εταιρίας).

All that Jazz… All that Folli Follie!
Η Folli Follie προσφέρει ολοκληρωμένες προτάσεις μόδας, ένα “full fashion concept”, με μια πλούσια συλλογή κοσμημάτων, ρολογιών και αξεσουάρ. Στη φράση «προσιτή πολυτέλεια στο πνεύμα της μόδας» συμπυκνώνεται η φιλοσοφία της διεθνούς εταιρείας που δημιουργεί μόδα σε 25 χώρες, με περισσότερα από 380 σημεία πώλησης ανά τον κόσμο.

Folli Follie (δείτε τις ακριβείς διευθύνσεις των καταστημάτων στα Σχετικά Links)
Κεντρική διάθεση:
23ο χλμ. Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας
Άγιος Στέφανος Αττικής 145 65
Τηλ.: 210-6241000
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v