Swarovski Evanescent: Πολύτιμη... ανοιξιάτικη διάθεση

Tangerine Dream, Berry Berry και Love Affair ονόμασε η Swarovski τα κοσμήματα της νέας της συλλογής, Evanescent, που παραπέμπει, όπως και το όνομά της, στην ανάλαφρη, ερωτική διάθεση της ωραιότερης εποχής του χρόνου.
Swarovski Evanescent: Πολύτιμη... ανοιξιάτικη διάθεση
Για πρώτη φορά, η Swarovski παρουσιάζει τη μίνι συλλογή «Evanescent», με υπέροχα εποχικά αξεσουάρ που διατίθενται από το Μάρτιο του 2009 σε περιορισμένο αριθμό και μόνον σε επιλεγμένα καταστήματα.

Tangerine Dream
Είναι προφανές ότι το χρώμα του φετινού καλοκαιριού θα είναι το padparadscha, ένα κοραλλένιο πορτοκαλί που έφερε στο προσκήνιο η Swarovski για όσες λατρεύουν τα φωτεινά, αισιόδοξα χρώματα. Το «Tangerine Dream», που είναι εμπνευσμένο από σχήματα της φύσης, είναι ένα μακρύ κολιέ που αποτελείται από ακανόνιστα επίπεδα κομμάτια εποξικής ρητίνης, τα οποία αναδεικνύονται κομψά από κρύσταλλα σε παρόμοιες αποχρώσεις και Fuchsia, που τοποθετήθηκαν με την τεχνική Pointiage®. Πρόκειται για το απαραίτητο αξεσουάρ που δεν πρέπει να λείπει από καμία μοδάτη γκαρνταρόμπα και συνδυάζεται με ασορτί σκουλαρίκια ή φοριέται μόνο του σαν απλό μενταγιόν.

Berry Berry
Το σύνθημα του φετινού καλοκαιριού είναι «το μέγεθος μετράει»: όγκος και χλιδή. Το κολιέ «Berry Berry» συνοψίζει αυτή την ακραία τάση με τις ματ, γυαλιστερές και μεταλλικές χάντρες που «παίζουν» με τις καμπύλες και την πολυτέλεια. Οι πασχαλίτσες και τα πολύχρωμα πέταλα από κρύσταλλο pavé και εποξική ρητίνη αναδεικνύουν τα σκούρα στοιχεία του κολιέ. Η σειρά, που περιλαμβάνει κοντό κολιέ, δαχτυλίδι και σκουλαρίκια κρίκους, είναι το απόλυτο αξεσουάρ της εποχής, που θα αναδείξει όλα τα μικροσκοπικά καλοκαιρινά τοπ.

Love Affair
Στο πνεύμα της καλοκαιρινής ερωτικής διάθεσης, το κολιέ «Love Affair» με τους λεπτεπίλεπτους κρίκους σχηματίζει την παγκόσμια λέξη «Love» με κρύσταλλα pavé σε αποχρώσεις Aqua, Amethyst ή Crystal, για ξεχωριστές εμφανίσεις.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v