Πρωτότυπα μανικετόκουμπα από την Links of London

Με δύο νέες, πρωτότυπες συλλογές ανδρικών μανικετόκουμπων, την αρρενωπή Mechanical και την πρωτοποριακή Menagerie, η Links of London φροντίζει, για ακόμα μία φορά, τον άνδρα που παραμένει κομψός και όταν οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν.
Πρωτότυπα μανικετόκουμπα από την Links of London
Η Links of London παρουσιάζει δύο νέες πρωτότυπες συλλογές από μανικετόκουμπα για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2009, οι οποίες έρχονται να προστεθούν στην πλούσια γκάμα ανδρικών κοσμημάτων και αξεσουάρ της γνωστής βρετανικής εταιρείας.

Η πρώτη συλλογή Mechanical αποτελείται από μανικετόκουμπα, σε αρρενωπό ύφος και σε σχέδια που είναι εμπνευσμένα από τις μηχανές των αυτοκινήτων και τα εξαρτήματά τους. Κύρια χαρακτηριστικά τους οι περιστρεφόμενοι μεταλλικοί δίσκοι και η βασική λεπτομέρεια της βίδας, που υπάρχει σε όλη τη συλλογή. Σε μια ποικιλία σχεδίων με λεπτομέρειες από μπλε και μαύρο ατσάλι PVD, οι λείες επιφάνειες συνδυάζονται με τις σκληρές γωνίες, δημιουργώντας ένα άκρως δυναμικό look.

Τα μανικετόκουμπα της σειράς Mechanical παραπέμπουν στο χαρακτηριστικό design της συλλογής ρολογιών Driver, που έκανε την πρώτη της εμφάνιση πριν από δύο χρόνια και σημειώνει μεγάλη επιτυχία διεθνώς. Σχέδια που ενσαρκώνουν το απολαυστικό αίσθημα της γρήγορης οδήγησης, και διαθέτουν ένα πρωτότυπο αλλά ταυτόχρονα διαχρονικό ύφος για τους άντρες, που θέλουν να ξεχωρίζουν. Τιμές από 130€ έως 175€.

Συνδυάζοντας το πρωτοποριακό design με τη φαντασία, η δεύτερη συλλογή Menagerie εκπλήσσει ευχάριστα, περιλαμβάνοντας μορφές ζώων και άλλων στοιχείων της φύσης έτσι όπως δεν τα είχατε φανταστεί ποτέ. Τα ασημένια μανικετόκουμπα της σειράς παίρνουν τη μορφή χελώνας και άλλων ζώων, ενώ ένα εντυπωσιακό όστρακο κλείνει μέσα του τον Τιτανικό σε μικρογραφία. Μοναδικές δημιουργίες με ένα στοιχείο εκκεντρικότητας για τους άντρες που τους αρέσει να τολμούν κάτι το διαφορετικό.

Η συλλογή περιλαμβάνει ακόμα τα περίφημα μανικετόκουμπα σε σχήμα σολομού που έκαναν διάσημη τη Links of London το 1990, και φέτος επαναλανσάρονται με ανανεωμένο και σύγχρονο ύφος. Τιμές από 130€ έως 170€.

Links of London Boutiques:
Αμερικής 2 & Στοά Σπυρομήλιου, CityLink, Αθήνα, τηλ.: 210-3235217
Golden Hall, Λ. Κηφισίας 37Α, Μαρούσι, τηλ.: 210-6855848
Τσιμισκή 22, Θεσσαλονίκη, τηλ.: 2310-239184
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v