Red Rose: Ρομαντισμός σε τρία κλικ

Μοναδικές ιδέες για δώρα υψηλής αισθητικής και –κυρίως– αισθηματικής αξίας, από την απλή αποστολή 19 κατακόκκινων τριαντάφυλλων μέχρι τη διακόσμηση ενός ολόκληρου σπιτιού με κεριά και ροδοπέταλα, παρέχει το ηλεκτρονικό κατάστημα Red Rose για κάθε μικρή ή μεγάλη στιγμή.
Red Rose: Ρομαντισμός σε τρία κλικ
* Το in2life σε συνεργασία με το RedRose.gr προσφέρει σε τρεις αναγνώστες από ένα Red Rose Box των 101, 39 ή 29 τριαντάφυλλων. Στείλτε τώρα e-mail μέσω των «Σχολίων» για να δηλώσετε συμμετοχή στον διαγωνισμό. Η παράδοση των Red Rose Boxes του διαγωνισμού θα πραγματοποιείται μόνο εντός Αττικής, και μέχρι τις 31/12/2007.

Στην αντίληψη που θέλει τους σύγχρονους, φρενήρεις ρυθμούς ζωής να μας έχουν καταστήσει κυνικούς και υλιστές, ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με concept απαντά… ρομαντικά, επιμένοντας ότι και σήμερα ερωτευόμαστε, αγαπάμε, συμπαθούμε, νιώθουμε την ανάγκη να πούμε ευχαριστώ ή απλά να κάνουμε κάποιον να χαμογελάσει –και όλα αυτά δεν τα εκφράζουμε μόνο με τρυφερά SMS και e-mails, αλλά και με τον κλασσικό, παραδοσιακό τρόπο. Με λουλούδια. Πιο συγκεκριμένα, με τριαντάφυλλα.

Το RedRose.gr δημιουργήθηκε για όλους όσοι αναζητούν το τέλειο δώρο για μια ξεχωριστή στιγμή –χωρίς αυτό να αναιρεί το γεγονός ότι οποιαδήποτε στιγμή μπορεί να είναι ξεχωριστή, αρκεί να αντιμετωπίζεται ως τέτοια. Το δώρο που θα εκφράσει συναισθήματα, θα συγκινήσει, θα ευχαριστήσει, θα φτιάξει τη μέρα κάποιου, χωρίς να είναι το τελευταίο gadget της αγοράς αλλά που θα διαθέτει συναισθηματική –ή έστω, για τους κυνικούς, αισθητική– αξία με το συμβολικό του μήνυμα.

Στο εύχρηστο, εντυπωσιακό site του RedRose.gr θα βρείτε ιδέες για ρομαντικά δώρα, που ποικίλλουν από το red rose box – σήμα κατατεθέν του, ένα κατακόκκινο κουτί που θα γεμίσετε με 19, 29 ή 39 τριαντάφυλλα στο χρώμα που θα επιλέξετε, μέχρι πανέμορφα, αρωματικά κεριά και πρωτότυπες ιδέες, όπως το “week full of roses”, όπου επιλέγετε ο παραλήπτης του δώρου σας να παίρνει συγκεκριμένο αριθμό τριαντάφυλλων κάθε μέρα για μια ολόκληρη εβδομάδα.

Άλλες δωρο-ιδέες που μπορούν να συνοδεύσουν τα τριαντάφυλλά σας περιλαμβάνουν τη δημιουργία ενός χειροποίητου πουκάμισου “just for him” από το καλύτερο tailor made store του Κολωνακίου, την επαγγελματική φωτογράφηση “just for her”, το Red Rose Box με σοκολάτα ή σοκολατάκια Lacta, το ηχογραφημένο προσωπικό σας μήνυμα σε ένα CD με τα τραγούδια που θα επιλέξετε και μια σαμπάνια Moet & Chandon με κρυστάλλινα ποτήρια.

Μας άρεσε ιδιαίτερα η σύνθεση με τα 100 τριαντάφυλλα που σχηματίζουν μία τεράστια καρδιά, διαμέτρου περίπου μισού μέτρου, αλλά και οι μικρότερες καρδιές, των 40 τριαντάφυλλων, με κενό στη μέση για να προσθέσετε ένα προσωπικό αντικείμενο, μια φωτογραφία, ένα δώρο, ή ένα… ζευγάρι χειροπέδες, αν θέλετε να προσδώσετε μια πικάντικη νότα στον τόσο ρομαντισμό.

Εξαιρετική είναι και η ιδέα των Rose Events, για τα οποία το RedRose.gr αναλαμβάνει να σας βοηθήσει να στήσετε το ρομαντικό σκηνικό που επιθυμείτε στο σπίτι, παρέχοντάς σας τα πάντα, από τα τριαντάφυλλα και τα ροδοπέταλα, μέχρι τις συνθέσεις που θα διακοσμήσουν το χώρο, τη μουσική, τα κεριά, τη σαμπάνια με τα κρυστάλλινα ποτήρια και τους φωτισμούς. Από μια σημαντική επέτειο ή μια ρομαντική βραδιά μέχρι ένα ολόκληρο σπίτι στρωμένο με ροδοπέταλα και κεριά από την εξώπορτα μέχρι την κρεβατοκάμαρα, οι άνθρωποι του RedRose.gr είναι ειδικοί και θα φροντίσουν μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια.

Κάθε παραγγελία ενός Red Rose Box μπορεί να συνοδεύεται από ένα κόσμημα από την ιδιωτική συλλογή του RedRose.gr, η οποία έχει αποκτηθεί κομμάτι κομμάτι σε ταξίδια στην Ανατολία. Έτσι, με την παράδοση των λουλουδιών, τα αγαπημένα σας πρόσωπα λαμβάνουν και ένα μοναδικό δώρο.

Όσο για τιμές; Το RedRose.gr δε διαφέρει στο ελάχιστο από τα παραδοσιακά ανθοπωλεία –πέραν, βέβαια, του γεγονότος ότι σας γλιτώνει χρόνο… τρεξίματος και αναζήτησης ιδεών. Το Red Rose Box των 19 τριαντάφυλλων κοστίζει 54 ευρώ, των 29 τριαντάφυλλων 68 ευρώ και των 39 τριαντάφυλλων 98 ευρώ. Το κατάστημα παρέχει τη δυνατότητα πληρωμής σε μετρητά, στον απεσταλμένο του Red Rose που αναλαμβάνει να έρθει στο σπίτι ή στο γραφείο σας, με μια επιβάρυνση της τάξεως των 6 ευρώ.

Η.Κ.

RedRose.gr, τηλ.: 6944 478671

* Το in2life σε συνεργασία με το RedRose.gr προσφέρει σε τρεις αναγνώστες από ένα Red Rose Box των 101, 39 ή 29 τριαντάφυλλων. Στείλτε τώρα e-mail μέσω των «Σχολίων» για να δηλώσετε συμμετοχή στον διαγωνισμό. Η παράδοση των Red Rose Boxes του διαγωνισμού θα πραγματοποιείται μόνο εντός Αττικής, και μέχρι τις 31/12/2007.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v