Οι καλύτερες totebags της πιάτσας

Μην ψάχνεις άλλο να βρεις από πού θα αγοράσεις την επόμενη φανταστικοκαταπληκτική totebag σου. Σου βρήκαμε εμείς τις καλύτερες της αγοράς.
Οι καλύτερες totebags της πιάτσας

Οι totebags μπαίνουν στη ζωή μας τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερο καθώς έδωσαν λύση στο αιώνιο πρόβλημα μεταφοράς βιβλίων, δίσκων, τάπερ, ρούχων και λοιπών μικροπραγμάτων. Βλέπεις μέχρι τότε ήσουν αναγκασμένος να κουβαλάς τα συμπράγκαλα σου σε πλαστικές σακούλες από λευκά είδη, ή άλλες που μύριζαν πατατίλα από τη λαϊκή ή το σούπερ μάρκετ. Όλο και περισσότερα Brands τυπώνουν τις δικές τους totebags με υπέροχα σχέδια, που δύσκολα μπορείς να τους αντισταθείς. Διαλέξαμε τις καλύτερες εξ αυτών και με περηφάνεια σ’ τις παρουσιάζουμε.

Choke Apparel



Τα παιδιά από το Choke Apparel μας απειλούν ότι έρχονται για να πνίξουν την ντουλάπα μας. Εμείς δεν θα αντισταθούμε ιδιαίτερα, αφού με τέτοιες φοβερές totebags που σχεδιάζουν και τυπώνουν μόνο καλό θα κάνουν στην ντουλάπα μας αλλά και στις επόμενες βόλτες μας, καθώς όλοι θα ζηλεύουν το πάνινο τσαντικό μας. Το Choke Apparel στηρίζει μεταξοτυπία και πολύ καλά κάνει, μιας και αναδεικνύει τα σχέδια του που είναι μια μίξη διεστραμμένου χιούμορ και αναφορών από την ποπ κουλτούρα, τον κινηματογράφο και τη μουσική. Ξεχωρίζουμε την κίτρινη lollipop tote, όπως και την μαύρη crystal ball. Όλες ανεξαιρέτως οι totebags κοστίζουν 10€.

Think Pig


Λατρεμένο brand που σίγουρα θα έχει πάρει το μάτι σου σε t-shirts, κούπες, σημειωματάρια, totebags κι άλλα πολλά. Κάθε μότο που σκέφτονται τα κορίτσια του Think Pig γίνεται trend εν μία νυκτί για αυτό κι οι totebags για να κουβαλάμε τα νεύρα μας που πουλάνε έχουν γίνει από τις αγαπημένες μας. Κάθε tote κοστίζει 17,50 κι είναι τόσο ανθεκτική που μπορείς να κουβαλήσεις όλη την οικοσκευή σου.

Als_greek_design



Αν είσαι φαν της ελληνικής ποίησης και λογοτεχνίας κι αναζητάς ένα brand που να εμπνέεται από την ελληνική ποίηση και λογοτεχνία τότε το Als_greek_design θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο. Με έμπνευση από τους ελληνικούς λογοτεχνικούς θησαυρούς αποτυπώνει στις totebags του ρήσεις, αποσπάσματα και υπέροχα γραμμικά μίνιμαλ σχέδια. Πρόκειται για μεγάλης χωρητικότητας τσάντες (60cm x 50cm) από ανθεκτικό μπεζ αδιάβροχο καραβόπανο που θα γίνουν δικές σου μετά από DM μήνυμα στον Instagram λογαριασμό τους.

Τετράγωνο Λεμόνι



Αν ποτέ σου μιλήσουν για ένα τετράγωνο λεμόνι μην τους περάσεις για τρελούς. Μάλλον θα αναφέρονται σε ένα υπέροχο brand που έχει σκοπό του να γεμίσει όλη τη χώρα με τις υπέροχες totes του. Ποπ, εμπνευσμένες, γεωμετρικές και σούπερ φαν οι totebags από το Τετράγωνο Λεμόνι σε προσκαλούν να τις πάρεις στην επόμενη βόλτα σου και να μαζέψεις έναν σωρό από κομπλιμέντα. Εμείς μια λατρεία στη Λιτλ Θινγκς την έχουμε πάντως. Κάθε πάνινη τσάντα κοστίζει 20€.

24 Goat



H 24 Goat παίρνει τις πιο αγαπημένες αναμνήσεις και συνήθειές μας και με μια έντονη δόση νοσταλγίας τις κάνει υπέροχα σχεδιάκια για tshirts, totes κι ότι άλλο φανταστεί ο νους σου. Αν περιηγηθείς στην σελίδα της είναι βέβαιο ότι κάτι θα βρεις και θα λατρέψεις, γεμίζοντας το καλάθι σου με διάφορα πραγματάκια. Στις totes τώρα που είναι το θέμα μας η Αθήνα κι η Σπλις Σπλας είναι οι αγαπημένες μας και μπορούν να γίνουν δικές σου με 22€ η καθεμιά.

Uyacrafts



Με έμπνευση από την ελληνική παράδοση κι όλα τα παραδοσιακά μοτίβα που συνήθως οι τουρίστες κοιτούν στα gift shops της χώρας. Μην φανταστείς ωστόσο τσολιάδες να ψένουν αρνιά κι από κάτω να γράφει I love Greece. Minimal αισθητική, γεωμετρικά σχέδια και μπόλικο μπλε (του ουρανού και της θάλασσας) χυμένο στα περισσότερα σχέδια του Uyacrafts. https://uyacrafts.com/collections/all Κάθε totebag κοστίζει 14€.

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v