Αυτές είναι οι τσάντες ταξιδιού για εσένα

Διακοπές χωρίς μια καλή, ανθεκτική τσάντα ταξιδιού δεν γίνονται. Και εμείς σου βρήκαμε μερικές από τις καλύτερες που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή.
Αυτές είναι οι τσάντες ταξιδιού για εσένα
Δεν χρειάζεται να αδειάσεις τις τσέπες σου για να πάρεις ένα καλό σακ-βουαγιάζ. Μπορείς να αποκτήσεις ένα καινούριο σε πολύ καλές τιμές. Κάναμε μία έρευνα αγοράς για εσένα, και έχουμε να σου παρουσιάσουμε μερικά σακίδια που θα σε ενδιαφέρουν.


Diplomat ZC980-73W Black 89lt

Με χωρητικότητα μιας βαλίτσας μεσαίου μεγέθους, εδώ έχουμε μια επιλογή λιτή και απέριττη, αλλά σούπερ ανθεκτική. Έχει και ροδάκια για εύκολη μετακίνηση. Την βρήκαμε από 54€.

Diplomat SAC60-40 Grey 40cm

Αυτός ο σάκος είναι ό,τι πρέπει για να πάρεις μαζί σου σε ένα σύντομο ταξίδι, και έχει διαστάσεις χειραποσκευής για το αεροπλάνο. Χωράει, όμως, αρκετά πράγματα και είναι σούπερ ανθεκτικός. Τον βρήκαμε από 16€.

Cardinal 338 Black 72.3lt

Σάκος… βαρύ πυροβολικό, μιας και έχει πολύ μεγάλη χωρητικότητα (72,3 λ.) αλλά και πολλά, μικρότερα τσεπάκια και τσαντάκια. Εδώ μιλάμε για έναν σούπερ άνετο και μεγάλο σάκο που αποτελεί ιδανικό αξεσουάρ για οικογενειακές διακοπές. Τον βρήκαμε από 36€.


Arctic Hunter LX00005-BK 46cm

Μικρός, σούπερ στυλάτος αλλά και αναπάντεχα ευρύχωρος σάκος, που θα σε συνοδεύσει τέλεια στην διήμερη εξόρμησή σου. Ή και στο αεροπλάνο, ως χειραποσκευή. Τον βρήκαμε από 24€.


Diplomat SAC60-70 52lt Grey

Μεγάλη χωρητικότητα (52 λίτρα), σούπερ μοντέρνος και κομψός σχεδιασμός και αρκετά ανθεκτικός. Οι πλαϊνές θήκες προσθέτουν έξτρα χώρο για να βάλουμε μικρά αντικείμενα για το ταξίδι, ενώ η τιμή του είναι εξαιρετική για το μέγεθος—από 20€ μόλις τον βρήκαμε.


Fred Perry Classic L7220-635 Navy 46.5cm

Γερή κατασκευή, απίστευτος και all-time classic σχεδιασμός, αλλά και χωρητικότητα χειραποσκευής για αεροπλάνο. Αυτός ο σάκος δεν θα λέγαμε ότι ενδείκνυται για «σκληρά» ταξίδια, όπως ελεύθερο κάμπινγκ (γιατί είναι τόσο όμορφος που φοβάσαι μην τον λερώσεις), αλλά θα είναι τέλειος για ένα χαλαρό τριήμερο σε κάποιο κοντινό νησί.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v