Σχολικές τσάντες Γυμνασίου-Λυκείου και… Back to School 2021 στα Public!

Προετοιμάσου για την επιστροφή στα θρανία και δη αυτά του Γυμνασίου και του Λυκείου, μέσα από την τεράστια ποικιλία σε σχολικές τσάντες και γραφική ύλη των Public!
Σχολικές τσάντες Γυμνασίου-Λυκείου και… Back to School 2021 στα Public!

Μπορεί ακόμη να είμαστε σε περίοδο διακοπών, όμως των φρονίμων τα παιδιά, πριν πεινάσουν… παίρνουν τσάντα! Μετά από τόσους μήνες σε lockdown, μέχρι και τα ίδια τα παιδιά δε θα βλέπουν την ώρα για το back to school και για μια κανονική χρονιά, η οποία θα αρχίσει και θα τελειώσει μέσα σε τάξεις και όχι από τον… καναπέ. Τώρα είναι η ώρα να προβλέψεις και να τους πάρεις τη σχολική τσάντα αλλά και τα σχολικά βιβλία και τα υπόλοιπα σχολικά είδη, από που αλλού… από τα Public, που τα έχουν όλα μαζεμένα!

Η σχολική τσάντα είναι ιδιαίτερης σημασίας για τα παιδιά του Δημοτικού, μιας και δεν μπορούν (ούτε και πρέπει) να σηκώνουν στις πλάτες τους όλο το βάρος των βιβλίων, γι’ αυτό και συνήθως καταλήγουμε σε λύσεις trolley. Τα μεγαλύτερα παιδιά, όμως, δεν έχουν τέτοια θέματα και μάλιστα οι ανάγκες τους είναι διαφορετικές, ενώ και το γούστο τους αλλάζει άρδην. Καθώς μεγαλώνουν, τα παιδιά ξεφεύγουν από τα “χαριτωμένα” θέματα και τους υπερήρωες και προτιμούν πιο ιδιαίτερα σχέδια. Αναλόγως του στυλ και του χαρακτήρα του κάθε παιδιού, βέβαια.

Ατελείωτα σχέδια σε σχολικές τσάντες για να διαλέξεις!


Εμείς ξεχωρίσαμε, για αρχή, τα σακίδια πλάτης Doughnut Macaroon, σε δύο σχέδια και δύο χρωματικά θέματα. Το Mini Powder Purple είναι αρκετά μεγάλο για tablet αλλά έχει πλαϊνές θήκες και για ομπρέλα ή μπουκάλι νερού, ενώ το Reborn Series Denim είναι πιο μεγάλο, χωράει και laptop (13 ιντσών), ενώ το σχέδιό του είναι πιο σοβαρό και πιο στυλάτο.



Το στυλ είναι ένα θέμα, ο Harry Potter, όμως, είναι άλλο. Μπορεί το παιδί σου να μεγάλωσε, αυτό όμως δε σημαίνει πως ξαφνικά θα αποκτήσει γούστα… υφυπουργού (βλέπε χαρτοφύλακα). Το σακίδιο Hufflepuff είναι τόσο ωραίο, ώστε μπορεί να δελεάσει ακόμη και… φοιτητή πανεπιστημίου. Στον αντίποδα, έχουμε κάτι γλυκούλι, γιατί ομοίως τα κορίτσια μπορεί να πηγαίνουν, πλέον, Γυμνάσιο, αυτό δε σημαίνει, όμως, πως εν μία νυκτί θα αλλάξουν γούστα. Για τέτοιες περιπτώσεις, το Cherry Blossom Gorjuss ενδείκνυται!

Πριν λίγα χρόνια, κάτι τέτοια σακίδια τα βλέπαμε μόνο σε επεισόδια διαστημικών σειρών επιστημονικής φαντασίας. Τώρα είναι κάτι που το βλέπεις… στα ράφια των Public! Για κορίτσια με γούστα… sci-fi, η τσάντα πλάτης The Drop Shiny Pink προσφέρει χώρους και κλασσική σχεδίαση, αλλά με φουτουριστικό look!

Πάμε να δούμε και μερικές τσάντες με σχέδια για μικρά, μεγάλα, έως και… πολύ μεγάλα κορίτσια! Τσάντα πλάτης Remy Jungle Blush με βασικό χρώμα το ροζ αλλά με πανέμορφο σχέδιο, αλλά και τσάντα Kingston Palm Island με εξ ίσου όμορφο design σε παστέλ αποχρώσεις, που σίγουρα θα τραβήξουν την προσοχή.

Βέβαια, θα πρέπει να φροντίσεις και για το… γέμισμα της σχολικής τσάντας. Και γι’ αυτό έχουν φροντίσει τα Public, με έτοιμα πακέτα σχολικών βιβλίων για όλες τις τάξεις και για όλα τα σχολεία, δημόσια και ιδιωτικά! Μπες στην ειδικά διαμορφωμένη σελίδα του Public και βάλε στις επιλογές το δικό σου σχολείο, την τάξη αλλά και την ξένη γλώσσα και το φύλο του παιδιού, και η λίστα των σχολικών βιβλίων θα ετοιμαστεί αυτομάτως! Εκτός αυτής, θα πάρεις προτάσεις και για σχολικά βοηθήματα, για γραφική ύλη, τετράδια, ημερολόγια, είδη γραφείου και ό,τι άλλο μπορεί να χρειαστεί το παιδί για τη νέα σχολική χρονιά!

Ετοιμάσου πριν φύγεις για διακοπές, για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και για να μην τρέχεις την τελευταία στιγμή! Τα Public είναι εδώ για να βγάλουν το μπελά από το κεφάλι σου! Καλή νέα σχολική χρονιά!

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v