Αυτά είναι τα καλυτερότερα gadgets για τα κατοικίδια σου

Αν νομίζεις ότι τα gadgets είναι ανθρώπινη υπόθεση και μόνο καλύτερα να το ξανασκεφτείς ειδικά μετά τις προτάσεις μας για τα καλύτερα pet-gadgets που κυκλοφορούν.
Αυτά είναι τα καλυτερότερα gadgets για τα κατοικίδια σου
Έχουμε μια αδυναμία τόσο στα κατοικίδια, όσο και στους ανθρώπους που αποφάσισαν να συμπορευτούν στη ζωή μαζί με κάποιο τετράποδο, φτερωτό η γλυκονερίτη φίλο. Δεν θα αναλύσουμε εδώ τους λόγους που συμβαίνει αυτό, αλλά θα ασχοληθούμε ιδιαίτερα με ένα νέο διασκεδαστικό trend που μπήκε στη ζωή των ιδιοκτητών κατοικιδίων κι έχει μπόλικο χαβαλέ. Μιλάμε φυσικά για τα pet-gadgets τα οποία μπήκαν στη ζωή μας για να την κάνουν πιο αστεία και να μας χαρίσουν υπέροχα βιντεάκια με τις αντιδράσεις σκυλιών, γατιών, κουνελιών, παπαγάλων και πάει λέγοντας.

Ονυχοδρόμιο καναπές

Έχεις κουραστεί να βλέπεις τη γάτα σου να ακονίσει τα νύχια της σε καναπέδες, καρέκλες, παπλώματα και κουβέρτες. Η επιστημονική ομάδα του in2life teleshopping σου παρουσιάζει έναν μεγάλο καναπέ ονυχοδρόμιο, ώστε η γάτα σου να του δώσει να καταλάβει. Με 17€ θα γίνει δικός σου και από εμάς καλά ακονίσματα.

Γάντι λάστιχο

Πολλά κατοικίδια δεν γουστάρουν ιδιαίτερα το μπάνιο και προσπαθούν να το αποφύγουν όπως ο διάολος το λιβάνι, ταλαιπωρώντας τους ιδιοκτήτες τους. Με το νέο γαντολάστιχο ωστόσο pets και ιδιοκτήτες ξεχνάνε αυτά που ξέρανε. Το Aquapaw είναι ο πρώτος συνδυασμός ψεκαστήρων / πλυντηρίων που μπορούν να φορεθούν στον κόσμο και μπορούν να ενεργοποιηθούν και να απενεργοποιηθούν απλά κάνοντας μια γροθιά. Ο σχεδιασμός ενός μεγέθους σας επιτρέπει να ελέγχεις καλύτερα το κατοικίδιο σου καθώς και τη ροή του νερού ενώ καθαρίζετε τον καλύτερο φίλο σου. Με λιγότερα από 15€ το κάνεις δικό σου.

Gps tracker κατοικίδιου με κολάρο

Gadgetάκι που σου λύνει τα χέρια και σε βοηθά να έχει έλεγχο του κατοικίδιου φίλου σου όποιου κι αν αυτό βρίσκεται, γλιτώνοντάς σε από τουλάχιστον 1-2 εγκεφαλικά όταν εκείνος χάνεται προς στιγμήν. Το συνδέεις με το Google Maps και έχεις πάντοτε επαφή μαζί του, καθώς οι πιθανές τοποθεσίες που βρίσκεται είναι ακριβείς. H διάρκεια μπαταρίας χωρίς την χρήση GPRS ξεπερνά τις 12 ημέρες, ενώ με χρήση GPRS και online ανίχνευση έως και 5 μέρες. Η συσκευή μπορεί να φορτιστεί με έναν κοινό φορτιστή για Smartphone. Δεν είναι πολύ ακριβό, δεδομένης της ασφάλειας που προσφέρει και μπορείς να βρεις ένα με λιγότερα από 60€.

Ψηφιακή κάμερα κολάρο

Το σκυλί και η γάτα για πολλούς από εμάς είναι πιστός σύντροφος της ζωής μας. Έτσι Θα θέλαμε να ξέραμε τί κάνει όταν δεν είμαστε μαζί του λόγω δουλειάς ή κάποιας εξόδου. Για αυτό λοιπόν υπάρχει αυτή η εξαιρετική κατασκοπευτική καμερούλα, μέσω της οποίας μπορείς να έχεις ήχο και εικόνα από όλες τις δραστηριότητες του όσο εσύ δεν βρίσκεσαι μαζί του. Με 28€ μπορείς να κάνεις εξαιρετική δουλίτσα.

Αυτόματη ηλεκτρονική ταΐστρα

Καθυστερείς να γυρίσεις σπίτι από τη δουλειά και αγχώνεσαι για το πότε θα ταΐσεις το αγαπημένο σου κατοικίδιο; Με την αυτόματη ταΐστρα ξηράς τροφής, έχεις ένα άγχος λιγότερο και την λύση που πάντα έψαχνες. Τώρα με την έξυπνη αυτή ηλεκτρονική ταΐστρα μπορείς να κανονίσεις όλο το φαγητοπρόγραμμά του κατοικίδιου σου με ασφάλεια και με χρονοδιάγραμμα. Με 50€ καθάρισες.

Αυτοθερμαινόμενο χαλάκι

Παρότι έχουν πιάσει οι πρώτες ζέστες οι γάτες πάντα θα αναζητούν τη ζεστασιά και το χουχούλιασμα. Με αυτό το αυτοθερμαινόμενο χαλάκι μπορείς να τους εξασφαλίσεις ζεστασιά φορέβα χωρίς να δώσεις περισσότερα από 4,20€.

Αναδιπλούμενο φτυαράκι για περιττώματα κατοικίδιων

Το συγκεκριμένο κιτ καθαρισμού περιλαμβάνει ένα εύχρηστο pooper-scooper, ενσωματωμένο διανομέα τσάντας και ανταλλακτικές τσάντες. Με εύκολο τρόπο, που δεν απαιτεί παρά μία κίνηση μπορείς να μαζέψεις τα περιττώματα του κατοικίδιου φίλου σου. Ιδανικό για περιπάτους σε βγάζει από τη δύσκολη θέση χωρις να δώσεις περισσότερα από 7€ για την αγορά του.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v