Αυτό το Πάσχα αγοράζουμε χειροποίητες λαμπάδες για καλό σκοπό

Εξοπλιζόμαστε με λαμπάδες, αυγά, λαγουδάκια και άλλα πασχαλινά δώρα ενώ στηρίζουμε τη δράση φιλανθρωπικών και φιλοζωικών οργανώσεων.
Αυτό το Πάσχα αγοράζουμε χειροποίητες λαμπάδες για καλό σκοπό

Το Πάσχα πλησιάζει και νονοί, νονές και λοιποί πιστοί ήδη σπεύδουν στα μαγαζιά για την αγορά των πασχαλινών δώρων.

Εμείς στηρίζουμε αυτή την προσπάθεια, όμως λέμε να στηρίξουμε παράλληλα και οργανώσεις που βοηθούν τον άνθρωπο και τα ζώα. Δύο σε ένα λοιπόν, γι’ αυτό και προτείνουμε φέτος το Πάσχα να κάνεις της αγορές σου από κάποιο από τα παρακάτω σωματεία.

Σχεδία

Στην ιστοσελίδα του αγαπημένου περιοδικού των αστέγων, μπορείς να βρεις λαμπάδες είτε μόνες τους, είτε συνοδευμένες από παιδικά βιβλία. 

Παιδικά χωριά SOS

Για να βοηθήσεις τα παιδιά που στερούνται οικογένειας, μπορείς να επιλέξεις το e-shop των Παιδικών Χωριών SOS για τις πασχαλινές σου αγορές. Εκεί θα βρεις πασχαλινά δώρα και λαμπάδες σε πολλά, όμορφα σχέδια. 



Το Χαμόγελο του Παιδιού

Προσφέρει υπηρεσίες πρόληψης για την αποφυγή των φαινομένων βίας, αλλά και ψυχολογική υποστήριξη σε παιδιά που την έχουν ανάγκη. Και φέτος, το Χαμόγελο διαθέτει στο e-shop του δεκάδες λαμπάδες και λοιπά πασχαλινά δώρα. 
Αμμυμώνη

Η οργάνωση βοηθά παιδιά και ενήλικες με προβλήματα όρασης και πρόσθετες αναπηρίες με στόχο την μεγαλύτερη ανεξαρτητοποίηση του κάθε ατόμου. Στη σελίδα τους θα βρεις δεκάδες όμορφα σχέδια σε λαμπάδες και σετ δώρων για την πασχαλινή περίοδο. 

Το Εργαστήρι - Λίλιαν Βουδούρη

Αυτό το Εργαστήρι του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων ΑμεΑ, βοηθά νέους ανθρώπους, που παλαιότερα ήταν αποκλεισμένοι από κάθε είδους απασχόληση, να βρουν την απαραίτητη στήριξη και εκπαίδευση. Μπορείς να τους βοηθήσεις αγοράζοντας χειροποίητες λαμπάδες ή ακόμα και τσουρέκια από τη σελίδα τους



Φλόγα

Μια φλόγα που φωτίζει και ζεσταίνει τα παιδιά με καρκίνο και στέκεται δίπλα στους γονείς τους, προσφέροντάς  τους ιατρική, ψυχική και κοινωνική φροντίδα. Βοήθησε να παραμείνει ζωντανή, ενισχύοντας τη δράση της και αγοράζοντας τις όμορφες λαμπάδες που ετοίμασαν. 

ΕΛΕΠΑΠ

Προσφέρει φροντίδα σε παιδιά με αναπηρία, καθώς και στήριξη στους γονείς τους, ενώ μέσα από το e-shop της ARTεμείς διαθέτει δεκάδες επιλογές δώρων για κάθε γούστο, ανάμεσά τους και πολλές πασχαλινές επιλογές. 

Κάνε μια Ευχή – Make a Wish

Εκπληρώνει επιθυμίες παιδιών με σοβαρές ασθένειες, αρκεί να κάνουν μια ευχή. Μπορείς να το βοηθήσεις στον σκοπό που έχει θέσει αγοράζοντας κάποιο από τα πολύ όμορφα δωράκια – πασχαλινά και μη – που θα βρεις στο e-shop του



Ζω.Ε.Σ.

Μέσα από ποικίλες δράσεις και εκπαιδευτικά προγράμματα, οι Ζωοφιλικές Ενημερώσεις Σχολείων προωθούν ειδικά προγράμματα με στόχο να δημιουργήσουν μια νέα γενιά ανθρώπων με φιλοζωϊκή κουλτούρα. Στο e-shop τους θα βρεις πολλές επιλογές δώρων, ενώ για λαμπάδες μπορείς να τους στείλεις μήνυμα στη σελίδα τους εδώ

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v